Red Sea Diving Safari Marsa Shagra

3 sterren
Aan Zee
Aan zee / strand
Bootduiken
Bootduiken
Airconditioning aanwezig
Airconditioning aanwezig
Huur duikmateriaal
Huur duikmateriaal mogelijk
Huisrif
Huisrif aanwezig
Kluis
Kluis
Nitrox
Nitrox
Restaurant
Restaurant aanwezig
Sfeervol
Sfeervolle accommodatie
Wifi
Wifi aanwezig
Hoofdbasis Red Sea Diving Safari Eco-diving village Duiken op Elphinstone Reef Ongelimiteerd duiken op het huisrif

Marsa Shagra - Diving
Marsa Shagra Village
De Eco Lodges van de Red Sea Diving Safari zijn een begrip voor de duikers in Egypte. Een geweldige service, mooie locaties en vrijheid qua duiken is wat deze accommodaties zo bijzonder maakt. De Ecolodges Marsa Shagra en Eco Lodge Marsa Nakari hebben diverse verblijfsmogelijkheden. De Ecolodge in het diepe zuiden, Eco Lodge Wadi Lahami is wat eenvoudiger maar zeer geschikt voor de ervaren duiker. Het eerste, grootste en meest bekende Eco-diving village van de Red Sea Diving Safari is Marsa Shagra Village. De Eco Lodge ligt 40 km (30 minuten rijden) ten zuiden van het vliegveld Marsa Alam. Hier is men begonnen om maximaal duikplezier te combineren met respect voor de natuur. In Marsa Shagra Village heb je keuze uit 5 verschillende soorten accommodaties: royal tenten, hutten, deluxe, premium en superior chalets.

Royal Tenten

Marsa Shagra - Royal Tent
De Royal Tenten zijn populair. Ze zijn met een binnen afmeting van 5 x 5 meter best ruim. Bij een verblijf in een Royal Tent beschik je over een goed ingerichte tent met minibar, ventilator, zitzakken, tafel en buiten staat op slechts een paar meter van het strand een zithoek. Royal Tenten zijn beschikbaar met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en delen een gemeenschappelijke badkamer. In een apart gebouw zijn douches en toiletten voor gezamenlijk gebruik. De douches hebben warm en koud water en alles wordt goed schoon gehouden. De toiletten legen in septic tanks. Om verstopping te voorkomen wordt verzocht toiletpapier in de afvalemmer te doen en niet door te spoelen. Handdoeken zijn beschikbaar en indien nodig (gratis) bij de receptie te halen. Strandhanddoeken kunnen ter plaatse worden gehuurd tegen een vergoeding.

Wanneer je een camera meeneemt zijn de Royal Tenten minder geschikt in verband met het beperkt aantal stopcontacten om je batterijen op te laden.

Hutten

Marsa Shagra - Hut
De hutten zijn eenvoudige stenen kamers met een koepeldak en hebben een binnen afmeting van 3,5 x 3,5 meter. Ze liggen aan het strand, iets achter de kustlijn, maar bieden een ononderbroken uitzicht op zee. Ze zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, een nachtkastje met een lamp, een kledingkast en een ventilator. Hutten delen een gemeenschappelijke badkamer. In een apart gebouw zijn douches en toiletten voor gezamenlijk gebruik. De douches hebben warm en koud water en alles wordt goed schoon gehouden. De toiletten legen in septic tanks. Om verstopping te voorkomen wordt verzocht toiletpapier in de afvalemmer te doen en niet door te spoelen. Handdoeken zijn beschikbaar en indien nodig (gratis) bij de receptie te halen. Strandhanddoeken kunnen ter plaatse worden gehuurd voor een vergoeding.

Deluxe Chalets

Marsa Shagra - Deluxe Chalet
De Deluxe Chalet is de beste kamer met uitzicht op de spectaculaire bergen aan de ene kant en de Rode Zee aan de andere. Je kunt ze vergelijken met een standaard hotelkamer,. Er zijn terrassen aan beide zijden met een adembenemend uitzicht en elke kamer heeft een onbelemmerd uitzicht op zee. De Deluxe Chalets zijn 4 x 6 meter en beschikken over een tweepersoonsbed of een eenpersoonsbed en beschikken over een kledingkast, zij- en kaptafel, airconditioning, digitale kluis, minibar, waterkoker met koffie en thee. De Deluxe Chalets beschikken over een eigen badkamer en handdoeken voor het douchen. Strandhanddoeken zijn beschikbaar tegen een vergoeding.

