Red Sea Diving Safari Marsa Shagra

3 sterren
Hoofdbasis Red Sea Diving Safari Eco-diving village Duiken op Elphinstone Reef Ongelimiteerd duiken op het huisrif

Marsa Shagra - Diving
** Werkzaamheden bij Marsa Shagra **
Gedurende de winter gaat Marsa Shagra onderhouds- en renovatie werkzaamheden uitvoeren. Zo wordt er een nieuwe elektriciteitskabel achter de chalets langs gelegd, worden de wandelpaden vernieuwd, komen er vier nieuwe chalets bij, worden er nieuwe palmbomen geplant rond de chalets en wordt de overkapping van het duikstation vergroot om meer schaduw te bieden.

Het personeel bij Marsa Shagra doet hun uiterste best de gevolgen hiervan voor gasten tot een minimum te beperken door de werkzaamheden in het laagseizoen uit te voeren en schappelijke werktijden aan te houden. Heb je vragen over de invloed van de werkzaamheden voor jouw duikvakantie of de voortgang ervan, aarzel niet om ons te contacteren.

Marsa Shagra Village
De Eco Lodges van de Red Sea Diving Safari zijn een begrip voor de duikers in Egypte. Een geweldige service, mooie locaties en vrijheid qua duiken is wat deze accommodaties zo bijzonder maakt. De Ecolodges Marsa Shagra en Eco Lodge Marsa Nakari hebben diverse verblijfsmogelijkheden. De Ecolodge in het diepe zuiden, Eco Lodge Wadi Lahami is wat eenvoudiger maar zeer geschikt voor de ervaren duiker. Het eerste, grootste en meest bekende Eco-diving village van de Red Sea Diving Safari is Marsa Shagra Village. De Eco Lodge ligt 40 km (30 minuten rijden) ten zuiden van het vliegveld Marsa Alam. Hier is men begonnen om maximaal duikplezier te combineren met respect voor de natuur. In Marsa Shagra Village heb je keuze uit 4 verschillende soorten accommodaties: tenten, royal tenten, hutten en deluxe chalets.

Tenten

Marsa Shagra - Tent
De tenten staan aan het strand en hebben elk een binnen afmeting van 3,5 x 3,5 meter. In de tent staan handgemaakte meubels, is verlichting en een stopcontact. Het is wel aan te raden om een zaklantaarn mee te nemen. Buiten de tent staat op slechts een paar meter van het strand een bamboe zithoek. Tenten zijn beschikbaar met twee eenpersoonsbedden en delen een gemeenschappelijke badkamer. In een apart gebouw zijn douches en toiletten voor gezamenlijk gebruik. De douches hebben warm en koud water en alles wordt goed schoon gehouden. De toiletten legen in septic tanks. Om verstopping te voorkomen wordt verzocht toiletpapier in de afvalemmer te doen en niet door te spoelen. Handdoeken zijn beschikbaar en indien nodig (gratis) bij de receptie te halen. Strandhanddoeken kunnen ter plaatse worden gehuurd voor een vergoeding.

Royal Tenten

Marsa Shagra - Royal Tent
De Royal Tenten zijn populair. Ze zijn met een binnen afmeting van 5 x 5 meter ruimer dan de tenten en hebben meer voorzieningen. Bij een verblijf in een Royal Tent beschik je over een goed ingerichte tent met minibar, ventilator, zitzakken, tafel en buiten staat op slechts een paar meter van het strand een zithoek. Royal Tenten zijn beschikbaar met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en delen een gemeenschappelijke badkamer. In een apart gebouw zijn douches en toiletten voor gezamenlijk gebruik. De douches hebben warm en koud water en alles wordt goed schoon gehouden. De toiletten legen in septic tanks. Om verstopping te voorkomen wordt verzocht toiletpapier in de afvalemmer te doen en niet door te spoelen. Handdoeken zijn beschikbaar en indien nodig (gratis) bij de receptie te halen. Strandhanddoeken kunnen ter plaatse worden gehuurd tegen een vergoeding.

Wanneer je een camera meeneemt zijn de Tenten en Royal Tenten minder geschikt in verband met het beperkt aantal stopcontacten om je batterijen op te laden.

