Jouw volgende duikvakantie in beeld!

Bij het boeken van een duikvakantie word je overladen met teksten op een website, maar een beeld zegt meer dan 1000 woorden toch? Die beelden hebben wij voor jou! We hebben medewerkers van diverse resorts het hemd van het lijf gevraagd wat heeft geresulteerd in diverse uitgebreide video’s. Hoe ziet de transfer uit, waar slaap ik, wat voor duiken maak ik, hoe zit een duikdag eruit en kan ik daar ook goed snorkelen? Allemaal verteld door diegene die zich bezighouden met de dagelijkse gang van zaken op het resort. Daarnaast laten we video’s en foto’s zien zodat je een beeld krijgt bij de enthousiaste verhalen. Op deze manier ben je in het bezit van de meest uitgebreide informatie en kom je niet voor verrassingen te staan als je aankomt voor je duikvakantie in bijvoorbeeld Egypte, Indonesië, de Filipijnen of Bonaire. Heb je na het zien van de presentatie toch nog vragen over je duikreis? Aarzel dan niet om met ons te bellen of te mailen. Op de meeste bestemmingen zijn wij zelf geweest en helpen je graag verder.
 Breakers lodge - Strand met ligbedden

Aan boord van de Okeanos Aggressor, Cocos Islands Costa Rica

In deze video spreken we Daan van Schaik, onderwater videograaf en grotduiker. In november 2019 heeft Daan de nummer 1 duikreis van zijn bucketlist af kunnen strepen: een duikvakantie naar Cocos Island in Costa Rica. Cocos Island is groen eiland met de meest spectaculaire watervallen in combinatie met een onderwaterleven vol roggen, hamerhaaien en tropische vissen: beter wordt het niet. Op 29 oktober 2022 vertrekt de Okeanos Aggressor exclusief voor Dive and Travel
Bekijk hier de video presentatie.
Duikvakantie in beeld

Big Fish Diving op Nusa Lembongan, Indonesië

In deze video spreken we met Tim Birkett van Big Fish Diving op Nusa Lembongan, Indonesië. Tim neemt je mee op een duikdag, iedere ochtend vertrekken ze voor 2 duiken rondom Nusa Lembongan, Nusa Ceningan en Nusa Penida. De meeste duikers komen voor de Manta’s en Mola Mola’s. Naast duiken kan je ook fantastische excursies doen. Kortom alles wat je moet weten komt aan bod voor jouw volgende duikvakantie!
Bekijk hier de video presentatie.
Duikvakantie in beeld

Red Sea Diving Safari Wadi Lahami, Egypte

In deze video spreken we met Sarah O’Gorman, marketing manager bij Red Sea Diving Safari in Marsa Alam, Egypte. Dit eco-resort ligt tegenover de bekende duikstek Fury Shoals. De Fury Shoals staan bekend om zijn steile wanden, harde koralen en de grote kans om dolfijnen en haaien te zien. Één van de bekendste duikstekken is Dolphin reef. Jij weet waar jouw volgende duikreis naar toe gaat!
Bekijk hier de video presentatie.
Duikvakantie in beeld

De Filipijnen onder water van XXS tot XXL

In deze video spreken we met Marlon Managa, bioloog en duikcentrum manager bij Magic Oceans Dive Resort op het eiland Bohol op de Filipijnen. We beginnen heel klein met een nudibranch “Shaun the Sheep” en eindigen bij de walvishaai. Ook het zeepaardje, zeeschildpad, frogfish en de thresher shark komen aan bod.
Bekijk hier de video presentatie.
Duikvakantie in beeld

Nemo Dive Club & Hotel, Egypte

In deze video spreken we met Sofie Deconinck, samen met Bert manager bij Nemo Dive Club en Hotel. Dit hotel is gelegen in Safaga, ten zuiden van Hurghada in Egypte is een perfecte bestemming voor jouw volgende duikvakantie naar Egypte. Het duikcentrum organiseert dagelijks bootduiken met hun eigen boot Dory naar de diverse duikplaatsen in de baai van Safaga in de Rode Zee.
Bekijk hier de video presentatie.
Duikvakantie in beeld

