background image

Duikvakanties Sharm el Sheik

De laatste 10 jaar heeft het toerisme de uitstraling van dit zo eens zo rustige havenplaatsje veranderd in een plaats met voor zowel de duiker als niet duiker een grote aantrekkingskracht. De hotels, welke als mini oases langs de kust gebouwd zijn, bieden een uitstekende service en de vriendelijkheid van de lokale mensen maken je vakantie compleet.
Na aankomst op de internationale luchthaven van Sharm el Sheik is het maximaal 15 tot 30 minuten rijden naar je hotel.

Sharm el Sheik bestaat uit een aantal baaien met ontelbare schitterende koraalriffen. Het is gelegen op het oostelijke deel van het Sinai schiereiland en vanaf hier begint de golf van Aqaba welke tot de bekende badplaats Eilat doorloopt. Het centrum van al deze baaien is Naama Bay waar de meeste hotels en duikcentra gelegen zijn. Een wandeling op de kleine boulevard langs de verschillende winkeltjes, restaurantjes, terrasjes en de oude bazaar geeft je een perfect overzicht van Naama Bay.


Sharm el Sheik bestemmingen

Sharks Bay Umbi Diving Village

Sharks Bay Resort is gericht op de wensen van de duikers! Denk aan de gemoedelijke en persoonlijke sfeer, een eigen baai met huisrif voor de deur, korte afstand naar bekende duikplaatsen in de omgeving, gratis nitrox en nog veel meer!
Telefoon:
033 45 71 594