Hutten

Marsa Shagra - Hut
De hutten zijn eenvoudige stenen kamers met een koepeldak en hebben een binnen afmeting van 3,5 x 3,5 meter. Ze liggen aan het strand, iets achter de kustlijn, maar bieden een ononderbroken uitzicht op zee. Ze zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, een nachtkastje met een lamp, een kledingkast en een ventilator. Hutten delen een gemeenschappelijke badkamer. In een apart gebouw zijn douches en toiletten voor gezamenlijk gebruik. De douches hebben warm en koud water en alles wordt goed schoon gehouden. De toiletten legen in septic tanks. Om verstopping te voorkomen wordt verzocht toiletpapier in de afvalemmer te doen en niet door te spoelen. Handdoeken zijn beschikbaar en indien nodig (gratis) bij de receptie te halen. Strandhanddoeken kunnen ter plaatse worden gehuurd voor een vergoeding.

Deluxe Chalets

Marsa Shagra - Deluxe Chalet
De Deluxe Chalet is de beste kamer met uitzicht op de spectaculaire bergen aan de ene kant en de Rode Zee aan de andere. Je kunt ze vergelijken met een standaard hotelkamer,. Er zijn terrassen aan beide zijden met een adembenemend uitzicht en elke kamer heeft een onbelemmerd uitzicht op zee. De Deluxe Chalets zijn 4 x 6 meter en beschikken over een tweepersoonsbed of een eenpersoonsbed en beschikken over een kledingkast, zij- en kaptafel, airconditioning, digitale kluis, minibar, waterkoker met koffie en thee. De Deluxe Chalets beschikken over een eigen badkamer en handdoeken voor het douchen. Strandhanddoeken zijn beschikbaar tegen een vergoeding.

Alle accommodaties zijn voorzien van lakens, een deken (niet nodig in de zomermaanden) en een kussen. Handdoeken voor de gasten die in een Tent, Royal Tent of Hut verblijven zijn gratis te leen bij de receptie (beperkt verkrijgbaar). Strandhanddoeken zijn voor alle gasten te huur voor circa. EUR 5,- per persoon per week.

Verzorging bij Shagra Village

Het verblijf in Shagra Village is op basis van soft all inclusive. Daarbij zijn inbegrepen drie maaltijden per dag en een snack in de namiddag, reguliere frisdranken (zoals Coca Cola, Pepsi, 7up, Fanta, Sprite), mineraalwater, thee en gewone koffie. Het restaurant ligt op de heuvel waar je een prachtig uitzicht over de baai hebt. De maaltijden zijn eenvoudig, maar erg lekker. Met een speciaal dieet of vegetarisch eten wordt rekening gehouden, maar dient wel vooraf doorgegeven te worden. De drankjes kunnen bij de cafetaria gehaald worden. Er worden extra kosten gerekend voor bier, ijs, espresso, verse vruchtensappen, chocola, chips en souvenirs. De Bawadi Bedouin Lounge ligt tussen de tenten en royal tenten en hier kan je tegen betaling traditionele dranken, lokaal bier, wijn en waterpijp roken.

In de periode van januari tot en met maart kunnen er renovatiewerkzaamheden plaatsvinden. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat de overlast tot een minimum wordt beperkt.

Kraanwater niet drinkbaar in Egypte

Omdat het water uit de kraan in Egypte voor ons niet drinkbaar is, worden er veel flessen mineraal water verbruikt. Red Sea Diving Safari probeert de enorme afvalberg van deze plastic flessen tegen te gaan door de gasten te stimuleren een koelfles aan te schaffen voor Euro 5,- die door de gasten gratis bijgevuld kan worden op verschillende punten in het Red Sea Diving Safari village. Wil je dit niet dan krijg je 1 gratis plastic fles mineraal water die je ook gratis kunt bijvullen. Wil je extra plastic flessen, dan zul je die moeten kopen.

Lees meer over deze reis
Beoordelingen
8,7
rudy, paterswolde
01-02-2020
super toffe plek goed eten mooie locatie stoere tent met goed bed schoon en goed georganiseerd
Dick, LANDSMEER
05-10-2019
Een prachtige locatie voor duikers; alles uitstekend geregeld Wij als uitsluitend smokkelaars misten de gezelligheid op het strand.
Rik, Nieuwpoort
30-05-2019
Super mooie locatie. Wat wij fijn vinden aan deze locatie is dat alles echt is ingericht op te duiken. Tripjes worden je niet opgedragen maar je kan geheel vrijwillig naar de vers...

