In mei 2018 organiseren wij alweer voor de 16 keer een Photo Experience reis. Deze editie naar het Marsa Nakari Eco Lodge aan de Rode Zee wordt door onderwater fotograaf Edwin van der Sande begeleid. Wij stelden hem drie vragen voor wie deze reis is en wat de deelnemers mogen verwachten.

1: Voor wie is deze reis? Voor iedereen die lekker fotograferen en duiken met elkaar wil verbinden. Het is extra leuk als je jouw fotografie wilt verbeteren, maar dat is geen must.

2: Wat mag een deelnemer van jou verwachten? Ik vind het erg leuk om je een stap verder te helpen, of je nu beginner bent of heel ervaren. Het gaat erom dat jij jouw vakantie kan vieren en dat jouw doelstellingen worden gehaald. Daar help ik graag bij.
3: Wanneer ben jij tevreden? Ik ben tevreden als iedereen een vakantie naar zijn/haar zin heeft gehad. Het is echt heerlijk om te zien hoe lekker iedereen met fotograferen bezig is, maar het allerleukst is het om de enorme progressie van de beginners te zien.

Heb je interesse in deze duikvakantie, meld je snel aan! Gezien het succes van de voorgaande fotoreizen, zijn ze vaak snel volgeboekt. Klik HIER meer meer informatie.