Vacatures: Medewerk(ster) Touroperator 22,5 / 30 uur

Een reisspecialist die gek is op duiken en er elke dag van geniet om het beste reisadvies te geven

Dit ga je doen als medewerker touroperating bij Dive and Travel.
Maandagochtend. Je zet je computer aan en checkt de mail waar de diverse offerte- en boekingsaanvragen binnen komen. Zo ontvang je van mevrouw de Groot de vraag of het reisvoorstel van afgelopen vrijdag naar de Filipijnen aangepast kan worden met een dag later vertrek uit Nederland. Je verzorgt vanuit ons moderne reserveringssysteem de aanpassing op dit reisvoorstel. Een duikclub uit Den Haag vraagt advies voor een reisvoorstel voor de jaarlijkse duikclubreis. Na overleg met je collega’s weet je precies de bestemming voor deze duikclub en ben je ook dit jaar weer in staat deze reisaanvraag om te zetten in een spectaculaire reis. Vluchten die op wachtlijst stonden voor Jaap en Angelique zijn akkoord en je maakt direct de reisbevestiging klaar waarna ze erg enthousiast zijn en blij zijn dat de reis doorgaat. Via de telefoon reageert Bart, die net met zijn partner terug is vanaf Vilamendhoo op de Malediven, en hij vertelt hoe leuk de reis is geweest. Door jouw inzet en enthousiasme is het voor onze klanten makkelijker een keuze te maken uit ons bestemmingsaanbod.

rinie luykx - camel divers 10.jpg
Kort samengevat worden dit jouw uitdagingen:
 Verzorgen van reisadviezen en reisvoorstellen voor de diverse duikbestemmingen die wij wereldwijd aanbieden
 Actueel houden van de Dive and Travel website, verwerken van aanbiedingen en calculeren van de nieuwe prijzen.
 Opmaken van reisbescheiden en verwerken van reisenquêtes
 Planning en plaatsen van social media berichten en persberichten.
 Contact met (buitenlandse)leveranciers als luchtvaartmaatschappijen, hotels en duikscholen.

Jouw werkplek
Je komt te werken in een klein, gezellig, betrokken en gemotiveerd team van reisspecialisten op ons kantoor aan de Westerdorpsstraat in Hoevelaken. Via onze website www.diveandtravel.nl bieden wij een breed aanbod aan duikvakanties naar wereldwijde bestemmingen. Als team zetten wij onze kennis en enthousiasme in om de reiswensen van onze klanten om te zetten in een passend reisvoorstel. Als collega’s werk je nauw met elkaar samen en sta je voor elkaar klaar, toch is iedereen in staat om heel zelfstandig de dagelijkse werkzaamheden op kantoor uit te voeren. Je hebt veel contact met onze klanten, luchtvaartmaatschappijen en onze buitenlandse agenten.

Wie ben jij?
 Jij kunt je passie voor het duiken en reizen op een leuke manier overbrengen
 Je hebt een afgeronde toeristische opleiding op minimaal MBO 4 niveau
 Ervaring bij een reisbureau of touroperator ervaring is een pré
 Jij bent een proactief persoon met een klantvriendelijke en servicegerichte instelling
 Je kunt werken met MS Office en hebt affiniteit met het werken met computersystemen
 Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels
 Je bent woonachtig in de omgeving van Hoevelaken, Amersfoort

Wat bieden wij jou?
 Drie/vier dagen werken van 7,5 uur per dag woensdag en vrijdag hebben de voorkeur overige dagen in overleg.
 Marktconform salaris met pensioen regeling
 Informele werkomgeving met enthousiast team van collega’s
 Werken met een leuk product
 Kleine organisatie waardoor je breed en divers inzetbaar bent in jouw vakgebied
 Werken met moderne reserveringssystemen

Interesse?
Lijkt het je leuk ons team te versterken, overtuig ons dan met een pakkende sollicitatiebrief en jouw CV. Je kunt deze per mail sturen voor 17 januari 2020 naar Sander Koele op info@diveandtravel.nl. Sollicitatiegesprekken zullen in overleg plaatsvinden overdag, in de avonduren of in het weekend. Heb je vragen over de functie of over Dive and Travel? Neem dan contact op met Dive and Travel op tel 033 - 4571594 (ma t/m vrij). Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Nesima Divers - duikdag per boot

Stageplaats:

Dive and Travel is een touroperator gespecialiseerd in duikreizen en wij zoeken een stagiair(e) met belangstelling voor de duiksport. Wij zijn een klein team, dit betekent dat je allerlei werkzaamheden gaat doen.
Denk hierbij aan het helpen van klanten per telefoon en e-mail, contact met hotels en duikscholen in het buitenland, het boeken van vluchten in het reserveringssysteem, het invoeren van prijzen op de website, opmaken van reisovereenkomsten en reisbescheiden enz.

Een echte uitdaging dus waarbij je alle facetten van het werk zult meemaken.!!! Wil je meer weten? Neem dan onze website door voor meer informatie over ons en ons bestemmingsaanbod.

Heb je belangstelling voor een stageplaats, schrijf dan een sollicitatiebrief en CV naar Sander Koele ( info@diveandtravel.nl ) geef hierin aan welke opleiding je doet en voor welke periode je een stageplaats zoekt.

Voor de periode vanaf februari 2020 hebben wij geen stageplaats meer beschikbaar.
Magic Island Diving - Banka Duikboot