background image

Duikvakanties Curaçao

Bon Bini! Welkom op Curaçao!
De hoofdstad Willemstad heeft een gezellige haven, leuke winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. De belangrijkste wijken in Willemstad zijn Punda, dat aan de oostelijke kade van de Sint Annabaai ligt en Otrobanda, dat aan de westelijke oever ligt. Punda wordt gezien als het centrum van Willemstad. De 18de eeuwse pastelgekleurde gebouwen, de drijvende markt en de pontjesbrug zijn welbekende punten van Willemstad. In Otrobanda zijn de laatste jaren veel panden gerestaureerd en hier vind je naast veel historie ook hotels, luxe winkels, restaurantjes en barretjes.

De multiculturele samenleving van Curaçao, met invloeden uit Nederland, de Antillen, Spanje, Latijns-Amerika en Afrika, zorgt voor een interessante mix in de muziek, de cultuur en het eten.

De meeste mensen komen naar Curaçao voor zon, zee, strand en duiken. Geniet van de schitterende duiken op meer dan 60 duiklocaties. Het zicht is geweldig en er is niet veel stroming. Je ziet er prachtige koraaltuinen, wrakken en veel vis. Veel van de duiklocaties kun je vanaf de kant bereiken.Mambo Beach

Het Lions Dive Resort ligt aan het langste zandstrand en wordt omgeven door een tropische tuin met prachtige oude bomen. Er zijn verschillende zwembaden en restaurants tot op het strand. Deze accommodatie is geschikt voor duikers en niet duikers.
Vanaf:€ 1268 p.p.

Westpunt

Gelegen in het kleine vissersdorpje Westpunt. Hier ben je weg van drukte rond Willemstad. De appartementen en studio's hebben uitzicht op zee en het huisrif ligt hier recht voor de deur.
Vanaf:€ 991 p.p.
Telefoon:
033 45 71 594