background image

Duikvakanties Malediven

Voor de mensen die altijd al met manta's of walvishaaien hebben willen duiken zijn de Malediven de perfecte bestemming voor een duikvakantie. Natuurlijk blijft het niet alleen bij deze prachtige dieren, maar vind je er bijvoorbeeld ook grijze rifhaaien, witpunt rifhaaien en hamerhaaien. Voordat je je duikvakantie naar de Malediven boekt is het wel van belang om het een en ander te weten over de twee hoofdseizoenen die men op de Malediven kent. De twee hoofdseizoenen zorgen namelijk voor andere stromingen en dit betekent dat de manta's en walvishaaien per seizoen op andere duiklocaties te vinden zijn. Een duikreis op de Malediven kan natuurlijk ook via een liveaboard om zoveel mogelijk van het onderwaterleven te ontdekken. De routes van bepaalde liveaboards worden afgestemd op de locaties waar de manta's en walvishaaien zich op dat moment bevinden.Addu Atoll

Aquaventure Manta Lodge is een kleinschalige accommodatie op een lokaal eiland en wordt gerund door de Nederlandse Marc Kouwenberg. Duik het gehele jaar door met manta's en haaien in het zuiden van de Malediven.
Vanaf:€ 1855 p.p.

Ari Atoll

Vilamendhoo Island Resort & Spa heeft een prachtig wit zand strand en een overvloedige tropische vegetatie. Op Vilamendhoo ben je altijd dicht bij de zee en in het midden van de natuur. Een topper met geweldige kantduiken.
Vanaf:€ 1942 p.p.
Verblijven bij Casa Mia is een unieke kans om het echt Maldiviaanse leven van dichtbij te ervaren. Dit guesthouse gelegen op het eiland Mathiveri beschikt over luxe kamers met uitzicht op de prachtige azuurblauwe lagune.

Malediven Liveaboards

De Amba is de enige liveaboard die vaart in de Haa-Alifu en Haa-Dhaal atollen, de meest noordelijke atollen van de Malediven. De Amba is een modern schip dat van alle gemakken is voorzien.
Vanaf:€ 3402 p.p.
De Sheena is een authentiek Malediviaanse liveboard welke comfortabel is ingericht en in 2007 is gerenoveerd. De Sheena laat je alle mooie duiklocaties in het zuiden van de Malediven zien!
Vanaf:€ 3091 p.p.

Meemu Atoll

Medhufushi heeft prachtige witte stranden en een tropische vegetatie. De villa's zijn gebouwd naar 5 sterren en zijn comfortabel ingericht, hebben een eigen terras en liggen op slechts een paar stappen van het strand. **Zomer én winter special**
Vanaf:€ 2244 p.p.

Noord Malé Atoll

Eriyadu Island Resort is het noordelijkste toeristeneiland van het Noord-Malé atoll. Dit kleine eiland is slechts 300 meter lang en 100 meter breed. De bungalows zijn comfortabel en bieden veel privacy. Gratis nachten
Vanaf:€ 1808 p.p.
Relaxen en genieten zijn de hoofdthema’s van Meeru en dat uit zich in alle details, van de kamers tot het eten. Meeru ligt bij het buitenrif en heeft daardoor zeer goede duikmogelijkheden.
Vanaf:€ 1792 p.p.

Noord Nilandhe Atoll

Filitheyo is het enige toeristeneiland in het Noord Nilande Atol. Dit betekent dat de prachtige duiklocaties in zeer goede conditie zijn en alleen door de duikers van het Filitheyo bedoken worden. **Zomer én winter special**
Vanaf:€ 2122 p.p.

Zuid Malé Atoll

Kandooma is een luxe, modern, strak en trendy eiland. Je kunt hier fantastisch duiken, maar het resort wil ook dat je een mooie villa tot je beschikking hebt. Een vakantie op Kandooma is een belevenis!!
Vanaf:€ 2004 p.p.
Telefoon:
033 45 71 594