NOB Lezersreis - 3 Wars Wreck route

3 sterren
Uitstekende persoonlijke service Comfortabel schip Geschikt voor clubreis Groot duik- en zonnedek

Princess Diana

Princess Diana is een comfortabele stalen liveaboard die hoofdzakelijk aangeboden wordt voor full charters. De boot is in 2015 gebouwd en is 38 meter lang en 9 meter breed. Aan boord is er plaats voor maximaal 24 gasten, maar wij bieden de boot aan voor maximaal 22 gasten. De boot is van alle gemakken voorzien en de service kenmerkt zich door vooral persoonlijke aandacht en weg van de massa.

Op het sundeck kan je relaxen in de zon, maar zijn er ook gedeeltes met schaduw. Het achterdek op het upperdeck heeft een lekker gedeelte waar je ook in de schaduw kan zitten. Op het maindek heeft een ruim duikdek met duikplatform waar je je eigen plaats gedurende de trip hebt. Binnen in de salon is een zitgedeelte, bar en eetgedeelte met het buffet.

Hutten

De 12 ruime hutten zijn geschikt voor maximaal 24 gasten. Er zijn zowel hutten met aparte bedden en met een 2- persoonsbed. Ze zijn allemaal voorzien van airconditioning, koelkast, eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast zijn er voor elke gast handdoeken en een badjas beschikbaar.

Verblijf aan boord van Princess Diana is op basis van soft all inclusive. De smaakvolle en gevarieerde maaltijden worden meestal in buffetvorm geserveerd. Non alcoholische dranken zijn ook inbegrepen. Mocht je een dieet of speciale wensen hebben geef dit dan bij boeking door, dan kan de crew hier rekening mee houden.
Beoordelingen
8,5
Maarten, Bodegraven
20-05-2017
'Pracht route, voor duikers een moetje. Vooraf melden deco boei mee te nemen of zelfs verplicht stellen. Of vooraf genoeg deco boeien aan boord.
Marco, Gouda
Een live-a-board in de Rode Zee op een schip die in Monaco niet zou misstaan. Luxe en ruimte aan boord met een zeer behulpzame en vriendelijke bemanning, goed eten, gidsen die wet...
Arjan, Bodegraven
Princess Diana is een mooi ruim schip met comfortabele hutten. De inwendige mens oftewel het eten was prima verzorgd en divers met een prettige vriendelijke bediening. Het schip b...

Fotoalbum

Duikcentrum

Data & Prijzen

De Princess Diana is beschikbaar voor full charters voor duikgroepen of duikclubs reizen. Bel of mail ons voor een speciale aanbieding.

Beoordelingen

Princess Diana Liveaboard
Egypte Liveaboards, Egypte
8,5
Maarten, Bodegraven
20-05-2017
Princess Diana - Brothers, Deadalus and Elphinstone route
'Pracht route, voor duikers een moetje. Vooraf melden deco boei mee te nemen of zelfs verplicht stellen. Of vooraf genoeg deco boeien aan boord.
Marco, Gouda
Princess Diana - Brothers, Deadalus and Elphinstone route
Een live-a-board in de Rode Zee op een schip die in Monaco niet zou misstaan. Luxe en ruimte aan boord met een zeer behulpzame en vriendelijke bemanning, goed eten, gidsen die weten waar ze het over hebben en duiken op de mooiste stekken van de Rode Zee. Als je op zoek bent naar een duikvakantie die alles heeft wat je als verwende duiker nodig hebt, dan is dit de trip. Hamerheads, treasure sharks, oceanic whitetips, schilpadden in alle maten, maar ook een duikstek waarbij je tussen de tientallen vrijzwemmenden murene's duikt. Alles kwam voorbij. ’s Avonds sterke verhalen vertellen op het zeer ruime achterdek waarbij iedereen weet dat de sterke verhalen dit keer ook echt waar zijn. De Princess Diana is een echte aanrader. Dank Dive and Travel voor de heerlijke week en de goede zorgen.
Arjan, Bodegraven
Princess Diana - Brothers, Deadalus and Elphinstone route
Princess Diana is een mooi ruim schip met comfortabele hutten. De inwendige mens oftewel het eten was prima verzorgd en divers met een prettige vriendelijke bediening. Het schip biedt verschillende mogelijkheden om te ontspannen met een ruim zonnedek. Een ruime lounge bied de mogelijkheid om binnen te ontspannen met beperkte multimedia mogelijkheden. Het stalen schip is voorzien van een tweetal sterke motoren en kan ook bij sterke wind gewoon zijn weg goed vervolgen. De achterste 2 hutten zijn ruim maar vanwege de nabijheid van de motoren rumoerig, vooral als er s’nachts gevaren wordt kan dit als hinderlijk ervaren worden. De staat van onderhoudt is prima. Een 5 tal hutten zijn voorzien van een 2 persoons bed.

Locatie