Duikvaker 2020 in Houten

Op 31 januari, 1 en 2 februari 2020 is ons team weer van de partij op dé duikbeurs van Nederland: Duikvaker! Je vindt ons op stand 310 in hal 2 is waar wij klaar staan met alle informatie voor jouw volgende duikvakantie. Op vrijdag 31 januari openen de deuren om 18:00 tot 21:00. Op zaterdag 1 februari zijn we er van 10:00 - 18:00 en op zondag 2 februari van 10:00 – 17:00. Je heb de mogelijkheid kennis te maken met de mensen achter Dive and Travel en kunt persoonlijk in gesprek om jouw volgende duikvakantie samen te stellen. Reis je alleen, met zijn tweeën, met het gezin of zelfs met de hele duikvereniging, wij nemen graag de tijd om jouw wensen te inventariseren en zoeken samen met jou naar de bestemming
die het beste aansluit bij wat jij nou echt wilt!
Duikvaker stand foto

Onze wereldwijde versterking

Bovendien zijn wij niet de enige die enthousiast onze uitgebreide kennis en ervaring delen in onze stand, maar worden wij versterkt door maar liefst 6 ervaringsdeskundigen!
De eigenaren van Magic Island Resort en Magic Oceans Dive Resort, Arie en Desiree, vertellen in geuren en kleuren over hoe prachtig het duiken wel niet is in de Filipijnen en wat je er allemaal nog meer kunt doen. De manager van de Murex Dive Resorts, Pim van Schendel, staat ons het hele weekend bij om al zijn expertise over zijn bestemmingen in Noord-Sulawesi, Indonesië door te geven. Kathrin weet alles over duiken in de beroemde Lembeh Strait en over haar trots, het Lembeh Dive Resort. We blijven nog even in Indonesië en wel op Bali. Gaby van het Kubu Indah Dive Resort is ook aanwezig en kan je alles vertellen over dit heerlijke kleinschalige resort en de prachtige duiken rondom Kubuh en Tulamben. Vanuit Egypte is Amy aanwezig van Camel Dive Club & Hotel. Dit heerlijke duikershotel ligt in Sharm el Sheik waarvandaan je de meest fantastische duiken maakt op bijvoorbeeld de Straits of Tiran en Thistlegorm. Een zee van expertise dus!
Duikvaker 2019 - Dive and Travel

Op de bank of via de website

Wil je gewoon informatie inwinnen om later rustig op de bank de mogelijkheden nog eens door te nemen? Ook dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We hebben stapels prachtige flyers met daarin tal van scherpe aanbiedingen voor iedere bestemming, zodat jij thuis met de voeten omhoog iets moois hebt om door te bladeren en om bij weg te dromen. Mocht de reis waar jouw hart sneller van gaat kloppen er toch niet tussen staan, dan vind je op onze website nog veel meer speciaal geprijsde reizen en exclusieve aanbiedingen. Dus kom langs voor een praatje, een goed verhaal, een mooie flyer of voor tips van ervaringsdeskundigen en laat je inspireren!
Sogod Bay Scuba Resort - Filipijnen

Profiteer nu al van de beursspecials!

Veel van onze beursspecials zijn nu al geldig. Dat betekent dat jij als eerste gebruik kunt maken van spectaculaire aanbiedingen! Zo ben jij de drukte van de beursperiode te slim af en voorkom je dat jouw favoriete resort, hotel of liveaboard al vol zit. Vraag een reisvoorstel aan of boek direct online voor de scherpste prijs.


Korting op de entreebewijs, bezoek de website van Duiken in Beeld! en ontvang 20% korting en maak kans op een Scubapro Snorkelset.


Adres Duikvaker: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE HoutenBrayka ExtraDivers - blue spottet stingray