Fotoalbum

Duikcentrum

Huisrif Shagra Village
De baai van Shagra Village, Marsa Shagra, heeft een geweldig huisrif met diverse harde en zachte koralen en een grote verscheidenheid aan vissen. De koraalblokken en wanden zijn ideaal voor kantduiken en natuurlijk voor nachtduiken. De baai is gemiddeld 10 meter diep en loopt geleidelijk af naar een aantal drop-offs welke doorlopen tot 50 meter diepte.

De omstandigheden in de baai zijn ook zeer geschikt om te leren duiken. Op de eerste dag zijn er twee oriëntatieduiken op het huisrif met een gids. Verder is dagelijks onbegeleid huisrifduiken inbegrepen.
Duiken in de omgeving van Marsa Shagra
Naast ongelimiteerde duiken op het huisrif worden er ook duiken aangeboden waarbij je met de safari trucks naar de mooiste duiklocaties in de omgeving van het Ecolodge gaat. Deze duiken zijn onder begeleiding van een gids. Je duikt dan vanaf de kant in de verschillende ongerepte baaien waar ontmoetingen met schildpadden, wit punt rifhaaien en zelfs zeekoeien (dugongs) geen uitzondering zijn. Neem voor de terugreis met de truck na het duiken een muts en windjack mee om kou op je oren te voorkomen.
Het is ook mogelijk om, afhankelijk van het weer en tegen bijbetaling ter plaatse, mee te gaan op een boot naar de riffen die wat verder van de kust gelegen zijn, dit zijn Zone B, Zone C en de speciale dagtrips. Vanuit Shagra Village worden er o.a. boottrips georganiseerd naar Elphinstone (afhankelijk van het seizoen kun je hier hamerhaaien, manta’s en oceanic white tip haaien tegenkomen) en de riffen van Abu Dabbab (hier zie je zeekoeien en schildpadden).
Red Sea Diving Safari Zones
De Red Sea Diving Safari heeft de bovenstaande duikmogelijkheden onderverdeeld in zones:
Let op: Zone A bestaat uit: ongelimiteerd duiken op het huisrif + 2 begeleide duiken op de eerste dag op het huisrif (ter orientatie). Wil je meer begeleide duiken maken in Zone A dan betaal je per duik een toeslag van € 15,00 per duik of 1 credit wanneer je het begeleide duiken pakket hebt geboekt.

Zone B zijn de duiklocaties die niet te ver weg zijn, maar alleen per speedboot bereikbaar zijn, de toeslag is € 20,00 per duik of 2 credits wanneer je het begeleide duiken pakket hebt geboekt.

Zone C is Elphinstone en is alleen per speedboat bereikbaar, de toeslag is € 30,- per duik of 3 credits wanneer je het begeleide duiken pakket hebt geboekt.

Er worden ook speciale dagtrips aangeboden zoals Dolphin House, de toeslag is € 55,- per persoon per dag (incl. Marine park fee) of 4 credits (excl. Marine park fee á € 15,-) wanneer je het begeleide duiken pakket hebt geboekt.

Het standaard duikpakket dat je vooraf bij ons kunt boeken is Zone A. De duiklocaties uit Zone B en C en de speciale dagtrips naar onder andere Dolphin House of Wadi Lahami, zijn ter plaatse tegen extra kosten en bij voldoende deelname bij te boeken. Daarnaast kan je naast het basis pakket ook een begeleide duiken pakket bijboeken 8 inclusief credits. Je kunt deze credits inwisselen voor een begeleide duik in Zone A, B, C en de speciale dagtrips.
Zone A
De duiklocaties die horen bij Zone A zijn:

Marsa Shagra housereef
Marsa Nakari housereef
Marsa Abu Dabbab
Sharm Shuni
Marsa Shuni
Marsa Mourain
Marsa Egla
Marsa Samadai
Ras Samadai

Deze duiken zijn bij te boeken tegen bijbetaling van € 15,00 per duik, of wanneer het begeleide duiken pakket geboekt is, is één duik 1 credit.
Zone B
De duiklocaties die horen bij Zone B zijn:

