Thema's

Op zoek naar een specifieke activiteit of type duiken, ontdek onze duikvakanties per type duiken of activiteit.

Gaat jouw voorkeur voor je volgende duikvakantie uit naar het duiken met manta's of haaien of wil je duiken naar wrakken of heb je altijd al eens de walvishaai willen zien. Zoek nu je ideale duikvakantie o.b.v. één van de onderstaande thema's.

Ontdek per liveaboard de mooiste duikstekken en haal het maximale uit jouw duikvakantie.Optimaal genieten aan boord en geen lange vaartijden naar de duikplaatsen.
Onderwaterfotografie is voor steeds meer duikers toegangkelijk, maak een keuze uit de bestemmingen die wij voor jou geselecteerd hebben.
Niets is makkelijker om vanaf de kant een mooie duikstek te bezoeken, geen lange vaartijden en duiken wanneer jij dat wil. Wij selecteerde voor jouw de beste kantduik bestemmingen.
Duik in de geschiedenis en bezoek de mooiste wrakken wereldwijd. Wij maakten een selectie uit diverse wrakduik bestemmingen.
Gaat jouw niet duikende partner ook mee op vakantie of wil je een combinatie tussen duiken en niet duiken? Ontdek de leukste bestemmingen met excursies.
De droom van elke duiker is om met de magische manta's te kunnen duiken. Maak een keuze uit de diverse bestemmingen die we voor je geselecteerd hebben.
De meesters van de diepe blauwe wateren laten het hart van elke duiker sneller kloppen, wil je jouw hart ook sneller laten kloppen? Duik met haaien!
Deze reizen staan op je bucketlist en moet je als duiker eens bezocht hebben, van de mooiste koraalriffen wereldwijd tot het duiken met tijgerhaaien en manta's.
De meeste bestemmingen bieden bootduiken aan, je duikt van grote duikschepen, kleine zodiac's of lokale boten. Vaar snel en comfortabel naar de mooiste duiklocaties.
'Beauty's of the ocean' met die mooie lach op hun gezicht, dat zijn de dolfijnen natuurlijk! Wij omarmen ze het liefst bij elke duik en hebben voor jou de locaties geselecteerd waar je hier de meest kans op hebt.
De walvishaai is de grootste van de haaienfamilie en is dus geen walvis. Hij staat bij duikers hoog op het verlanglijstje. Onze geselecteerde trips geven je de meeste kans om deze imposante dieren te ontmoeten.
Krijg jij ook visioenen van vissen in allerlei bonte kleuren, als je het woord 'duiken' hoort? Dive and Travel helpt je uit de droom en verzorgt een complete duikreis voor je met het behalen van je PADI duikbrevet.
Je hoeft niets te vrezen, maar eenmaal gezien vergeet je hem nooit meer! We hebben het over de unieke 'Hammerheads' oftewel hamerhaaien die je maar zelden tegenkomt.
Geen zin om alleen op duikvakantie te gaan, meld je nu aan voor één van onze groepsreizen, maak nieuwe vrienden, bespaar geld en maak de mooiste duiken.
Ben je geen duiker maar hou je wel van snorkelen ontdenk dan hier de mooiste snorkel locaties en bedenk je dat niet elke duikbestemming goed is om te snorkelen.
Wie het kleine niet eert ......... Ga op zoek naar pygmee zeepaardjes, hengelaarsvissen of de blue geringde octopus.
Onze Photo Experience reizen bieden jou als onderwaterfotograaf de kans om onder professionele begeleiding je onderwaterfotografie niveau op een hoger niveau te brengen.