Blue Waters Inn Hotel

3 sterren
In het rustige gedeelte Gelegen aan het strand Gevarieerd onderwaterleven Tal van duiklocaties

Blue Waters Inn Resort

Blue Waters Inn ligt in het noordoosten van Tobago, in de Batteaux Bay, in het rustige gedeelte van Tobago. De transfer vanaf de luchthaven aan de andere kant van het eiland is 1 uur en 15 minuten. Het hotel ligt aan het strand en is verder omgeven door regenwoud. Er zijn 31 kamers met airconditioning, een plafondventilator en een balkon of terras met een fantastisch uitzicht over Batteaux Bay, Glovers’s Island en Little Tobago. Verder heeft het hotel ook nog 3 bungalows met eigen keuken en 4 stuidio's. Blue Waters Inn heeft speciale kamers voor minder valide mensen.

Het 'Fish Pot' Restaurant en de Schipwreck bar

Het “Fish Pot” Restaurant is gespecialiseerd in visgerechten, maar serveert ook de Caribische en internationale keuken met een lokaal tintje. In de “Shipwreck” bar worden cocktails, drankjes en diverse snacks gedurende de dag en avond geserveerd, ook de lunch wordt in deze bar geserveerd. Je kunt ook ergens anders gaan eten. Op 15 minuten loopafstand is een klein lokaal restaurantje en op 10 minuten rijafstand, in het plaatsje Charlottesville, vind je diverse kleine gezellige restaurantjes met lokale specialiteiten.

Mooie omgeving

De Batteaux Bay heeft een mooi zand strand. Snorkelen is vanaf het strand mogelijk. De meeste bezoekers van het hotel zijn duikers, maar er zijn ook mensen die speciaal voor de bijzonder vogels naar Tobago komen. Vanaf het hotel zijn diverse wandeltochten in de omgeving mogelijk die zeer de moeite waard zijn.
Lees meer over deze reis

Fotoalbum

Duikcentrum

Blue Waters Diving
Blue Waters Diving is gevestigd bij Blue Waters Inn en is de enige PADI duikschool op Tobago met 5 sterren. Er wordt gedoken in kleine groepen per boot, maximaal 12 duikers. De meeste duiken in Tobago zijn stromingsduiken, gevarieerd van weinig stroming tot sterke stroming. Hoewel door de kleine groepen en goede begeleiding de meeste duikers snel met de stroming kunnen omgaan, is toch enige duikervaring wel aan te raden.
Duiken in Tobago
Vind je duiken erg leuk, maar vind je het vroege opstaan maar niets, dan moet je zeker naar Tobago gaan. De duikboten vertrekken namelijk twee keer per dag, om 10:30 uur en 13:30 uur en de meeste duikplaatsen zijn binnen 15 minuten te bereiken. Nachtduiken worden op verzoek gemaakt. Onderwater is er heel veel te zien. Tobago staat bekend om de grootste hersenkoralen ter wereld. Je kunt er ook prachtige zacht koralen, sponzen en koraal platen zien. Het onderwaterleven is zeer gevarieerd; murenen, baars, snappers, ceasar grunts, chromis, verpleegstershaaien zijn nog maar een paar van de dieren die je hier kunt tegenkomen. In de lente komen hier zelfs manta’s voor.

Data & Prijzen

Neem contact met ons op voor prijzen of een persoonlijk reisvoorstel
Momenteel kunnen wij voor een verblijf bij Blue Waters Inn Hotel helaas geen prijzen publiceren. Neem voor meer informatie of het aanvragen van een persoonlijk reisvoorstel contact met ons op door een mail te sturen naar info@diveandtravel.nl of bel 033-4571594.

Beoordelingen

Blue Waters Inn Hotel
Tobago, Tobago

Locatie