Shaab Abu Dabab
Sharm Abu Dhabab
Shaab El Nabaa (Nelson Reef)
Gabel el Rosas (Nemo City)
Egla Top
Deze duiken zijn bij te boeken tegen bijbetaling van € 20,00 per duik, of wanneer het begeleide duiken pakket geboekt is, is één duik 2 credits. Minimaal aantal deelnemers is 6 duikers.
Zone C
De duiklocaties die horen bij Zone C zijn:

Elphinstone (Shaab Shagra)

Deze duiken zijn bij te boeken tegen bijbetaling van € 30,00 per persoon per duik,of wanneer het begeleide duiken pakket geboekt is, is één duik 3 credits.
Minimaal aantal deelnemers is 4 duikers. Vanwege de diepte en stroming is deze duiklocatie alleen voor duikers die minimaal Advanced Open Water Diver of 2 sterren CMAS zijn en 50 gelogde duiken hebben.
Speciale dagtrips
- Dolphin House - 2 duiken plus lunch aan boord van de boot (tegen bijbetaling van € 55,00)
- Abo Ghusoon (wrakduik, minimaal 8 duikers) - 2 duiken plus lunch op locatie (tegen bijbetaling van € 35,00)
Wanneer het begeleide duiken pakket geboekt is, is één duik 4 credits (exclusief eventuele Marine park fees ca. € 15,00 per persoon).
Faciliteiten Marsa Shagra Village
In de Diveshack zijn verschillende spoelbakken voor het spoelen van ademautomaten, camera’s, computers, enz. Er is ook een gedeelte met hangers waar je je wetsuit en BCD kunt ophangen om te laten drogen. In het duikcentrum kan je ook batterijen opladen, het is aan te raden om snelladers mee te nemen.
Red Sea Diving Safari biedt diverse cursussen aan volgens het PADI systeem. Het is ook mogelijk om tegen betaling met Nitrox te duiken of hiervoor een cursus te volgen. Verder is het mogelijk om de duikuitrusting te huren, het is wel belangrijk dat dit van te voren doorgegeven wordt.
Er zijn 12 ltr. tanks met DIN en INT aansluiting, 15 ltr. tanks zijn tegen een kleine meerprijs vooraf bij te boeken.

Je gaat natuurlijk naar de Red Sea Diving Safari om te duiken, maar je kunt in Marsa Shagra ook andere activiteiten doen zoals snorkelen, kajakken, beachvolleyballen en basketballen.
Je kunt in Marsa Shagra ook pinnen en er is Internet (tegen betaling).

Vanwege veiligheidsoverwegingen is het volgende verplicht bij de Red Sea Diving Safari:
- een oriëntatie/check duik bij aanvang van de duikvakantie
- een octopus
- duikcomputer
- oppervlakte boei (SMB).
Meer info

Data & prijzen

Vanaf 569 euro
Boek zonder zorgen je duikvakantie bij Dive and Travel.
Boeken zonder zorgen Dive and Travel
We willen allemaal graag weer op (duik)vakantie maar de huidige ontwikkelingen rond het Corona virus maken ons allemaal wat terughoudend. Het Dive and Travel team ziet je graag weer als klant en heeft daarom het "Boeken zonder zorgen" geïntroduceerd. Word jouw duikreis i.v.m. Corona geannuleerd of moet hij worden omgeboekt dan geven wij je de "Boeken zonder  zorgen "garantie. Boek je reis kosteloos om naar een nieuwe vertrekdatum of ontvang binnen 14 dagen een terugbetaling van je reisgelden. Onze reisspecialisten informeren je graag over de mogelijkheden zodat je zorgeloos jouw  ideale duikvakantie bij ons kunt boeken. 
Klik hier voor de uitgebreide uitleg.
Selecteer jouw vlucht 
 

