background image

Duikvakanties Bonaire

A divers paradise! Dé beste kantduiklocatie ter wereld!
Het zijn nogal wat superlatieven die worden gebruikt om duikvakanties in Bonaire te omschrijven! Toch zijn deze uitspraken niet overdreven.

Dit kleine, maar fijne eiland heeft heel veel te bieden: het klimaat is fantastisch, de natuur is prachtig, de bevolking is vriendelijk en er is gezelligheid in restaurantjes en barretjes. Daarnaast en misschien wel het belangrijkste, tijdens jou duikvakantie in Bonaire heb je de mogelijkheid om op meer dan 55 prachtige kantduiklocaties te duiken! Je duikt in Bonaire wel via een duikschool, maar je duikt samen met je buddy vanaf de kant waar en wanneer jij dat wilt. Een tip van ons is een relaxte duik bij zonsondergang bij de zoutpier!

Bij duikreizen naar Bonaire zit er wel een verschil in het duiken aan de westkust en het duiken aan de oostkust. De meeste duikers verblijven aan de westkust. Er is hier bijna geen stroming en het duiken is hier zeer relaxt. Het is in deze regio wel wat drukker, maar omdat iedereen zelf beslist waar en wanneer er gedoken wordt, is de verspreiding van alle duikers goed.Kralendijk

Beroemd om zijn Dive & Drive pakketten inclusief verblijf, autohuur en duiken. Buddy Dive ligt direct aan zee en heeft goede faciliteiten. Het huisrif is geschikt voor kant- en nachtduiken. Vanuit het resort kan je diverse duik trips maken naar klein Bonaire.
Vanaf:€ 1643 p.p.
Een intiem appartementen complex allen met uitzicht op azuur blauwe zee en klein Bonaire. Appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers en een lekker zwembad. Bel Mar heeft zijn eigen duikschop van Buddy Dive.
Vanaf:€ 1802 p.p.
Een relaxt resort met een mooie tropische tuin ten noorden van Kralendijk. Verschillende accommodatie types van studio tot luxe cottages. Geniet in het restaurant en bij de het zwembad van een geweldig uitzicht op zee.
Vanaf:€ 1405 p.p.
Een kleine budget vriendelijke accommodatie speciaal voor duikers. Gelegen net ten noorden van Kralendijk en op loopafstand van het centrum, de zee en het duikcentrum. Een eigen restaurant met speciale gezellige thema avonden.
Vanaf:€ 1366 p.p.
Geniet van alle gemakken die een hotel/ resort biedt, maar dan in een privé huis. Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 6 personen en is gelegen in een prachtig natuur gebied op loopafstand van de zee. Een echte aanrader!
Vanaf:€ 1419 p.p.
Telefoon:
033 45 71 594