Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie MY Nautilus One

  Nautilus One

  Nautilus One is één van de weinige houten liveboard boten die in de Malediven te vinden is. Door het Maldiviaans ontwerp ligt de boot laag in het water waardoor deze comfortabel langs de verschillende atollen vaart. De 30 meter lange Nautilus One biedt plaats aan maximaal 16 duikers en is daardoor ook geschikt voor duikclubs die een eigen boot willen boeken.
  Er zijn 3 dekken met een Sundeck waar je zowel in de zon als in de schaduw kunt nagenieten van de prachtige duiken onder het genot van een drankje en een prachtig uitzicht. Op het Maindeck is binnen de salon met de bar en keuken, buiten op het achterdek wordt er bij mooi weer gegeten, op het voordek is een ruime en overdekte loungegedeelte. Daarnaast is er een platform waarvan je kunt snorkelen of zwemmen als de boot in de lagune voor anker ligt. S’ avonds kun je vanaf het achterdek en door middel van lampen regelmatig manta’s zien.
  Er wordt gedoken vanaf de duikdhoni, ook gebouwd volgens Maldiviaans ontwerp. Je duikuitrusting blijft tijdens de trip op de Dhoni en daar worden de tanks gevuld. Door het gebruik van de duikdhoni heb je geen last van compressoren als de tanks gevuld worden.

  Hutten

  Er zijn in totaal 8 hutten, waarvan 7 hutten gelegen zijn op het Lowerdeck. Alle hutten zijn voorzien van reguleerbare airconditioning, een eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast hebben alle hutten een patrijspoort en dakluik welke beide open kunnen, hierdoor is er een goede ventilatie. Er is ook voldoende ruimte voor je persoonlijke spullen, onder de bedden is er plaats voor je bagage. Hutnummer 8 ligt op het Maindeck achter de salon en is iets kleiner. Hutten 1, 4 en 7 hebben een 2-persoonsbed, de overige hutten hebben aparte bedden.
  Aan boord zijn er voldoende stopcontacten met Europese stekker, in de Salon is een oplaadstation om je batterijen en accu’s op te laden.
  Tijdens de trip verblijf je op basis van volpension inclusief koffie, thee en water. Er worden dagelijks verse en gevarieerde maaltijden klaargemaakt door de enthousiaste staff. Heb je een dieetwens of allergie geef dit dan bij boeking door.

  Telefoon:
  033 45 71 594