Inclusief in de reissom:
- Retourvlucht Amsterdam / Brussel - Marsa Alam.
- Ontvangst op de luchthaven door onze lokale agent.
- Transfer luchthaven Marsa Alam - Red Sea Diving Safari (Marsa Shagra) v.v.
- Verblijf in de Red Sea Diving Safari (Marsa Shagra) o.b.v. soft all-inclusive, ontbijt, lunch, diner, softdrinks, water, koffie en thee.
- Luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen onder voorbehoud van wijzigingen.
Exclusief in de reissom:
- Alcoholische dranken.
- Solar Energy Environmental Fee van € 5,- per persoon per verblijf. Lokaal te voldoen.
- Verplicht COVID-19 toeslag van Euro 5,- per persoon per nacht. Lokaal te voldoen.
• Bijdrage recompressiekamer € 7,00 per verblijf per persoon. Lokaal te voldoen.
• Verplichte Environmental Fee (p.p.p.n.) € 5,00 (lokaal te voldoen)
Exclusief in de reissom:
- Visum Egypte USD 25 p.p. (lokaal bij aankomst te voldoen, in Euro's of USD).
- Ruimbagage, zie bagage regels per luchtvaartmaatschappij.
- Tijdens de duikdagen dien je je duikbrevet (pasje of digitaal) bij je te hebben. Controles kunnen uitgevoerd worden door de autoriteiten.
- Eventueel af te sluiten reis-, duik- en/of annuleringsverzekering.
- SGR bijdrage en garantiedekking á € 5,- per persoon.
- Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (maximaal 9 personen).
- Administratiekosten € 18,- per boeking.
Activiteiten
5 dagen nonlimit huisrifduiken + 2 oriëntatieduiken met gids op dag 1
06-12-2021 t/m 31-12-2022
€ 189
5 dagen nonlimit huisrifduiken + 2 oriëntatieduiken met gids op dag 1 + 8 credits voor begeleide duiken
06-12-2021 t/m 31-12-2022
€ 283
Beginners cursus, Openwater opleiding PADI
06-12-2021 t/m 31-12-2022
€ 288
Exclusief in het duikpakket:
- Duiken en vervoer naar de duikstekken in Zones B en C. Dit kan alleen ter plaatse geboekt worden.
- Marine Park Fee USD 3 per dag.
- Nitrox: € 2,- per tank, lokaal bij te boeken en te betalen.
- 15 liter tank: € 3,- per duik. In verband met de beperkte beschikbaarheid vooraf te reserveren. Lokaal te betalen.
- Decokamer € 7,- per persoon, lokaal te voldoen.
- Materiaalhuur: volledige set voor 5 dagen € 140,- excl. duikcomputer of € 165,- incl. duikcomputer.
- Opleidingen zijn exclusief € 44,- voor het boek en € 33,- examenkosten.
Extra informatie !!
Klik op het tarief van de gewenste vertrekdatum en reisduur voor uitgebreide prijsinformatie.
Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de goedkoopste vluchttarieven van dit moment. Indien deze niet meer voorhanden zijn, kopen we onze vluchten tegen een duurder tarief in. Dit is zeker van toepassing gedurende de vakantieweken en kerstperiode, wees er dus op tijd bij. Eventuele vluchttoeslagen moeten we doorberekenen. Natuurlijk informeren we je hierover voordat we een boeking definitief maken. Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon.
Klik hier voor de bagageregels per luchtvaartmaatschappij

