background image

Duikvakanties Singapore

Singapore bekend als de stad van de leeuw is een fascinerende samensmelting van verschillende Aziatische culturen en de Britse koloniale architectuur. Buiten alles is het een high-tec moderne stad waar de Aziatische tradities nauw samengaan met het moderne dagelijkse leven. De stad is een mix van Chinese, Maleisische en Indische invloeden en diverse nationaliteiten uit de rest van de wereld waarbij het Engels de hoofdtaal is.

De moderne wolkenkrabbers toren hoog uit boven de verschillende Chinese en Hindu tempels en islamitische moskee. Singapore is een moderne en schone stad waar alles goed en efficiënt georganiseerd is. Voeg dit samen met de constante festivals en evenementen binnen de diverse wijken als Chinatown, Little India, Arab Street en de Thaise wijk en je krijgt een stad met een grote aantrekkingskracht voor bezoekers uit de hele wereld.


Singapore

Indien je vliegt met Singapore Airlines heb je de mogelijkheid om op de heen- en terugreis naar je duikbestemming in Singapore een stopover te maken. Geniet van deze bijzondere moderne stad met zijn vele Aziatische invloeden.
Vanaf:€ 13 p.p.
Telefoon:
033 45 71 594