Liveaboard
U bevindt zich hier: HomeLiveaboard

Liveaboard duikreizen

De mooiste liveaboards wereldwijd

Wanneer je voor een liveaboard kiest dan heb je veel voordelen in vergelijking met een verblijf in een hotel. Het is de optimale duikvakantie voor degene die veel duiken wil maken op duikstekken waar dagboten niet kunnen komen. Afhankelijk van de grootte van de boot verblijf je met 12 tot 26 gasten op een comfortabele boot die speciaal is ingericht voor en door duikers.
Wij bieden verschillende liveaboards aan op de mooiste duikbestemmingen. Denk aan een liveaboard Rode zee, liveaboard Malediven of een liveaboard Indonesië.

Stel je voor dat je wakker wordt met de zon die geleidelijk opkomt vanuit de grote, blauwe zee. Jij drinkt een kopje koffie of thee en ziet langzaam de lucht helder blauw kleuren. Je trekt je wetsuit aan, maakt je uitrusting klaar en springt direct in het heldere water. Dát is de ultieme liveaboard ervaring!

Heb jij specifieke wensen en wil je daarom graag nog contact met ons, neem gerust contact met ons op, wij vertellen je graag over onze eigen ervaringen en zijn benieuwd naar jouw reisplannen. Bellen mag natuurlijk ook.