Indische Oceaan

Geniet van een duikvakantie op één van de tropische eilanden van de Malediven of bezoek met een liveaboard de afgelegen duikstekken. Combineer een duikreis naar de Malediven met een privé rondreis op Sri Lanka. Sri Lanka beschikt over vele nationale parken, lange zandstranden, de hooglanden met de theevelden en overblijfselen uit de koloniale tijden. Bekijk de bestemmingen per land binnen ons aanbod en heb je vragen neem dan gerust contact met ons op.

Heb je altijd al met walvishaaien of manta’s willen duiken of snorkelen, dan zijn de Malediven een zeer goede keus om naartoe te gaan. Of je nu kiest voor een verblijf op één van de mooie resorts of een duikvakantie op een liveaboard, bij beide heb je een grote kans om deze prachtige dieren te kunnen zien. Voordeel van een liveaboard is dat je een grotere afstand aflegt en zo op de beste duikstekken duikt. Op de Malediven zijn twee seizoenen die zorgen voor andere stromingen en neerslag.
Dit prachtige een veelzijdige eiland biedt de perfectie combinatie van cultuur en natuur. De oude hoofdstad Anuradhapura tot de tempel van de tand in Kandy. Vanaf de Sigiriya rots (leeuwenrots), een voormalig fort, heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. In één van de nationale parken (zoals Yala N.P) is een grote diversiteit aan flora en fauna te vinden zoals olifanten, luipaarden en buffels. In de wateren van Sri Lanka zijn ook verschillende walvissoorten te zien. Een bezoek aan de theeplantages van Nuwara Eliya mag niet ontbreken tijdens jouw reis.