Alle accommodaties zijn voorzien van lakens, een deken (niet nodig in de zomermaanden) en een kussen. Handdoeken voor de gasten die in een Tent, Royal Tent of Hut verblijven zijn gratis te leen bij de receptie (beperkt verkrijgbaar). Strandhanddoeken zijn voor alle gasten te huur voor circa. EUR 5,- per persoon per week.

Superior Deluxe Chalets

Marsa Shagra - Superior Deluxe Chalet
De mooie nieuwe Superior Deluxe Chalets zijn ruimer van opzet dan de Deluxe Chalets en hebben de mooiste ligging met een prachtig uitzicht over het huisrif. De Superior Chalet heeft grote ramen en een zeer ruim terras, deze is overdekt met doeken zodat je ook schaduw hebt. OP het terras staan stoelen en een heerlijke bank. Er staan twee bedden in de kamer, een groot bed voor 2 personen en een bed voor 1 persoon. Het chalet beschikt over eigen badkamer met douche en toilet.
Premium Deluxe Chalet

Red Sea Diving Safari heeft 2 Premium Deluxe Chalets. Deze chalets liggen het dichtstbij het restaurant, bar en duikcentrum en zijn voorzien van luxer meubilair en badkamer ten opzichte van de Deluxe Chalets. Net als de Superior Deluxe Chalet hebben de Premium Deluxe Chalets ook een ruimer terras met zitje en loungebanken. De Premium Deluxe Chalets zijn verder voorzien van een 2 persoonsbed, airconditioning, minibar, kluisje, koffie en theezet faciliteiten en TV.

Verzorging bij Shagra Village

Het verblijf in Shagra Village is op basis van soft all inclusive. Daarbij zijn inbegrepen drie maaltijden per dag en een snack in de namiddag, reguliere frisdranken (zoals Coca Cola, Pepsi, 7up, Fanta, Sprite), mineraalwater, thee en gewone koffie. Het restaurant ligt op de heuvel waar je een prachtig uitzicht over de baai hebt. De maaltijden zijn eenvoudig, maar erg lekker. Met een speciaal dieet of vegetarisch eten wordt rekening gehouden, maar dient wel vooraf doorgegeven te worden. De drankjes kunnen bij de cafetaria gehaald worden. Er worden extra kosten gerekend voor bier, ijs, espresso, verse vruchtensappen, chocola, chips en souvenirs. De Bawadi Bedouin Lounge ligt tussen de tenten en royal tenten en hier kan je tegen betaling traditionele dranken, lokaal bier, wijn en waterpijp roken.

In de periode van januari tot en met maart kunnen er renovatiewerkzaamheden plaatsvinden. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat de overlast tot een minimum wordt beperkt.

Kraanwater niet drinkbaar in Egypte

Omdat het water uit de kraan in Egypte voor ons niet drinkbaar is, worden er veel flessen mineraal water verbruikt. Red Sea Diving Safari probeert de enorme afvalberg van deze plastic flessen tegen te gaan door de gasten te stimuleren een koelfles aan te schaffen voor Euro 5,- die door de gasten gratis bijgevuld kan worden op verschillende punten in het Red Sea Diving Safari village. Wil je dit niet dan krijg je 1 gratis plastic fles mineraal water die je ook gratis kunt bijvullen. Wil je extra plastic flessen, dan zul je die moeten kopen.

Lees meer over deze reis
Beoordelingen
8,7
Gert-Jan, Doorn
30-05-2024
Hele mooie locatie met uitstekende faciliteiten en een zeer relaxte sfeer en vriendelijk personeel.
Theo Vermeer, Holten
14-03-2024
Red Sea Diving Safari heeft een goede vibe. Alles gaat in jouw tempo, als jij dat wilt. Het eten is goed en alles is prima schoon. Zeker de moeite waard om weer te boeken.
Peter , Apeldoorn
24-11-2023
'Marsa Shagra is de grootste van de 3 RSDS locaties en is net als de andere 2 locaties volledig gericht op duiken. Geen luxe zwembaden en disco''s maar gewoon hele goede duiken e...

Fotoalbum

Duikcentrum

Huisrif Shagra Village
De baai van Shagra Village, Marsa Shagra, heeft een geweldig huisrif met diverse harde en zachte koralen en een grote verscheidenheid aan vissen. De koraalblokken en wanden zijn ideaal voor kantduiken en natuurlijk voor nachtduiken. De baai is gemiddeld 10 meter diep en loopt geleidelijk af naar een aantal drop-offs welke doorlopen tot 50 meter diepte.