Beoordelingen

Red Sea Diving Safari - Marsa Shagra
Marsa Alam, Egypte
8,7
rudy, paterswolde
01-02-2020
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
super toffe plek
goed eten
mooie locatie
stoere tent met goed bed
schoon en goed georganiseerd
Dick, LANDSMEER
05-10-2019
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Een prachtige locatie voor duikers; alles uitstekend geregeld
Wij als uitsluitend smokkelaars misten de gezelligheid op het strand.
Rik, Nieuwpoort
30-05-2019
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Super mooie locatie. Wat wij fijn vinden aan deze locatie is dat alles echt is ingericht op te duiken. Tripjes worden je niet opgedragen maar je kan geheel vrijwillig naar de verschillende duikplekken. Het personeel probeert het je zo goed mogelijk naar je zin te maken.
Jeanette en Marcel, Nieuwegein
04-04-2019
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Super verzorgd duikresort. We verbleven in de luxe chalets, deze zijn schoon en doelmatig ingericht. Het eten bij het restaurant (buffervorm) is super en alle medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en belangstellend.
Roger, Almere
21-03-2019
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Ecolodge is iets duurder maar maken ze ruimschoots goed in service en het restaurant
rudy, paterswolde
02-02-2020
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
mooi huisrif en leuke tripjes per zodiac,bus en/of boot naar mooie duikplekken
Rik, Nieuwpoort
31-05-2019
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Duikarrangement is prima, je kan zoveel duiken maken als je wilt. Wel een beetje vreemd dat het arrangement 5 dagen is terwijl je een 8 daagse vakantie boekt. Daar gaan 2 reisdagen vanaf en dan kom je natuurlijk 1 duikdag te kort. Kan wel gewoon bijgeboekt worden op locatie maar misschien is het een idee om er een 6 daags pakket van te maken.
Jeanette en Marcel, Nieuwegein
05-04-2019
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Het duiken is meer dan prima verzorgd. Je kan zowel inschrijven voor geplande, begeleide trips als van 6 uur tot 20 uur onbeperkt duiken op het huisrif.
De uitleg bij aanvang is duidelijk, de begeleide duiken hebben een goede briefing en de gids laat vele dingen zien onderwater.
De kracht ligt in het feit dat je zelf op het huisrif kunt duiken, wanneer en hoe lang je wilt (zeg wel FF als je langer dan een uur blijft, daar gaan ze wel van uit). Ook de Zodiac service om je verder op het huisrif af te zetten of op te pikken maakt het duiken daar super!
Roger, Almere
22-03-2019
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Meerdere mogelijk verschillende duikstekken te beduiken
Rudy, Paterswolde
10-02-2019
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Geweldig huisrif, prima eten, goede sfeer
Rudy, Paterswolde
09-02-2019
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
De mooiste verblijfplaats van marsa alam
Kaya, Zuid Beijerland
31-10-2018
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Vrij basic, vriendelijke staff, netjes wel veel duikers. Voor niet duikers niks te doen. Heerlijke temperatuur. We gaan de andere kampen zeker eens uitproberen.
van Rijswijk, Wijk en Aalburg
29-09-2018
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Een kleinschalig back-to-basic accommodatie waar het je als duiker aan niets ontbreekt. Heerlijk eten en super vriendelijk en behulpzaam personeel.
Heino, Lelystad
16-06-2018
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
'een echte duikvakantie, iemand met andere doeleinden zullen zich vervelen. zeer goed voor Egyptische maatstaven. ik ga zeker nog een keer'
Michel, Wijnegem-België
07-04-2018
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Accommodaties zijn eenvoudig maar goed en proper. Personeel is vriendelijk en doen moeite om de reizigers te plezieren. Het eten is in buffetvorm en gevarieerd door de week. Het ontbijt vind ik redelijk beperkt maar voldoende, als westerlingen zijn we daaromtrent natuurlijk een beetje verwend. Dit was ons tweede jaar daar en indien mogelijk komen we zeker terug.
Dooren, Tilburg
26-11-2018
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Mooi huisrif met gratis zodiac service. Mooi aanbod aan andere duikstekken. Veiligheid boven alles. Werd super goed in de gaten gehouden. Goede faciliteiten en top duikgidsen.
Kaya, Zuid Beijerland
04-11-2018
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Goed en over het algemeen erg vriendelijke staff. Het overdekte duikfles mag wel deels gerenoveerd worden. De oude lockers etc. Neem een hangslot met cijferslot mee zodat je deze niet ter plaatse hoeft te kopen voor €2'
van Rijswijk, Wijk en Aalburg
30-09-2018
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
De eerste duiken heb je nodig om te verkennen waar je wat kunt vinden. Ga vooral met de zodiak op pad want dan kom je op de mooiste plaatsen. Aanraders zijn Nemo City, Long Canyon, Abu Gussun en Abu Dabbab. Elke dag van 6.00 uur tot 20.30 uur duiken, heerlijk!
Heino, Lelystad
17-06-2018
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
'zeer goed '
Michel, Wijnegem-België
08-04-2018
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Geweldig, van 06:00 uur ‘s tot ‘s avonds gewoon een gevuld flesje nemen, aankleden en het water in wandelen, klaar. De hele dag door kan ook de zodiacs worden gebruikt, zodiac in en shore out of zodiac in en out. Prachtig huisrif waar meer dan voldoende te zien is.
Meer laden
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra Ecolodge

Locatie