Medewerker(ster) Touroperating duikreizen M/V (30 - 37,5 uur)

Dive and Travel is de specialist op het gebied van wereldwijde duikvakanties. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij thuis in de wereld onderwater. Ons reisaanbod strekt zich uit van de Egypte tot Azië en van de Middellandse zee tot het Caraïbisch gebied. Het team van Dive and Travel in Hoevelaken is op zoek naar een leuke nieuwe collega voor de verkoop van wereldwijde duikvakanties. Ben jij met jouw kennis, inzet en enthousiasme in staat om de perfecte duikvakantie voor onze klanten samen te stellen? Dan is deze vacature voor medewerker(ster) touroperating iets voor jou!

De vacature is voor 30 - 37,5 (4-5 dagen) maar in overleg kunnen we de uren aanpassen.
mle-aquaventure divecenter4

Jouw werkplek

Je komt te werken in een klein, gezellig, betrokken en gemotiveerd team van reisspecialisten op ons kantoor aan de Westerdorpsstraat in Hoevelaken. Via onze website www.diveandtravel.nl bieden wij een breed aanbod aan duikvakanties naar wereldwijde bestemmingen. Je verwerkt boekingen en reisaanvragen welke via de website, per mail of telefoon binnen komen. Onze website is ons visitekaartje en dagelijks houd je het aanbod up to date met teksten, invoeren van prijzen en verwerken van aanbiedingen. Voor onze klanten die op duikvakantie gaan verwerk je de reisbescheiden en enquêtes na terugkomst van de reis. Je hebt veel contacten met onze binnenlandse en buitenlandse leveranciers als luchtvaartmaatschappijen, duikresorts en duikscholen.
Werkplek Dive and Travel

Talenten:

 Werkervaring in een verkoop/administratieve functie.
 Door je proactieve instelling en persoonlijke benadering weet je de klant aan je te binden.
 Nauwkeurig administratief afhandelen van de reisaanvragen.
 Word, Excel, Outlook zijn je niet vreemd.
 Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
 Affiniteit met de duiksport en reiservaring is een voordeel.
 Ervaring bij een reisbureau of touroperator is een voordeel.

Wat bieden wij jou?

 Plezierige werksfeer in een klein team van reisfanaten waarin we elkaar versterken.
 Een erg leuk product met de mooiste duikbestemmingen wereldwijd.
 Persoonlijke begeleiding en samen met een collega duik je dieper in ons product.
 Mogelijkheden tot het volgen van een duikopleiding.
 Salariëring is in overeenstemming met opleiding, ervaring en leeftijd inclusief pensioenregeling.
 Bezoek en deelname aan duikbeurzen in binnen en buitenland.
 Wij werken met moderne reserveringssystemen als Office 365, Galileo en Grip.
 Reisbranche gerelateerde scholingen.
 Werkdagen in overleg met de voorkeur voor de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Interesse?
Herken je jezelf in dit profiel en lijkt het je leuk ons team te versterken, dan zien we je sollicitatie en CV graag tegemoet. Je kunt deze per mail sturen naar sander{at}diveandtravel.nl we nemen binnen 24 uur contact met je op.
Heb je vragen over de functie of over Dive and Travel? Neem dan contact met ons op via tel 033-4571594 of sander{at}diveandtravel.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
Ocean Encounters - Reefscene

Stageplaats:

Dive and Travel is een touroperator gespecialiseerd in duikreizen en wij zoeken een stagiair(e) met belangstelling voor de duiksport. Wij zijn een klein team, dit betekent dat je allerlei werkzaamheden gaat doen.
Denk hierbij aan het helpen van klanten per telefoon en e-mail, contact met hotels en duikscholen in het buitenland, het boeken van vluchten in het reserveringssysteem, het invoeren van prijzen op de website, opmaken van reisovereenkomsten en reisbescheiden enz.

Een echte uitdaging dus waarbij je alle facetten van het werk zult meemaken.!!! Wil je meer weten? Bekijk dan onze website voor meer informatie over ons en ons bestemmingsaanbod.
Heb je belangstelling voor een stageplaats, schrijf dan een sollicitatiebrief en CV naar Sander Koele ( info[at]diveandtravel.nl ) geef hierin aan welke opleiding je doet en voor welke periode je een stageplaats zoekt.

Vanaf najaar 2023 en voorjaar 2024 hebben wij weer een stageplaats beschikbaar.
Ocean Encounters - Diving Holidays