Informatie avond Duiken op de Filippijnen

Informatie avond Duiken op de Filippijnen

Altijd al eens willen duiken op de Filippijnen? Kom dan naar de informatieavond “Duiken op de Filippijnen” en laat ons je informeren over de duik mogelijkheden welke dit schitterende land te bieden heeft.
Op woensdagavond 28 januari a.s. organiseert duikreisorganisatie Dive and Travel in samenwerking met Magic Dive Resorts (www.magicisland.nl) uit de Filippijnen een informatieavond. Magic Dive Resorts bestaat uit het bekende Magic Island Dive Resort in Moalboal en het nieuwe Magic Oceans Resort in Anda op Bohol.
Beide bestemmingen hebben de perfecte combinatie tussen het fantastische “macro” duiken, mooie kleurrijke riffen en twee gezellige intieme resorts met verschillende excursie mogelijkheden. Zowel voor de duiker als niet duiker een geweldige bestemming.
Magic Island Dive Resort - Luchtfofo

Aanmelden via info@diveandtravel.nl

Op 28 januari zullen Arie Hoogendoorn en Desiree Pullens van Magic Resorts aanwezig zijn. Op deze avond geven ze veel informatie over het duiken bij het Magic Island Dive Resort in Moalboal en laten ze je de eerste foto’s zien van zowel boven als onderwater van het Magic Oceans Resort in Anda op Bohol.
De informatieavond zal plaats vinden om 20:00 uur in de winkel van Pacific Diving in Reeuwijk. De exacte gegevens worden na uw aanmelding toegezonden. De entree is gratis en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Je kunt je voor deze informatieavond via e-mail info@diveandtravel.nl of telefoon 033 – 4571594 aanmelden. Bij je aanmelding ontvangen we graag je volledige contact gegevens en het aantal personen.
** Wij vragen je voor deze infoavond i.v.m. de beperkte beschikbaarheid aan te melden via info@diveandtravel.nl **