De omstandigheden in de baai zijn ook zeer geschikt om te leren duiken. Op de eerste dag zijn er twee oriëntatieduiken op het huisrif met een gids. Verder is dagelijks onbegeleid huisrifduiken inbegrepen.
Duiken in de omgeving van Marsa Shagra
Naast ongelimiteerde duiken op het huisrif worden er ook duiken aangeboden waarbij je met de safari trucks naar de mooiste duiklocaties in de omgeving van het Ecolodge gaat. Deze duiken zijn onder begeleiding van een gids. Je duikt dan vanaf de kant in de verschillende ongerepte baaien waar ontmoetingen met schildpadden, wit punt rifhaaien en zelfs zeekoeien (dugongs) geen uitzondering zijn. Neem voor de terugreis met de truck na het duiken een muts en windjack mee om kou op je oren te voorkomen.
Het is ook mogelijk om, afhankelijk van het weer en tegen bijbetaling ter plaatse, mee te gaan op een boot naar de riffen die wat verder van de kust gelegen zijn, dit zijn Zone B, Zone C en de speciale dagtrips. Vanuit Shagra Village worden er o.a. boottrips georganiseerd naar Elphinstone (afhankelijk van het seizoen kun je hier hamerhaaien, manta’s en oceanic white tip haaien tegenkomen) en de riffen van Abu Dabbab (hier zie je zeekoeien en schildpadden).
Red Sea Diving Safari Zones
De Red Sea Diving Safari heeft de bovenstaande duikmogelijkheden onderverdeeld in zones:
Let op: Zone A bestaat uit: ongelimiteerd duiken op het huisrif + 2 begeleide duiken op de eerste dag op het huisrif (ter orientatie). Wil je meer begeleide duiken maken in Zone A dan betaal je per duik een toeslag van € 15,00 per duik of 1 credit wanneer je het begeleide duiken pakket hebt geboekt.

Zone B zijn de duiklocaties die niet te ver weg zijn, maar alleen per speedboot bereikbaar zijn, de toeslag is € 20,00 per duik of 2 credits wanneer je het begeleide duiken pakket hebt geboekt.

Zone C is Elphinstone en is alleen per speedboat bereikbaar, de toeslag is € 30,- per duik of 3 credits wanneer je het begeleide duiken pakket hebt geboekt.

Er worden ook speciale dagtrips aangeboden zoals Dolphin House, de toeslag is € 55,- per persoon per dag (incl. Marine park fee) of 4 credits (excl. Marine park fee á € 15,-) wanneer je het begeleide duiken pakket hebt geboekt.

Het standaard duikpakket dat je vooraf bij ons kunt boeken is Zone A. De duiklocaties uit Zone B en C en de speciale dagtrips naar onder andere Dolphin House of Wadi Lahami, zijn ter plaatse tegen extra kosten en bij voldoende deelname bij te boeken. Daarnaast kan je naast het basis pakket ook een begeleide duiken pakket bijboeken 8 inclusief credits. Je kunt deze credits inwisselen voor een begeleide duik in Zone A, B, C en de speciale dagtrips.
Zone A
De duiklocaties die horen bij Zone A zijn:

Marsa Shagra housereef
Marsa Nakari housereef
Marsa Abu Dabbab
Sharm Shuni
Marsa Shuni
Marsa Mourain
Marsa Egla
Marsa Samadai
Ras Samadai

Deze duiken zijn bij te boeken tegen bijbetaling van € 15,00 per duik, of wanneer het begeleide duiken pakket geboekt is, is één duik 1 credit.
Zone B
De duiklocaties die horen bij Zone B zijn:

Shaab Abu Dabab
Sharm Abu Dhabab
Shaab El Nabaa (Nelson Reef)
Gabel el Rosas (Nemo City)
Egla Top
Deze duiken zijn bij te boeken tegen bijbetaling van € 20,00 per duik, of wanneer het begeleide duiken pakket geboekt is, is één duik 2 credits. Minimaal aantal deelnemers is 6 duikers.
Zone C
De duiklocaties die horen bij Zone C zijn:

Elphinstone (Shaab Shagra)

