Liveaboards

Ontdek de mooiste duikplaatsen en ga aan boord van een liveaboard!

Hieronder vind je de mooiste liveaboards wereldwijd, van Egypte tot de Malediven en uiteraard ook Indonesië. Laat je inspireren voor de mooiste routes aan boord van de meest fantastische schepen voor jouw volgende duikvakantie. Een liveboard geeft jou de mogelijkheid om het maximale uit jouw duikvakantie te halen. Doordat je veel duiken kunt maken (tot soms wel 4-5 per dag), een gezellige groep duikers om je heen hebt en je kunt genieten van alle gemakken aan boord maakt dat een liveaboard een populaire optie is voor duikers. Heb jij specifieke wensen, neem gerust contact met ons op, wij vertellen je graag over onze eigen ervaringen en zijn benieuwd naar jouw reisplannen. Bellen mag natuurlijk ook.

Via onderstaande zoekfunctie kun je aangeven naar welke bestemming jouw voorkeur uitgaat, welke reisperiode je in gedachte hebt en met hoeveel personen je graag op reis wilt.
Mooie riffen, schitterende wrakken en een uitbundig onderwaterleven maken dit tot echte favoriet. Kies uit verschillende vaarroutes in de nationale parken geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde duiker.
Ontdek de mooiste duikplaatsen op de Malediven en duik met manta,'s en (walvis)haaien en geniet van een uitbundig onderwaterleven. Kies je eigen kwaliteit liveaboard van eenvoudig tot luxe.
Van Bali tot Komodo en van Raja Ampat tot Lembeh, Indonesië heeft voor elke duiker wat te bieden. Schitterende riffen, uitmuntende visstand en geweldige natuur maken dit tot een geliefd liveaboard gebied.
Staat duiken met haaien nog op jouw verlanglijstje dan moet je zeker duiken op de Bahamas. Duik met tijgerhaaien, citroenhaaien, caribische rifhaaien, stierhaven en verpleegstershaaien.
Cocos Island een bucketlist duikvakantie welke bekent staat om de grote scholen hamerhaaien, manta's en walvishaaien. Een adembenemende reis op een unieke locatie.