Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie Caribbean Club Bonaire

Caribbean Club Bonaire een rustige Oase

Caribbean Club Bonaire ligt ten noorden van Kralendijk (10 minuten rijden per auto) aan de voet van de heuvels en op loopafstand van de zee waar je direct het water in kunt duiken om de bekende duiklocatie Oil Slick Leap te bekijken. Bij aankomst bij de Caribbean Club Bonaire, zie je eerst de duikshop/receptie. Als je ongeveer 20 meter verder loopt kom je bij het eerste zwembad met zonneterras en het restaurant met bar. In het restaurant kun je ontbijten, lunchen en dineren. Het ontbijt is een klein buffet, de lunch en diner zijn a la cart, maar voor het diner worden ook thema avonden georganiseerd zoals op zondag een rumpunch party met een gratis rumpunch in de bar en daarna een gezellig en lekker BBQ buffet. Maar je kunt ook heel eenvoudig de auto pakken en in Kralendijk gaan eten in één van de gezellige restaurantjes of in een restaurant van één van de andere resorts. Daarnaast is in alle accommodaties van de Caribbean Club Bonaire een keuken aanwezig inclusief een grote koelkast. Dus het is ook mogelijk om boodschappen te doen en zelf voor je ontbijt, lunch en/of diner te zorgen.

Welk kamertype bij Caribbean Club Bonaire

Caribbean Club Bonaire heeft diverse soorten accommodaties voor elk budget, van basic studio’s tot luxueuze Penthouses en alles wat daar tussen zit. Alle accommodaties hebben airconditioning in de slaapkamers en plafondventilators in de woonkamer en een overdekt balkon/terras. De keukens zijn volledig ingericht incl. koelkast en fornuis, maar variëren wel in luxe. Verder is er een TV en een kluisje. De inrichting kan per accommodatie verschillen.
Studio Standard:
Geschikt voor maximaal 2 personen, 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed of losse bedden, 20 m2 , overdekt terras.
Studio Deluxe:
Geschikt voor maximaal 2 personen, 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed of losse bedden, 25m2, overdekt terras.
Cottage Standard 1-bedroom:
Geschikt voor maximaal 2 personen, 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed of losse bedden, 32m2, overdekt terras.
Cottage Deluxe 1-bedroom:
Geschikt voor maximaal 2 personen, 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed of losse bedden, 40m2, overdekt terras of balkon.
Cottage Standard 2-bedroom:
Geschikt voor maximaal 4 personen, 2 slaapkamers met een 2-persoonsbed of losse bedden, 50m2, overdekt terras, 1 of 2 badkamers.
Cottage Deluxe 2-bedroom:
Geschikt voor maximaal 4 personen, 2 slaapkamers met een 2-persoonsbed of losse bedden, 55m2, balkon, 2 badkamers.

Vraag ons naar de volledige omschrijving van de kamers.

Afsluitbare droogruimtes voor je duikspullen

Rondom de receptie en het restaurant vind je vooral bungalows met studio’s en standaard kamers. Deze kamers hebben allemaal een kleine veranda met uitzicht op de tuin. Er is ook een gebouw van 3 verdiepingen waar ook studio’s en standaard kamers in te vinden zijn. Voor de gasten van deze kamers zijn er aan de zijkant van het complex spoelbakken en per appartement afsluitbare droogruimtes waar je je duikspullen kunt laten drogen en opbergen.

Uitzicht op zee vanaf je grote balkon.

Het mooiste plekje van de Caribbean Club Bonaire is gereserveerd voor de luxe appartementen. Deze zijn aan de zijkant van het resort gelegen en door goed gebruik te maken van de heuvel hebben ze allemaal een prachtig uitzicht over zee. Daarnaast ligt er tussen de luxe appartementen een tweede zwembad met zonneterras. De luxe appartementen hebben 2 slaapkamers die elk een eigen badkamer hebben, daarnaast is er een kleine woonkamer met volwaardige open keuken. Maar het mooiste van deze luxe appartementen is de grote veranda met een grote eettafel waar je met 6 personen aan kunt zitten en daarnaast staan er ook nog 2 ligbedden.
Telefoon:
033 45 71 594