background image

Duikvakanties Malediven Liveaboards

De beste manier om de mooiste duikplaatsen gedurende één duikvakantie op de Malediven te bezoeken is natuurlijk d.m.v. een duikcruise oftewel een liveaboard. De meeste cruises vertrekken direct vanaf de luchthaven, maar in sommige gevallen vlieg je door naar een andere luchthaven of naar een ander eiland om de cruise te starten. Het voordeel van een cruise t.o.v een verblijf op een eiland is dat je een groter gebied kunt beduiken en zo de mooiste plaatsen kunt bezoeken tijdens je duikvakantie in de Malediven.

Op dit moment is het Noord Male Atoll in combinatie met het Ari Atoll toch wel de meest gevaren route. Het garandeert je een zeer afwisselende duikvakantie in de Malediven met duiken tussen de manta’s, witpunt- en grijze rifhaaien. Een nieuwe route en hierdoor minder bekend en minder bedoken is één van de noordelijkste atollen van de Malediven, de Haa-Alifu en Haa-Dhaal atollen, ook hier kun je een geweldige duikcruise maken.


Malediven Liveaboards bestemmingen

Amba Liveaboard

De Amba is de enige liveaboard die vaart in de Haa-Alifu en Haa-Dhaal atollen, de meest noordelijke atollen van de Malediven. De Amba is een modern schip dat van alle gemakken is voorzien.
Vanaf:€ 3402 p.p.

Sheena Liveaboard

De Sheena is een authentiek Malediviaanse liveboard welke comfortabel is ingericht en in 2007 is gerenoveerd. De Sheena laat je alle mooie duiklocaties in het zuiden van de Malediven zien!
Vanaf:€ 3091 p.p.
Telefoon:
033 45 71 594