Ook in januari 2019 kun je weer alles te weten komen over het duiken in Indonesië en de Filipijnen tijdens de bekende duikreis informatie avonden!

Tijdens deze twee avonden krijg je allerlei informatie van ervaringsdeskundigen over deze geweldige duikbestemmingen en ontvang je alle informatie over de resorts en het duiken ter plaatse. Dit alles met ondersteuning van schitterende foto’s en videomateriaal. Deze avonden organiseren wij in samenwerking met Magic Resorts uit de Filipijnen en Murex Dive resorts Manado en Lembeh Dive Resort uit Indonesië.

De accommodaties die aan bod komen zijn het Murex, Bangka en Lembeh Resort in Noord-Sulawesi in Indonesië en het Magic Island Dive Resort op Cebu en het Magic Oceans Dive Resort op Bohol in de Filipijnen. Twee fantastische duikbestemmingen met een uitdagend onderwaterleven en schitterende riffen.

Indonesië
Op dinsdag 15 januari komt Indonesië aan bod met het bekende Murex Resort, Bangka Island Resort en Lembeh Resort in Noord-Sulawesi in Indonesië. Hier duik je op het Bunaken Nationaal park rond Bangka Island en de befaamde Lembeh Street. Tevens verteld Pim alles over de Passport to Paradise reis, een combinatie van de 3 resorts waarbij de transfers per boot worden gedaan. Met deze reis verlies je geen kostbare duiktijd aan het reizen tussen de verschillende resorts omdat je onderweg duiken maakt op mooie, ongerepte locaties. Tijdens deze avond zal Peter Boots, schrijver van de Bootsy Bubbels in het maandblad Duiken onderwaterfoto's laten zien van zijn laatste reis naar noord Sulawesi.

Bunaken soft corals
Filipijnen
Op donderdag 17 januari is het de beurt aan de Filipijnen. Arie en Desiree, de Nederlandse eigenaren van Magic Resorts Filipijnen, vertellen je alles over de twee resorts die ze beheren in Moalboal op Cebu eiland en Anda op Bohol eiland en de geweldige duikmogelijkheden.

Wanneer
Datum: dinsdag 15 januari 2019 Indonesië en donderdag 17 januari 2019 Filipijnen. De aanvang van beide avonden is 19:30 uur. Locatie: ‘t Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ, Nieuwegein.

Aanmelden
De entree is gratis. Je kunt je via de e-mail aanmelden of telefonisch: 033-4571594 aanmelden voor de informatieavonden. Graag bij aanmelding je volledige contactgegevens en het aantal personen doorgeven.
Nemo