Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie Ulysses Aparthotel

Ulysses Apart Hotel

Het Ulysses Apart Hotel is gelegen in het gezellige dorpje Xlendi Bay op slechts een paar minuten lopen van de boulevard. Aan de kleine boulevard is het prima vertoeven. Je vindt hier diverse restaurantjes met onder andere het restaurant Zafiro en Ta Karolina waar je een van de lokale gerechten kunt uitproberen. Natuurlijk kun je hier ook na het duiken op één van de terrasjes genieten van een lekker verfrissend drankje.

Het Ulysses Apart Hotel heeft hotelkamers, studio's en 1-slaapkamer & 2-slaapkamer appartementen.

Kamertypes

Hotelkamers (9):
De negen hotelkamers zijn geschikt voor maximaal 2 personen. De hotelkamers zijn voorzien van een kluisje, TV (met 16 internationale zenders) en een telefoon. De hotelkamers hebben airconditioning voor in de zomer en verwarming voor in het voor- en naseizoen. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet, haardroger en stopcontact voor een scheerapparaat.

Studio's: (2)
Er zijn twee studio's die geschikt zijn voor maximaal 2 personen. De studio's hebben een kleine keuken met eettafel. De studio's zijn voorzien van een kluisje, TV (met 16 internationale zenders) en een telefoon. De studio's hebben airconditioning voor in de zomer en verwarming voor in het voor- en naseizoen. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet, haardroger en stopcontact voor een scheerapparaat.

1-slaapkamer appartement (6):
De zes 1-slaapkamer appartementen zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Buiten een slaapkamer voor 2 personen is er in de woonkamer een sofa-bed dat omgebouwd kan worden naar een bed voor 2 personen. Er is keuken en een gecombineerde woon/eetkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, haardroger en een stopcontact voor een scheerapparaat.

2-slaapkamer appartement (3):
De drie 2-slaapkamer appartementen zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Het appartement beschikt over 2 slaapkamer voor elk 2 personen. Er is keuken en een gecombineerde woon/eetkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, haardroger en een stopcontact voor een scheerapparaat.

Zowel de 1- als 2 slaapkamer appartementen zijn voorzien van een kluisje, telefoon en een flatscreen TV (met 16 internationale zenders) in zowel de woonkamer als slaapkamer. De appartementen hebben airconditioning voor in de zomer en verwarming voor in het voor- en naseizoen.

** In het hotel zijn kamers voor rolstoel gebruikers aanwezig. Het hele hotel is rolstoelvriendelijk en voorzien van liften **

Restaurant & Bar

Op de begane grond van het Ulysses Apart Hotel vindt je de bar en tevens restaurant The Captain’s Table. Je kunt hier ontbijten, lunchen, dineren of gewoon een drankje drinken na een gezellige dag duiken. Op vrijdag is het Karaoke avond en dit is een van de meest drukke avonden van de week! In het restaurant is gratis WiFi.

Onder het hotel ligt de duikschool Moby Dives. Alle informatie over de duikschool vindt je op het tabblad Moby Dives. Naast het restaurant in het Apart hotel is de winkel van Moby Dives. Hier kun je verschillende duikspullen, kleding en souvenirs kopen. Achter de winkel is het indoor zwembad waar verschillende opleidingen gegeven worden. Het Ulysses Apart hotel is de perfecte uitvals basis voor jouw duikvakantie op Malta/Gozo.

Moby Dives

Het team van Moby Dives zorgt voor een gezellige duikvakantie in dit leuke, kleine dorpje. Wil je een dag niet duiken dan is er de mogelijkheid om een auto of scooter te huren om dit bijzondere eiland zelf te ontdekken. Er zijn verschillende kerken, dorpjes in de nabije omgeving. Een bezoek aan de hoofdstad Victoria mag zeker niet op je lijstje ontbreken. Laat je op de lokale markt verrassen door de verschillende streekproducten. Of geniet op één van de vele terrasje van een lekkere lunch en een drankje. Breng ook een bezoek aan de Blue Hole of het noordelijke gelegen havenplaatsje Marsalforn. Genoeg te doen dus op Gozo tijdens je duikvakantie.
Telefoon:
033 45 71 594