Pacific Diving

Pacific Diving

Pacific Diving is de officiële partner van Dive and Travel op het gebied van duik en snorkelmateriaal. Al jaren toonaangevend in de duikmarkt voorzien wij snorkelaars en duikers van de juiste materialen om hun beleving in en onder water optimaal te maken. Onze ruime ervaring met duiken en snorkelen garandeert de juiste keuze van materialen en uitrustingsstukken.

Onze winkel heeft een zeer ruim en uitgebreid assortiment waardoor er succesvol gekozen kan worden op basis van maat, prijsklasse, professioneel advies en persoonlijke voorkeuren.
Kijk alvast op onze website om een indruk te krijgen www.pacific-diving.nl.
Onze winkel is gevestigd aan de Reeuwijkse Poort 307 , in Reeuwijk.
Gelegen langs de A12 kun je hier terecht voor alle denkbare duikmaterialen van bekende merken zoals: Suunto, Mares, Cressi-Sub, AquaLung, MetalSub, GreenForce, Bare, Tusa, PolarBears, Sealife, O'Three, Typhoon en nog veel meer.

Ook verzorgen wij al het onderhoud van duikapparatuur, fleskeuringen, batterijwissels, pakreparaties en hebben we een vulstation met 200 en 300 bar vulmogelijkheden. Graag verwelkomen wij watersportliefhebbers in onze showroom. Koffie staat altijd klaar en we zijn geopend van woensdag t/m zaterdag van 09:30 tot 18:00 uur. Vrijdagavond koopavond tot 21:00 uur.

In ons pand zijn ook Dive and Travel en Discovery Divers gevestigd. Dat betekent 3 specialisten onder één dak met elk haar eigen vakkennis en specialiteit.
Regelmatig bundelen wij onze krachten en organiseren we seminar's , info-avonden en product presentaties

Hou onze website in de gaten of wordt vrienden op onze Facebook pagina.