Over ons

Welkom op de website van Dive and Travel! De gespecialiseerde reisorganisatie voor wereldwijde duikvakanties. Op deze website vind je informatie over reisbestemmingen en algemene informatie over duiken. Bedoeld voor zowel de beginnende als gevorderde duiker.

Wij hebben meer dan vijftien jaar ervaring met het samenstellen en verkopen van duikreizen. Bijna alle bestemmingen binnen ons aanbod hebben we persoonlijk bezocht. Natuurlijk hebben we er ook gedoken, want elke duikbestemming is anders en heeft zijn eigen kenmerken en onderwaterwereld.

Wij zijn continu bezig met het vernieuwen en uitbreiden van ons aanbod. Wil je hierover meer weten, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste bestemmingen, de mooiste aanbiedingen en de interessantste wetenswaardigheden.

Veel plezier op de site en misschien komen we elkaar nog eens tegen, onder of boven water!

Het Dive and Travel team

Sander Koele

Toen ik als kind op TV mooie onderwaterbeelden zag dacht ik, dat wil ik ook! Zo gezegd, zo gedaan. Sinds 1989 ben ik actief met duiken en heb ik verschillende duikopleidingen gevolgd tot en met Divemaster. Ik ben in al die jaren op verschillende manieren actief geweest in de duiksport, o.a. met assisteren bij het geven van opleidingen en het begeleiden van minder validen in hun kennismaking met de duiksport. Deze passie voor duiken gecombineerd met mijn opleiding Toerisme leidde in 2003 tot de start van Dive and Travel.

Mijn visie is een reisorganisatie waarbij de nadruk ligt op de persoonlijke aandacht, serviceverlening, kennis en een passie voor de duiksport. Ik heb al vele locaties op de wereld zowel onder- en bovenwater mogen bezoeken. Elke keer sta ik weer versteld van de diversiteit van de onderwaterwereld. Met al mijn reiservaringen probeer ik, samen met mijn enthousiaste en kundige team, elke keer weer de meest geschikte reis voor jou als duiker uit te zoeken. En de enthousiaste verhalen na terugkomst van je duikvakantie: dat is waar wij het voor doen.

Veel plezier met het uitzoeken van je duik reis en kom je er niet uit of heb je vragen, bel of mail ons gerust even. We denken graag met je mee, daar zijn we immers voor.

Sander Koele

Fenna Statema

Mijn naam is Fenna Statema en sinds juni 2022 werkzaam bij Dive and Travel. Van jongs af aan is reizen mijn passie! Op mijn vijftiende mocht ik mijn eerste grote reis naar Amerika maken. Na het afronden van mijn studie ben een jaar naar Australië en Nieuw Zeeland geweest, een unieke ervaring! Hierna heb ik nog vele prachtige reizen binnen en buiten Europa gemaakt.

Achter de balie bij het reisbureau in Wassenaar deed ik mijn eerste werkervaring in de reisbranche op. In de ruim tien jaar die volgde heb ik bij verschillende reisorganisaties als allround reisadviseur veel kennis opgedaan. Dit kwam goed van pas toen ik in 2014 als zelfstandig reisadviseur mijn eigen reisbureau starten. Een mooie en leerzame periode waar helaas een eind aan kwam door de Corona pandemie.

Gelukkig kreeg ik bij Dive and Travel weer een leuke, nieuwe uitdaging in de voor mij nog onbekende onderwaterwereld. Inmiddels heb ik al veel geleerd over de duiksport en prachtige duikbestemmingen. Met veel plezier ben ik weer dagelijks bezig met het uitzoeken van heerlijke vakanties en hoop ik ook voor u een prachtige duikreis te mogen verzorgen!

Sara van de Pol

Mijn naam is Sara van de Pol en sinds 2004 ben ik werkzaam in de reisbranche. Ik ben begonnen bij Group & Incentive Travel, daarna 9 jaar bij Diogenes reizen en vervolgens 1,5 jaar bij Euro-Sportring gewerkt. Hier veel ervaring opgedaan met de organisatie en samenstellen van groepsreizen. Puzzelen met data, passende vluchten zoeken, accommodatie zoeken die geheel bij jullie wensen past en een bijbehorend duikpakket: allemaal handelingen die mij niet onbekend zijn.

Tijdens mijn werk en ook privé veel gereisd naar bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland, Maleisië, Singapore, Laos, Cambodja, Thailand, Jordanië, Tunesië en vele steden in Europa. Met deze reiservaring en werkervaring adviseer ik u graag bij de samenstelling van uw duikvakantie zodat u met een goed gevoel op reis gaat en met een koffer vol mooie ervaringen mee terug komt.

Aarzel niet om met mij contact op te nemen per telefoon of e-mail, ik help u graag verder bij het uitzoeken van uw duikvakantie.

Nanet Ederveen

Mijn naam is Nanet Ederveen en sinds mei 2023 werkzaam in het Dive and Travel team. Tijdens mijn opleiding Directiesecretaresse/Management en Toerisme is mijn passie voor reizen geboren en een vervolgstudie in het toerisme was een logische stap. Tijdens mijn studies heb ik werkervaring opgedaan bij een reisbureau, een touroperator in Schotland en in een hotel in Barcelona. Na mijn opleiding ben ik (iets heel anders) 12 jaar werkzaam geweest in de Retail. In deze tijd heb ik mooie reizen gemaakt naar Cuba, Kaapverdië, Curaçao en veel steden in Europa bezocht. Ik besloot het roer om te gooien en mijn passie te volgen, namelijk werken in de reiswereld.
Met veel plezier en enthousiasme werk ik nu bij Dive and Travel waar ik elke dag bezig mag zijn met de mooiste bestemmingen, het uitzoeken van bijzondere vakanties en het boeken van heerlijke duikreizen!