10 redenen om jullie groepsreis met Dive and Travel te maken

Dive and Travel is al jaren een begrip op de Nederlandse duikmarkt en heeft in die jaren al honderden duikers aan een fantastische vakantie mogen helpen. Veel van deze reizen zijn in groepsverband geweest, want samen is nou eenmaal leuker dan alleen. Je bent bij deze begonnen aan de blog die misschien wel resulteert in de vakantie van jouw leven, want dit zijn 10 redenen om met Dive and Travel op groepsreis te gaan!

1. Exclusief aanbod
Wij bieden reizen aan die je nergens anders vindt. We hebben bijvoorbeeld al een aantal keren een bijzondere photo experience reis georganiseerd, waarin het onderwater fotograferen en leren van een professional en elkaar in een gezellige sfeer centraal staat. Deze reizen staan garant voor leuke ontmoetingen met andere duikers en onder water fotografen, en natuurlijk met het altijd fascinerende onderwater leven!
bahamas karin brussaard - 2.jpg
2. Persoonlijke ervaring
Wij hebben vrijwel alle bestemmingen en resorts in ons aanbod zelf bezocht en kunnen dus uit persoonlijke ervaring vertellen. Hierdoor kunnen wij met jou meedenken en komen we samen tot de perfecte bestemming voor jullie groepsreis of voor jouw solo reis waarop je graag bij een groep aan zou sluiten.

3. Goede afspraken met onze partners
Al meer dan 15 jaar lang zetten wij ons in om duikende reizigers en reizende duikers aan hun droom vakantie te helpen. Hierdoor hebben wij een uitgebreid netwerk en warme banden met een groot scala aan resorts, duikscholen, liveaboards en luchtvaartmaatschappijen. Onze tarieven zijn door onze goede afspraken meestal lager dan wanneer je zelf je reis zou boeken.

4. SGR en CFR
Dive and Travel is aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en CFR (Stichting Calamiteitenfonds Reizen). Dit houdt in dat je gecompenseerd wordt in geval van financieel onvermogen van Dive and Travel of calamiteiten die maken dat de reis niet of niet volledig kan worden uitgevoerd. Zo gaan jij en je duikclub dus zonder zorgen op reis! Stuur ons vandaag nog een mail of bel ons om samen met een van onze duikreis experts jullie groepsreis te bespreken.

SGR Logo
5. Deelnemers rechtstreeks gefactureerd
Wanneer wij duikreizen organiseren factureren wij de deelnemers desgewenst rechtstreeks. Dit betekent dat iedere deelnemer een volledig overzicht van de geboekte reis krijgt, met daarbij een persoonlijke factuur. Zo blijft onderlinge onduidelijkheid over de betaling en de onderdelen van de reis achterwege en bovendien is er in het geval van een boeking door een duikvereniging geen aansprakelijkheid voor de duikvereniging.

6. Groepstarieven
Met veel van onze leveranciers hebben wij afspraken over speciale tarieven voor reizende groepen. Hoe meer reizigers, hoe meer korting! Ook zijn veel van onze specials zoals de specials rond de Duikvaker beurs en speciale aanbiedingen uiteraard van toepassing op groepsreizen. Hierdoor duikt bij bijvoorbeeld een buddy special soms wel tot de helft van de groep gratis!

7. Full charters
Onze liveaboards zijn ook te boeken als full charter. Met een full charter deel je de boot niet met andere reizigers, maar staat de boot volledig tot jullie beschikking. Zo heb je in overeenstemming met de kapitein vaak inspraak in welke duikstekken er bezocht moeten worden en is de crew er voor niemand anders dan jullie groep. Het resultaat is vaak dat je het bootpersoneel echt leert kennen waardoor de ervaring nog specialer wordt.

carpe vita 03.jpg
8. Combinatiereizen
Wij bieden duikvakanties aan waarin een duikresort en liveaboard met elkaar gecombineerd kunnen worden. Verblijf een aantal nachten aan boord van een mooi schip en duik op de stekken waar je met een dagtrip niet komt, en vervolg daarna de reis op het vaste land of een mooi eiland waar je op eigen gelegenheid de prachtigste kantduiken maakt. Of andersom natuurlijk, jouw wil is wens. Op deze manier zie je het beste van wat jullie vakantiebestemming te bieden heeft op een ongedwongen manier.

9. Landexcursies
De kans is groot dat wanneer jullie er toch zijn, je ook graag iets van de cultuur of natuur op het vaste land wilt zien. Geen probleem! Wij organiseren met veel plezier het vervoer en de activiteiten die jullie niet willen missen. Door de goede connectie die wij met onze leveranciers hebben en onze persoonlijke ervaring met de bestemming kunnen wij waardevol advies geven over de beste mogelijkheden voor jullie groepsreis.

tangkoko national park, tarsier
10. Volledige service
Wij van Dive and Travel zijn er om jullie groepsreis volledig te verzorgen. Wij boeken de vluchten, transfers, het verblijf, het duikpakket of de duikopleiding, eventuele excursies en verkopen reisverzekeringen. Zo gaan jullie onbezorgd op reis wetende dat alles goed geregeld is. Dat is pas vakantie!

Neem contact op met onze reisadviseurs voor een persoonlijk gesprek over jullie groepsreis of over de mogelijkheden voor het aansluiten bij een groep.