PakketgroepPrijzen

Extra informatie !!

Klik op het tarief van de gewenste vertrekdatum en reisduur voor uitgebreide prijsinformatie.
Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de goedkoopste vluchttarieven van dit moment. Indien deze niet meer voorhanden zijn, kopen we onze vluchten tegen een duurder tarief in. Dit is zeker van toepassing gedurende de vakantieweken en kerstperiode, wees er dus op tijd bij. Eventuele vluchttoeslagen moeten we doorberekenen. Natuurlijk informeren we je hierover voordat we een boeking definitief maken. Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon.

PakketgroepReisverslagen

Als gespecialiseerde reisorganisatie stellen wij zeer veel prijs op de persoonlijke reiservaringen van onze klanten. Dit is voor ons een belangrijke bron om onze service en kwaliteit van onze reizen te optimaliseren.
Is je vakantie helemaal naar wens geweest en heb je nog leuke herinneringen over aan je reis? Of misschien een spannende duik gehad en wil je deze delen met andere nieuwsgierige duikers? Laat het ons weten en stuur ons jouw reisverslag eventueel met foto’s toe. Indien je vakantie niet helemaal naar tevredenheid is verlopen dan horen we dat natuurlijk ook graag. Maak met jouw reisverslag kans op een reischeque ter waarde van 150 euro!
Veel leesplezier met het doorlezen van de reisverslagen.

Mail nu je ervaringen van deze accommodatie aan ons: info@diveandtravel.nl
Onderstaand de reisverslagen van deze accommodatie:

Leesverder

PakketgroepGeenPrijzen

Momenteel kunnen wij voor deze reis helaas geen prijzen publiceren. Neem voor meer informatie contact met ons op door te mailen naar info@diveandtravel.nl of bel 033-4571594.

404


Helaas deze pagina bestaat niet meer.
Klik hier voor de homepagina en als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.
We helpen je graag bij het samenstellen van jouw duikreis.
404 pagina

404 DH