background image

Duikvakanties Dominica

Dominica “The Nature Island” in het Caribisch gebied staat garant voor een avontuurlijke duikvakantie. Ben je op zoek naar een bestemming waar je uitdagende duiken kunt maken en dit kunt combineren met diverse activiteiten op het land in een prachtige natuur, dan is Dominica de juiste bestemming voor jouw volgende duikvakantie.

Dominica is een onafhankelijke eilandstaat in de Caribische zee. Het ligt ten noorden van Martinique en behoort tot de bovenwindse eilanden van de kleine Antillen. Het eiland heeft een vulkanische oorsprong en is één van de ruigste en natuurlijkste landschappen in het Caribisch gebied. De oostkant van Dominica ligt aan de Atlantische oceaan en is bedekt met dicht, tropisch regenwoud. Door de passaatwinden valt hier vrij veel regen en zijn er talrijke rivieren, watervallen en poelen. De westkant van het eiland ligt aan de Caribische zee. Aan de westkust valt veel minder regen omdat het in de regenschaduw van de bergen ligt.



Roseau

Het Fort Young Hotel met daarin het Buddy Dive Dominica duikcentrum is een historisch en comfortabel hotel dat zich in het hart van de historische hoofdstad Roseau bevind aan de zuidwestkust van het eiland. Ontdek dit bijzondere eiland zowel boven- als onderwater.
Vanaf:€ 2167 p.p.
Telefoon:
033 45 71 594