Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie Bintang Flores Hotel

Het Bintang Flores Hotel

Let op: Het duikcentrum is jaarlijks gesloten van 08 januari t/m 01 maart.

Het Bintang Flores Hotel ligt in Labuan Bajo op het eiland Flores in Indonesië. Labuan Bajo is een havenplaats op de uiterste westpunt van het eiland Flores. Labuan Bajo is een belangrijke stad voor de regio en heeft veel faciliteiten zoals bijvoorbeeld banken en een goed communicatie netwerk.

Het hotel ligt aan een prive-strand op ongeveer 2 kilometer van de haven en 3 kilometer van de luchthaven. Het Bintang Flores Hotel is een vier sterren hotel gelegen direct aan zee. Het heeft 5 verdiepingen en is omringd door een grote tropische tuin. Het hotel heeft een internationale uitstraling gemixt met de lokale stijl en charme. Ondanks dat wij vaak kiezen voor kleinschaligere accommodaties heeft dit hotel momenteel de beste prijs/kwaliteit verhouding. De combinatie met de westerse Lagona Divers duikcentrum maakt het tot een goede keuze.

Kamers

Het hotel beschikt over 59 deluxe kamers en 2 suites. De deluxe kamers hebben een oppervlakte van 32m². Er zijn kamers met een tweepersoonsbed en er zijn kamers met twee losse bedden. De kamers zijn voorzien van airconditioning, TV, kluis, mini-koelkast, telefoon en de mogelijkheid om koffie en thee te maken. De kamers op de begane grond hebben direct toegang tot de tuin, maar de kamers op de verdiepingen hebben zeezicht. (Indien je voorkeur hebt voor een bepaalde kamer dan kun je dat bij boeking doorgeven en het hotel zal proberen deze kamer voor je te reserveren.

Restaurant

Het restaurant “Kelimutu Coffee Shop” serveert gerechten uit de oriëntaalse, internationale en Indonesische keuken. Het hotel ligt direct aan zee, maar beschikt ook over een groot zwembad dat mooi aangelegd is. Rondom het zwembad staan ligstoelen met parasols.
Telefoon:
033 45 71 594