Photo Experience
U bevindt zich hier: HomePhoto Experience

Duikreizen Photo Experience

De Marsa Nakari Photo Experience 2018 is weer voorbij. Momenteel zijn we druk met het plannen met een nieuwe reis welke binnenkort gepubliceerd gaat worden.

Je hebt er vast al eens van gehoord, de Photo Experience reizen die door Dive and Travel in samenwerking met onderwaterfotografen Karin Brussaard en Edwin van der Sande georganiseerd worden. Het jaar 2018 voert ons weer naar een bijzondere locatie in de wereld. Je kunt deelnemen aan de Photo Experience duikreis naar Egypte in mei 2018, een bestemmingen met een uitdagend en fotogeniek onderwaterleven.

Onze Photo Experience reizen bieden jou als onderwaterfotograaf de kans om onder professionele begeleiding je onderwaterfotografie niveau op een hoger niveau te brengen. Deze duikreizen zijn toegankelijk voor zowel de beginnende als gevorderde onderwaterfotograaf. Met de inzet en enthousiasme van de professionele onderwaterfotografen staan deze reizen garant voor een hoop plezier en zelfontwikkeling.

Tijdens de reis wordt je aan de hand van diverse presentaties meegenomen in thema’s als het fotograferen van vissen, het maken van menglichtfoto’s, flitsinstellingen, macrofotografie, wrakfotografie en de ideale compositie. Door deze presentaties, het uitwisselen van ervaringen met de andere deelnemers en het actief werken direct tijdens de reis, zal jij op een leuke manier merken dat je jouw fotografie met sprongen vooruit gaat.

Wat is leuker dan samen met andere onderwaterfotografen een reis lang bezig te zijn met je hobby en je enthousiasme te delen met andere fotografie liefhebbers. Dit gecombineerd met een verblijf op bijzondere locaties in de wereld maken deze Photo Experience reizen tot een succes. Het enige wat we van jou verwachten is dat je in het bezit bent van een eigen onderwatercamera, het type camera maakt hierbij niet uit.

Heb je interesse meld je dan snel aan, deze reizen zijn vaak snel volgeboekt. Heb je vragen of wil je in contact treden met de fotograaf die tijdens jouw reis mee gaat bel of mail ons dan gerust even.

Bali Photo Experience 2016