Shams Alam Dive Resort, Egypte

In deze video spreken we met Kerstin Ehlert duikcentrum manager van het Wadi Gimal Diving Centre gelegen bij het Shams Alam Beach resort in Marsa Alam in Egypte. We praten uitgebreid over de aanwezige faciliteiten, kamers, over het naastgelegen Wadi Gimal Diving Centre, het fantastische huisrif en wat voor bootduiken je kan maken in Wadi Gimal National Park in de Rode Zee. Alles is aanwezig voor een mooie duikvakantie!
Bekijk hier de video presentatie.
Duikvakantie in beeld

Passport to Paradise, Bunaken-Bangka-Lembeh in Indonesië

In deze video spreken we met Julia Sangi marketing manager van Murex Dive Resorts in noord-Sulawesi in Indonesië. We bespreken de beroemde Passport to Paradise duikvakantie waarbij je Murex Dive resort, Bangka Island Resort en Lembeh Dive resort per boot combineert zonder tijd te verliezen met auto transfers tussen de duik resorts. Je duikt op Bunaken, Bangka en Lembeh Strait. Zeer de moeite waard om te kijken!
Bekijk hier de video presentatie.
Duikvakantie in beeld

Coralia Liveaboard, Raja Ampat in Indonesië

In deze video spreken we met Debbie Arriaga cruise manager aan boord van de Coralia. Zij vertelt je alles over de luxe Coralia Liveaboard in Raja Ampat, een schitterende boot die in 2019 in de vaart is genomen. De boot vaart diverse routes in Indonesië waaronder voornamelijk in Raja Ampat maar ook Komodo en de Molukken. Let op: jaloersmakende beelden!
Bekijk hier de video presentatie.
Blog Dive and Travel

Big Blue Liveaboard, Rode Zee Egypte

In deze video spreken we met Steve Rattle manager van Pharaoh Divers in Egypte en mede eigenaar van de nieuwe in 2020 te water gelaten Big Blue liveaboard in de Rode Zee. Deze liveaboard is de ruim van opzet en zeer geschikt voor een duikvakantie in Egypte. Ga je mee aan boord? We vertrekken op 5 juni 2021 voor de route Brothers, Deadalus, Elphinstone, op 2 oktober 2021 voor South & St Johns en op 6 november voor St Johns, Rocky & Zabargad.
Bekijk hier de video presentatie.
Blog Dive and Travel

Kubu Indah Dive & Spa Resort, Bali Indonesië

In deze video spreken we met Rikke, één van de eigenaars van het prachtige Kubu Indah Dive Resort aan de noordkant van Bali op Indonesië. We praten over de prachtige duikenstekken waaronder het bekende Tulamben met het U.S.S. Liberty wrak. Ook laat ze je weten wat voor excursies je allemaal kan ondernemen als je niet aan het duiken bent.
Bekijk hier de video presentatie.
Blog Dive and Travel

Magic Oceans Dive Resort, Bohol Filipijnen

In deze video spreken we met de Nederlandse Eef, manager bij Magic Oceans Dive Resort op het eiland Bohol op de Filipijnen. Hij vertelt je vanuit de bar over het ontstaan van het resort, de reis ernaar toe, de kamers, excursies mogelijkheden en het schitterende duiken! Veel macro en muck duiken en zo nu en dan een walvishaai die op bezoek komt, Eef vertelt je er alles over in deze video.
Bekijk hier de video presentatie.
Blog Dive and Travel

Red Sea Diving Safari: Marsa Shagra en Nakari aan de Rode zee in Egypte

In deze video spreken we met Sarah O’Gorman, marketing manager bij Red Sea Diving Safari in Marsa Alam, Egypte. Ze neemt je tijdens deze video presentatie mee naar 2 van hun tentenkampen: Marsa Shagra en Marsa Nakari. Deze 2 fantastische locaties direct aan de Roze Zee lenen zich uitstekend voor jouw volgende duikvakantie in Egypte.
Bekijk hier de video presentatie.
ontwerp zonder titel (7).jpg

