Liveaboards

Ontdek locaties buiten het bereik van de duikresorts

De mooiste liveaboards wereldwijd, van Egypte tot de Malediven en Indonesië, laat je inspireren voor de mooiste routes aan boord van de meest fantastische schepen voor jouw volgende duikvakantie.

Selecteer hieronder de bestemming en data voor overzicht van de mogelijkheden.
Mooie riffen, schitterende wrakken en een uitbundig onderwaterleven maken dit tot echte favoriet. Kies uit verschillende vaarroutes in de nationale parken geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde duiker.
Ontdek de mooiste duikplaatsen op de Malediven en duik met manta,'s en (walvis)haaien en geniet van een uitbundig onderwaterleven. Kies je eigen kwaliteit liveaboard van eenvoudig tot luxe.
Van Bali tot Komodo en van Raja Ampat tot Lembeh, Indonesië heeft voor elke duiker wat te bieden. Schitterende riffen, uitmuntende visstand en geweldige natuur maken dit tot een geliefd liveaboard gebied.
Staat duiken met haaien nog op jouw verlanglijstje dan moet je zeker duiken op de Bahamas. Duik met tijgerhaaien, citroenhaaien, caribische rifhaaien, stierhaven en verpleegstershaaien.
Cocos Island een bucketlist duikvakantie welke bekent staat om de grote scholen hamerhaaien, manta's en walvishaaien. Een adembenemende reis op een unieke locatie.