Deze duiken zijn bij te boeken tegen bijbetaling van € 30,00 per persoon per duik,of wanneer het begeleide duiken pakket geboekt is, is één duik 3 credits.
Minimaal aantal deelnemers is 4 duikers. Vanwege de diepte en stroming is deze duiklocatie alleen voor duikers die minimaal Advanced Open Water Diver of 2 sterren CMAS zijn en 50 gelogde duiken hebben.
Speciale dagtrips
- Dolphin House - 2 duiken plus lunch aan boord van de boot (tegen bijbetaling van € 55,00)
- Abo Ghusoon (wrakduik, minimaal 8 duikers) - 2 duiken plus lunch op locatie (tegen bijbetaling van € 35,00)
Wanneer het begeleide duiken pakket geboekt is, is één duik 4 credits (exclusief eventuele Marine park fees ca. € 15,00 per persoon).
Faciliteiten Marsa Shagra Village
In de Diveshack zijn verschillende spoelbakken voor het spoelen van ademautomaten, camera’s, computers, enz. Er is ook een gedeelte met hangers waar je je wetsuit en BCD kunt ophangen om te laten drogen. In het duikcentrum kan je ook batterijen opladen, het is aan te raden om snelladers mee te nemen.
Red Sea Diving Safari biedt diverse cursussen aan volgens het PADI systeem. Het is ook mogelijk om tegen betaling met Nitrox te duiken of hiervoor een cursus te volgen. Verder is het mogelijk om de duikuitrusting te huren, het is wel belangrijk dat dit van te voren doorgegeven wordt.
Er zijn 12 ltr. tanks met DIN en INT aansluiting, 15 ltr. tanks zijn tegen een kleine meerprijs vooraf bij te boeken.

Je gaat natuurlijk naar de Red Sea Diving Safari om te duiken, maar je kunt in Marsa Shagra ook andere activiteiten doen zoals snorkelen, kajakken, beachvolleyballen en basketballen.
Je kunt in Marsa Shagra ook pinnen en er is Internet (tegen betaling).

Vanwege veiligheidsoverwegingen is het volgende verplicht bij de Red Sea Diving Safari:
- een oriëntatie/check duik bij aanvang van de duikvakantie
- een octopus
- duikcomputer
- oppervlakte boei (SMB).
Meer info

Data & prijzen

Vanaf 825 euro
Summer special 2024: 15% korting op je transfer, accommodatie en duikpakket en geselecteerde cursussen
** ONDERSTAANDE SPECIAL IS VERWERKT IN DE GEPUBLICEERDE PRIJZEN **

Summer special 2024: 15% korting:
Je ontvangt 15% korting op je transfer, accommodatie en duikpakket en geselecteerde cursussen bij Marsa Shagra

Voorwaarden:
- Te boeken vanaf 14/06/2024.
- Geldig bij een verblijf in de periode 14/06/2024 t/m 31/08/2024.
- Geldig bij een verblijf van minimaal 3 nachten.
- Niet te combineren met andere specials.
- Alleen geldig bij nieuwe boekingen gemaakt vanaf 14/06/2024.
- Niet geldig bij een duikpakket met credits.
- Eventuele duik extra's dien je ter plaatse te boeken en te betalen.
- Geen refund voor niet gemaakte duiken.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Selecteer jouw vlucht 
 

Inclusief in de reissom:
- Retourvlucht Amsterdam/Brussel/Dusseldorf - Marsa Alam.
- Ontvangst op de luchthaven door onze lokale agent.
- Transfer luchthaven Marsa Alam - Red Sea Diving Safari (Marsa Shagra) v.v.
- Verblijf in de Red Sea Diving Safari (Marsa Shagra) o.b.v. soft all-inclusive, ontbijt, lunch, diner, softdrinks, water, koffie en thee.
- Luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen onder voorbehoud van wijzigingen.
- SGR bijdrage en garantiedekking á € 5,- per persoon.
- Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (maximaal 9 personen).
- Administratiekosten € 18,- per boeking.
Exclusief in de reissom:
- Alcoholische dranken.
- Solar Energy Environmental Fee van € 5,- per persoon per verblijf. Lokaal te voldoen. Vanaf 1 november 2023 wordt dit € 10,- per persoon
- Bij vooraf geboekte opleidingen zijn de kosten voor lesmateriaal nog exclusief

