Bezoek ons in de winkel van Pacific Diving in Reeuwijk

Dive and Travel werkt al enige jaren nauw samen met Pacific Diving uit Reeuwijk, één van de grootste duiksportzaken van Nederland. We hebben dit gedaan omdat we onze klanten graag iets extra’s willen bieden en deze samenwerking maakt dat mogelijk.

Een belangrijk voordeel van de samenwerking is de korting die klanten van Dive and Travel krijgen bij de aanschaf of het huren van materialen bij Pacific Diving. Verder hebben wij een speciale reisbalie bij Pacific Diving zodat het ook mogelijk is om tijdens een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor een duikvakantie te bespreken.

Waarom Pacific Diving? Omdat Pacific Diving een groot assortiment duikartikelen heeft van bekende merken zoals Mares, Apex, Aqualung, Suunto, Cressi-sub, Bare, Citizen, Green Force, Bright Weights, Metal sub, O'Three en Bare. (Kijk voor een compleet overzicht op www.pacific-diving.nl. Verder staat Pacific Diving voor service, kwaliteit en scherpe prijzen. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers binnen de duiksport staan zij garant voor goede voorlichting bij de aanschaf van je duikuitrusting. Verder kun je bij Pacific Diving je duikflessen vullen en je duikmateriaal laten onderhouden en repareren.

In de winkel van Pacific Diving is ook de duikschool Discovery Divers gevestigd. Discovery Divers is een PADI 5* IDC center en het eerste National Geographic van Nederland.

Pacific Diving Equipment is gevestigd op het bedrijventerrein "Reeuwijkse Poort", op een steenworp afstand van de Reeuwijkse plassen. Parkeren is geen probleem, er zijn ruim voldoende GRATIS parkeerplaatsen aanwezig. Het bedrijventerrein Reeuwijkse Poort ligt aan de rand van Reeuwijk vlak naast Rijksweg A12 Utrecht - Den Haag (afslag Reeuwijk).

Reden genoeg om eens langs te komen bij Pacific Diving in Reeuwijk. Kijk daarnaast ook regelmatig op de websites van Pacific Diving en Dive and Travel voor speciale acties.
Onderstaand adres is het adres van de reisbalie in de winkel van Pacific Diving. Ons correspondentie adres kun je terugvinden bij de contact pagina. Wil je langskomen in Reeuwijk voor een reisadvies bel ons dan om een afspraak te maken. De reisbalie is alleen op zaterdagen bemand.

Reisbalie zaterdag 10 november GESLOTEN
Reisbalie zaterdag 17 november GEOPEND
Reisbalie zaterdag 24 november GESLOTEN
Reisbalie zaterdag 01 december GEOPEND
Reisbalie zaterdag 08 december GESLOTEN
Reisbalie zaterdag 15 december GEOPEND

De duikwinkel is op alle zaterdagen normaal geopend.

Dive and Travel reisbalie in de winkel van Pacific Diving
Reeuwijkse Poort 307
2811 NV Reeuwijk
Tel: 033-4571594
E-mail: info@diveandtravel.nl
Website: www.pacific-diving.nl