De situatie rondom Corona zorgt er voor dat er een grote druk ontstaat op de liquiditeit van reisondernemingen, hotels en duikcentra wereldwijd. Dit met name omdat, zoals je zult begrijpen, er op dit moment vrijwel geen inkomsten zijn, terwijl de vaste lasten doorlopen.

Gelukkig heeft al zo’n 90% van onze reizigers hun reizen omgeboekt naar een periode in de laatste maanden van 2020 of zelfs begin 2021. Samen moeten wij deze periode zien door te komen, dat kan alleen door elkaar te helpen.
Door ANVR en SGR is daarom bedacht dat het aanbieden van een corona voucher voor zowel de reiziger, de reisbestemming, als voor ons als reisorganisatie, een goede zaak is en recht doet aan de belangen van ons beiden. SGR heeft daarom op 16 maart jl. besloten om in afwijking van de normale regels de zogenaamde corona voucher onder dekking van het garantiefonds te brengen. Hiermee ben je verzekerd voor je betaalde reisgelden aan Dive and Travel. Onze leveranciers geven ook vouchers uit. Daarom is de besteding van het Corona voucher in de meeste gevallen gebonden aan de reis die reeds geboekt is. Deze SGR dekking blijft 12 maanden na afgifte bestaan.

Door jouw reis om te boeken in plaats van te annuleren behoud je zelf het vooruitzicht op een mooie duikreis.


Brayka Bay Resort - uitzicht op strand en zee