- Kamertype o.b.v. 3-personen is alleen toegestaan voor de 3de persoon tot 16 jaar.
Exclusief in de reissom:
- Visum Egypte USD 25 p.p. (lokaal bij aankomst te voldoen, in Euro's of USD).
- Ruimbagage, zie bagage regels per luchtvaartmaatschappij.
- Tijdens de duikdagen dien je je duikbrevet (pasje of digitaal) bij je te hebben. Controles kunnen uitgevoerd worden door de autoriteiten.
- Eventueel af te sluiten reis-, duik- en/of annuleringsverzekering.
Extra informatie !!
Klik op het tarief van de gewenste vertrekdatum en reisduur voor uitgebreide prijsinformatie.
Onze gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de goedkoopste vluchttarieven van dit moment. Deze vluchtprijzen zijn dagprijzen en zijn onderhevig aan prijswijzigingen. Indien de goedkoopste vluchttarieven niet meer voorhanden zijn, kopen we onze vluchten tegen een hoger tarief in. Dit is zeker van toepassing gedurende de drukkere vakantieweken en in periodes wanneer de vraag naar vliegtickets hoog is. Eventuele vluchttoeslagen moeten we doorberekenen. Natuurlijk informeren we je hierover en vragen wij jullie toestemming voordat we een boeking definitief maken. Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon.
Klik hier voor de bagageregels per luchtvaartmaatschappij
Activiteiten
5 dagen nonlimit huisrifduiken + 2 oriëntatieduiken met gids op dag 1 incl. fles/lucht/lood
22-06-2024 t/m 31-10-2024
€ 251
01-11-2024 t/m 31-12-2025
€ 251
5 dagen nonlimit huisrifduiken + 2 oriëntatieduiken met gids op dag 1 + 8 credits voor begeleide duiken
22-06-2024 t/m 31-10-2024
€ 354
01-11-2024 t/m 31-12-2025
€ 354
Beginners cursus, Openwater opleiding PADI
22-06-2024 t/m 31-10-2024
€ 288
01-11-2024 t/m 31-12-2025
€ 288
Inclusief in het duikpakket:
- Fles, lucht, lood.
Exclusief in het duikpakket:
- Duiken en vervoer naar de duikstekken in Zones B en C. Dit kan alleen ter plaatse geboekt worden.
- Marine Park Fee USD 3 per dag.
- Nitrox: € 2,- per tank, lokaal bij te boeken en te betalen.
- 15 liter tank: € 3,- per duik. In verband met de beperkte beschikbaarheid vooraf te reserveren. Lokaal te betalen.
- Duikers die langer dan een jaar niet gedoken hebben, of tijdens de oriëntatie onvoldoende ervaring tonen dienen een verplichte Scuba review/PADI Reactivate te volgen. Kosten bedrag Euro 91,- en dient ter plaatse te worden voldaan. Eventuele uitzondering voor zeer ervaren en hoog gebrevetteerde duikers, dit ter beoordeling van het duikcentrum.
- Decokamer € 7,- per persoon, lokaal te voldoen.
- Materiaalhuur: volledige set voor 5 dagen € 140,- excl. duikcomputer of € 165,- incl. duikcomputer.
- Oriëntatie duiken vinden plaats de dag na aankomst.
- Open water cursus is exclusief E-code voor de theorie en certificering, totaal € 85,- per cursus. Dit dien je ter plaatse te voldoen.

