Duikfestival 7 september 2014

Duikfestival 7 september 2014

Op zondag 7 september a.s. organiseert de Nederlandse Onderwatersport Bond voor de derde keer het duikfestival bij de plas Slijk-Ewijk(tussen Arnhem en Nijmegen). Dive and Travel is op deze dag ook aanwezig. Ontmoet de medewerkers Sander en Monique en laat je informeren over de nieuwste bestemmingen en leukste aanbiedingen. Zien we elkaar daar?
Voor ieder wat wils!!

Tijdens het duikfestival kun je ook duikmaterialen testen in de festivalplas, workshops volgen en presentaties bijwonen. Onderwerpen als macrofotografie, technisch duiken, freediven, duiken aan de Costa Brava, onderwaterarcheologie en Noordzeeduiken komen uitgebreid aan bod. Ook kun je zelf een (helm)duik maken in de festivalplas. Voor de kinderen is er een special kinder programma.

Tickets
Heb je zin om langs te komen? Het festivalterrein bij evenementenlocatie Watergoed is van 10:00 tot 17:00 uur open. Een ticket voor het festival kost in de voorverkoop Euro 10,- ( Euro 5,- voor kinderen) dit is inclusief 2 consumptiemunten. Wil je meer informatie of tickets bestellen kijk dan op www.duikfestival.nl