Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie Dive Hut Bonaire

Ligging

Dit kleine hotel ligt ten noorden van Kralendijk op loopafstand van het centrum, strand en de 2 duikscholen van Wannadive. De Dive Hut ligt in een rustige straat en heeft een eenvoudig inrichting. Echter alles wat je als duiker nodig hebt is aanwezig en de sfeer is erg gezellig en informeel. Een perfecte locatie om als thuisbasis te dienen en Bonaire zowel onder- als bovenwater te ontdekken.
De eigenaren Roland en Irene staat je graag te woord om je van alle informatie over Bonaire te voorzien en je tips te geven over de beste duikplaatsen, leukste excursies en restaurantjes. Bezoek ook zeker eens de thema avonden in de Dive Hut welke druk bezocht er erg gezellig zijn.

Accommodaties Dive Hut

Je kunt kiezen uit 3 soorten accommodaties, een hotelkamer, een studio of een appartement. De hotelkamers zijn eenvoudig ingericht, maar schoon en netjes. Er staat een tweepersoons bed of twee losse bedden en er is een klein zitje, er is airconditioning, een koelkast, draadloos internet, een TV en een douche met warm water. De studio’s zijn vergelijkbaar met de hotelkamers, maar net even iets groter en voorzien van een kleine keuken met fornuis, koelkast en koffiezetapparaat. Ook is er een klein terras. De appartementen zijn qua inrichting vergelijkbaar met de studio’s, maar er is een aparte slaapkamer.

Eten en drinken bij Dive Hut Bonaire

De Dive hut heeft een gezellig restaurant en een bar met zithoekjes. Hier worden aan het eind van de dag onder het genot van een drankje de verhalen van die dag gedeeld met elkaar. In het restaurant worden regelmatig thema avonden georganiseerd waarbij er bijvoorbeeld Zwitsers eten op het menu staat of Thais eten en natuurlijk is er regelmatig een BBQ met hét drankje van Bonaire: rumpunch. In het restaurant wordt dagelijks een vers en gezond ontbijt geserveerd, zodat je weer klaar bent voor een dag vol duiken.
Telefoon:
033 45 71 594