Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie Thalassa Dive Resort

Het Thalassa Dive Resort heeft met totaal 20 cottages, bungalows en Hill Top rooms een kleine gezellige en persoonlijke opzet. De slogan van Thalassa is niet voor niets “…where guests leave as friends”. Persoonlijke aandacht, daar gaat het om bij het Thalassa Dive Resort. Het resort ligt op ongeveer 25 minuten rijden vanaf de luchthaven van Manado en 30 minuten van Manado stad en kijkt uit over de eilanden van het Bunaken National Park. Omdat je aan de noordzijde van de baai zit is de vaartijd naar de eilanden relatief kort.


Traditionele Minahasa Cottages

De traditionele Minahasa cottages, bungalows en Hill Top kamers zijn gezellig ingericht en zijn voorzien van airconditioning, tv, een klein koelkastje (m.u.v. de Hill Top kamers), een badkamer met een douche met warm/koud water, wastafel en toilet en verder een veranda met een privé zitje en een prachtig uitzicht op zee! Je verblijf bij Thalassa o.b.v. volpension (ontbijt, lunch en diner).

De 4 vrijstaande standaard Sea View Cottages zijn voor maximaal 2 personen geschikt en hebben een oppervlakte van 35 vierkante meter. Er zijn twee Sea View Cottages met een 2-pers bed. de andere Cottages hebben losse bedden. De cottages hebben een privé terras met mooi zeezicht.

De 9 vrijstaande luxe Sea View Bungalows zijn iets groter (50 vierkante meter)en kunnen ook voor 3 personen geboekt worden. In de bungalows staat een 2-pers bed. Bij verblijf van 3 personen wordt er een extra bed bijgeplaatst. De cottages hebben minibar, thee & koffie faciliteiten en een privé terras met mooi zeezicht.

Er zijn 9 Hill Top Sea View kamers. De kamers liggen op een heuvel en hebben een geweldig uitzicht over de mooie tuin en zee. Deze kamers hebben dezelfde inrichting als de Sea View Cottages en Bungalows alleen hebben ze geen koelkastje. Er is een restaurant waar je heerlijk kunt eten en lekker kunt loungen. In het restaurant worden lekkere Indonesische maaltijden geserveerd. Heb je wensen of mag je bepaalde producten niet eten geef dat dan bij boeking door.
In de lobby en kamers is gratis Wifi. Heb je nog niet genoeg van het water dan kun je een duik nemen in het ecologische zwembad. Naast het duiken is er ook genoeg te zien in de omgeving en kun je bij het Thalassa Dive Resort diverse excursies boeken. Naast de jetty is een klein zandstrandje aanwezig.

Duiken in het Bunaken Nationaal Park

Het Thalassa Dive Resort en het Thalassa Dive Center zijn een sterk team die samen zorgen voor een geweldige duikvakantie.

Thalassa Dive Center bezoekt alle riffen in de omgeving van het Bunaken National Park. Duik op de steile rijk begroeide wanden van het Bunaken National park of de uitbundig begroeide koraal blokken rond Bangka Island in het noorden. Wil je eens wat anders? Duik dan in de Lembeh Street welke bekend is om zijn bijzondere Muck Diving. Ook heb je de mogelijkheid om te duiken op de kleine riffen en zeegras velden in het zuiden van Manado.
Telefoon:
033 45 71 594