background image

Caribisch Gebied

St. Eustatius

Je kunt hier verschillende wrakduiken maken op bijvoorbeeld de Charles Brown of Double wreck. Een duik op Bluebeads hole is erg speciaal. De Bluebeads zijn glaskralen waarmee de slaven werden beloond. Op de bodem zijn ze nog te vinden en deze mag je als toerist houden. Ook zie je hier bijv. peacock flounders. Verder zijn er nog prachtige koraalriffen met de daarbij behorende rifvissen.

Bekijk duikreizen St.Eustatius

Dominica

De nieuwe hotspot in het Caribisch gebied is Dominica, een droom voor elke duiker en een paradijs voor iedere avonturier. Een duikvakantie naar Dominica staat garant voor uitdagende duiken. Ga ook eens op walvis excursie tijdens jouw duikvakantie op Dominica en laat je verbazen door deze geweldige dieren. Een dag niet duiken? Maak dan een schitterende wandeling door het regenwoud.

Bekijk duikreizen Dominica

Tobago

Tobago staat bekend om de grootste hersenkoralen ter wereld. Je kunt er ook prachtige zacht koralen, sponzen en koraal platen zien. Het onderwaterleven is zeer gevarieerd; murenen, baars, snappers, ceasar grunts, chromis, verpleegstershaaien zijn nog maar een paar van de dieren die je hier kunt tegenkomen. In de lente komen hier zelfs manta’s voor.

Bekijk duikreizen Tobago

Bonaire

Bonaire "A Divers Paradise": Wat betreft "onder-water-natuur" één van de mooiste eilanden in het hele Caribische gebied en ver daarbuiten. Zee-
schildpadden, roggen, papagaaivissen, haaien, groupers, barracuda's maar ook schitterende koraalwaaiers en sponzen. De kantduik bestemming van de wereld, huur een auto en duik lekker op eigen gelegenheid waar en wanneer je wilt.

Bekijk duikreizen Bonaire

Curaçao

Curacao is het grootste eiland van de ABC eilanden die verder bestaan uit Aruba en Bonaire. Een tropische bestemming met schitterende stranden en verlaten baaien. Een dagje niet duiken? bezoek de diverse landhuizen of historische binnenstad van Willemstad. Diverse kant- en bootduik mogelijkheden maken deze bestemming perfect voor zowel de duiker als niet duiker.

Bekijk duikreizen Curaçao

St. Maarten

Sint Maarten is onderdeel van de bovenwindse eilanden van de Nederlandse Antillen en is verdeeld in een Nederlands gedeelte in het zuiden en een Frans gedeelte in het noorden van het eiland. Het is het kleinste eiland ter wereld dat gedeeld wordt door twee landen.

Bekijk verblijfsmogelijkheden St.Maarten

Telefoon:
033 45 71 594