Informatie avond over het duiken in de Filippijnen.

Kom in het nieuwe jaar naar onze informatie avond en maak kennis met twee geweldige duikbestemmingen waar je u tegen zegt! Wij hebben het hier natuurlijk over de Filippijnen en de Magic Diver Resorts. Tijdens de informatieavond zijn de eigenaren van Magic Resorts en top onderwaterfotografen Karin Brussaard (www.karinbrussaard.nl) aanwezig. Samen met hen geven wij je een verpletterende indruk en reis je het liefst de volgende dag nog naar één van deze bestemmingen af.
Op woensdag 01 februari 2017 organiseert duikreisorganisatie Dive and Travel in samenwerking met de Magic Resorts een informatieavond over het duiken bij Moalboal en Anda, Bohol op de Filippijnen. Op deze informatieavond zullen de eigenaren van Magic Island Dive Resort en Magic Oceans Dive Resort, Arie Hoogendoorn en Desiree Pullens, aanwezig zijn. Arie en Desiree gaan op deze avond veel informatie geven over het duiken bij Moalboal en Anda en natuurlijk ook foto’s en films laten zien. Teven zal onderwater fotograaf Karin Brussaard een zeer enthousiast onderwaterfotograaf een verslag laten zien van haar diverse trips naar dit paradijs.
Magic Oceans Dive Resort
Magic resorts Filipijnen
Duiken in de Filippijnen biedt je ongerepte riffen en een grote verscheidenheid aan vissoorten. Van barracuda's tot sweetlips en van groene schildpadden tot octopussen en koraalduivels. Daarnaast zijn er harde en zachte soorten koralen te bewonderen. Naast duiken is deze bestemming heel geschikt voor het maken van landexcursies. Kortom perfecte combinatie voor degene die het land zowel boven als onder water wilt bewonderen!
Info avond woensdag 01 februari 2017
Locatie: ESKO Diveworld, Voorheuvel 64 in Zeist
Parkeren: Garage Voorheuvel te benaderen via de Jachtlaan.
Tijd: 20:00
Toegang: Gratis
Aanmelden: Via info@diveandtravel.nl of via de telefoon 033-4571594, graag het aantal personen en telefoonnummer doorgeven.