Beoordelingen

Red Sea Diving Safari - Marsa Shagra
Marsa Alam, Egypte
8,7
Gert-Jan, Doorn
30-05-2024
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Hele mooie locatie met uitstekende faciliteiten en een zeer relaxte sfeer en vriendelijk personeel.
Theo Vermeer, Holten
14-03-2024
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Red Sea Diving Safari heeft een goede vibe. Alles gaat in jouw tempo, als jij dat wilt. Het eten is goed en alles is prima schoon. Zeker de moeite waard om weer te boeken.
Peter , Apeldoorn
24-11-2023
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
'Marsa Shagra is de grootste van de 3 RSDS locaties en is net als de andere 2 locaties volledig gericht op duiken.
Geen luxe zwembaden en disco''s maar gewoon hele goede duiken en voldoende ruimte om tussendoor te relaxen en goed te eten.'
Bianca, Utrecht
14-09-2023
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
We hebben voor het tweede jaar op rij een fantastische week bij RSDS gehad. Het is goed georganiseerd bij de RSDS. Het huisrif bestaand uit een Noord en Zuidrif zijn supermooi. We hadden het geluk dat er meerdere dagen dolfijnen in de baai langs kwamen! Er zijn ook veel excursies naar andere duikstekken te maken. Het buffet is erg uitgebreid; voor ieder wat wils. Het personeel is erg gastvrij en vriendelijk. Jammer is dat de Royal tenten dubbelwandig zijn gemaakt. Hierdoor koelt het ‘s nachts minder af. Klein minpuntje op een fantastische week.
anoniem
10-11-2022
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Altijd fijn
Gert-Jan, Doorn
31-05-2024
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
prima voorzieningen
Theo Vermeer, Holten
15-03-2024
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Het duikarrangement is prima. De crew heeft goed oog voor wat kan en wat niet kan. Ik merkte dat vooral toen een van de leden van mijn duikclub onvoldoende gecertificeerd was. Daar werd direct op gereageerd.
Dat geeft je het gevoel dat hert duiken serieus wordt genomen.
Peter , Apeldoorn
25-11-2023
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
'RSDS is 100% gericht op duiken, wanneer en hoe vaak je maar wil.
De staff is vriendelijk, behulpzaam en vooral ook kundig.
Naast het uitstekende huisrif biedt RSDS voldoende mogelijkheden om ook andere nabijgelegen riffen te bezoeken.'
Bianca, Utrecht
15-09-2023
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Ideaal dat je het water kunt inlopen wanneer je wilt!
Roger, Zwolle
18-11-2022
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Dit is wel een super gestructureerd duiksysteem bij Marsa Shagra.
Je moet wel in dat boekingssysteem je duiken op laatste moment boeken.
Bianca, Utrecht
23-10-2022
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Meer glamping dan camping! De Royal Tenten zijn comfortabel. Het toiletgebouw altijd schoon. Het buffet uitgebreid en het eten lekker.
Alex, Utrechtse Heuvelrug
10-09-2022
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Superfijne duikvakantie gehad in Marsa Shagra Village. Wat me met name heel erg meegevallen is is hoe makkelijk het is om een duikbuddy te vinden wanneer je niet met een vaste buddy reist. Het Buffet is prima maar wordt al wel redelijk snel wat eentonig. Chalets zijn prima.
Ludo, Mechelen
10-05-2022
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Rustig gelegen en goed onderhouden verblijfplaats met diverse mogelijkheden van bedouinetent tot luxueuse chalets.
Ruime keuze aan lekker eten, zodanig bereid dat de vloek van de farao er geen kans krijgt. Zeer vriendelijk personeel.
Tania, Deinze, be
08-03-2022
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Ik had net pech. Het was bijzonder slecht weer. Ik ben wel op tijd geëvacueerd van mijn tent naar een hut. De tenten werden compleet vernield door de storm. De service is perfect. Shit happens!!!!
Opstal, Delft
29-01-2022
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Het resort is in de afgelopen jaren duidelijk verbeterd en wordt beter onderhouden. Sommige chalets kunnen nog wel een opknapbeurt gebruiken.
Bianca, Utrecht
24-10-2022
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Ik snap nu waarom duikers en snorkelaars hier terugkomen: wat een huisrif ligt er voor de deur!
Het duikcentrum is perfect georganiseerd!
Alex, Utrechtse Heuvelrug
11-09-2022
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Heel fijn duikarrangement waar al credits standaard bij inzitten, die heb je nodig om de verder gelegen duikplekken te bezoeken. Een duikdag of losse duik erbij kopen is heel makkelijk en niet duur.
Ludo, Mechelen
11-05-2022
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Diverse mogelijkheden, gaande van strandduiken tot zodiacduiken met een uitstekende veiligheidsdienst.
Kleine duikuitrusting kan in lockers opgeborgen worden (zelf slotje meenemen), duikvest en -pak worden onder afdak opgehangen op genummerde kapstokken.
Diverse spoelbakken per type uitrusting
Verschuere, Kortrijk
23-03-2022
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Oke , duiken zijn goed georganiseerd ,personeel op het duikplatform zijn vriendelijke en behulpzaam.
Opstal, Delft
29-01-2022
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Shagra
Het duikarrangement is goed en als het rustig is varen ze ook met minder mensen naar het rif van je wensen. Het gehuurde materiaal mag voor zo'n ervaren organisatie wel vaker vernieuwd worden. Wat een terkortkoming is zijn reserve onderdelen. Een tip is misschien een locatie waar je je duikspullen en/of camera's kan onderhouden.

Het huisrif en de nabij gelegen riffen zien er nog steeds erg goed uit. Het grote verschil is wel dat men veel bewuster bezig is met de bescherming er van.
Meer laden
Red Sea Diving Safari Marsa Shagra Ecolodge

Locatie