Discovery Divers

Discovery Divers

Ontdek de onderwaterwereld bij het 5* IDC DiveCenter Discovery Divers

Duiken is de buitensportactiviteit voor iedereen die meer wil zien van de wereld en geboeid raakt door het fascinerende onderwaterleven. Vandaar dat Discovery Divers zich 100% inzet om jou deze wereld op een gemakkelijke en veilige manier te laten ontdekken. Of je nu voor het eerst wilt gaan leren duiken of al tientallen duiken hebt gemaakt, bij Discovery Divers ben je op het juiste adres. Onze ervaren Duikinstructeurs en Divemasters delen graag hun kennis en kunde met jou.

Wil je zelf een PADI instructeur worden? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de PADI Intructor Development Course (IDC) in Reeuwijk!

Omdat wij ook in de toekomst willen genieten van de fantastische onderwaterwereld zijn wij official partner van de internationale natuurorganisatie Project A.W.A.R.E. en leveren een actieve bijdrage aan het behoud van de onderwaterwereld. Alle cursisten van DiscoverDivers steunen door het volgen van een duikopleiding automatisch onze natuurbehoudactiviteiten.

Wil je meer weten? Volg dan deze link: www.Discoverydivers.nl of bespreek je wensen met ons persoonlijk. Wij zijn elke vrijdag avond vanaf 19 uur bij Pacific Diving in Reeuwijk aanwezig.

Het team van DiscoveryDivers