Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie Blue Waters Inn Hotel

Blue Waters Inn Resort

Blue Waters Inn ligt in het noordoosten van Tobago, in de Batteaux Bay, in het rustige gedeelte van Tobago. De transfer vanaf de luchthaven aan de andere kant van het eiland is 1 uur en 15 minuten. Het hotel ligt aan het strand en is verder omgeven door regenwoud. Er zijn 31 kamers met airconditioning, een plafondventilator en een balkon of terras met een fantastisch uitzicht over Batteaux Bay, Glovers’s Island en Little Tobago. Verder heeft het hotel ook nog 3 bungalows met eigen keuken en 4 stuidio's. Blue Waters Inn heeft speciale kamers voor minder valide mensen.

Het 'Fish Pot' Restaurant en de Schipwreck bar

Het “Fish Pot” Restaurant is gespecialiseerd in visgerechten, maar serveert ook de Caribische en internationale keuken met een lokaal tintje. In de “Shipwreck” bar worden cocktails, drankjes en diverse snacks gedurende de dag en avond geserveerd, ook de lunch wordt in deze bar geserveerd. Je kunt ook ergens anders gaan eten. Op 15 minuten loopafstand is een klein lokaal restaurantje en op 10 minuten rijafstand, in het plaatsje Charlottesville, vind je diverse kleine gezellige restaurantjes met lokale specialiteiten.

Mooie omgeving

De Batteaux Bay heeft een mooi zand strand. Snorkelen is vanaf het strand mogelijk. De meeste bezoekers van het hotel zijn duikers, maar er zijn ook mensen die speciaal voor de bijzonder vogels naar Tobago komen. Vanaf het hotel zijn diverse wandeltochten in de omgeving mogelijk die zeer de moeite waard zijn.
Telefoon:
033 45 71 594