Murex Dive Resort en Murex Bangka Island Resort, Noord-Sulawesi Indonesië

In deze video spreken we met Julia Sangi, Marketing Manager bij de Murex Resorts. We praten met haar over een duikvakantie naar het Murex Dive Resort Manado en Bangka Island Resort en over het veelzijdige onderwaterleven bij Bunaken National Park en Bangka Island op Noord-Sulawesi in Indonesië. Op beide plekken maak je de mooiste bootduiken onder begeleiding van zeer ervaren gidsen.
Bekijk hier de video presentatie.
Blog Dive and Travel

Magic Island Dive Resort, Moalboal Filipijnen

In deze video spreken we met de Nederlandse Cynthia, werkzaam bij Magic Island Dive Resort in Moalboal op de Filipijnen. Ze vertelt je alles over Magic Island Dive Resort en waarom je dit resort moet bezoeken voor je volgende duikvakantie naar de Filipijnen. Na een dag vol afwisselende duiken geniet je van een heerlijke cocktail en schuif je aan een lange tafel voor het diner. Do we need to say more?
Bekijk hier de video presentatie.
Blog Dive and Travel

Atmosphere Resort & Spa, Filipijnen

In deze video spreken we met Oliver Mischo, International Sales Manager van Atmosphere Resort in het zuiden van Negros op de Filipijnen. We praten met hem over wat dit fantastische resort allemaal te bieden heeft tijdens jouw duikvakantie. Zoek je voor je volgende duikvakantie een resort met een uitstekende service, heerlijk eten, geweldig duikcentrum en bekroonde spa dat moet je zeker bij Atmosphere Resort zijn.
Bekijk hier de video presentatie.
Blog Dive and Travel

Duikvakantie op Bonaire met een Drive & Dive pakket bij Buddy Dive Resort

In deze video spreken we met Macy van Sabben over een Drive & Dive duikvakantie op Bonaire met een verblijf bij het Buddy Dive Resort. Vanaf Buddy Dive Resort kan je 3 maal daags met de boot vertrekken voor een bootduik. Maar het meeste wordt er vanaf de kant gedoken op Bonaire. Macy neemt je letterlijk mee over het resort, ga je mee?
Bekijk hier de video presentatie.
ontwerp zonder titel (9).jpg

The Oasis Resort, Marsa Alam Egypte

In deze video spreken we met Peter Bossert, de general Manager van The Oasis Resort in Marsa Alam Egypte. Hij vertelt over dit heerlijke resort in Nubische stijl op zo’n half uur rijden vanaf de luchthaven van Marsa Alam. Uiteraard hebben we het ook over het schitterende huisrif wat voor de deur ligt wat je met een steiger kan bereiken. Ga je met ons mee naar de Rode Zee?
Bekijk hier de video presentatie.
ontwerp zonder titel (8).jpg

Papua Explorers, Raja Ampat Indnesië

In deze video spreken we met Nena over het prachtige eco-resort Papua Explorers in Raja Ampat Indonesië. In deze regio zijn er meer dan 50 duikstekken in en rond de bekende Dampier Strait. Ook neemt Nena je mee naar de prachtige natuur boven water. Zeer de moeite waard om te kijken!
Bekijk hier de video presentatie.
ontwerp zonder titel (10).jpg

Portulano Resort Anilao, Filipijnen

In deze video spreken we met Carmela Sevilla, samen met haar man eigenaresse van dit heerlijke resort op Anilao op de Filipijnen. Ze hebben samen dit resort opgebouwd en ze vertelt vol passie over het traditionele resort en het duiken. Het uitzicht is magnifiek en het huisrif ligt voor de deur. Pas op, na het zien van deze video wil jij hier ook heen voor jouw volgende duikvakantie!
Bekijk hier de video presentatie.
ontwerp zonder titel (11).jpg