Red Sea Diving Safari Marsa Nakari

3 sterren
Aan Zee
Aan zee / strand
Bootduiken
Bootduiken
Airconditioning aanwezig
Airconditioning aanwezig
Huur duikmateriaal
Huur duikmateriaal mogelijk
Huisrif
Huisrif aanwezig
Kluis
Kluis
Nitrox
Nitrox
Restaurant
Restaurant aanwezig
Sfeervol
Sfeervolle accommodatie
Wifi
Wifi aanwezig
Kleinschalig tentenkamp Eco-diving village Tegenover Dolphin House Ongelimiteerd duiken op het huisrif

Marsa Nakari luchtfoto
De Red Sea Diving Safari behoort al jaren tot de toppers van de Rode Zee. Het gaat bij de Red Sea Diving Safari in de eerste plaats om duiken in combinatie met respect voor de natuur zodat de Rode Zee nog generaties lang mooi blijft om te duiken. De locaties van de Red Sea Diving Safari Eco-diving Villages zijn geweldig. De huisriffen (waar je ongelimiteerd op mag duiken) en de riffen in de buurt zijn spectaculair. De Red Sea Diving Safari is een begrip onder duikers en heel veel duikers komen hier regelmatig terug. Door de kiezen voor een systeem met een basisduikpakket en uitbreidingen tegen meerkosten, kun je je duikvakantie bij de Red Sea Diving Safari goed aanpassen op je eigen budget.

Marsa Nakari Village ligt niet al te ver bij Marsa Shagra vandaan en is een iets kleiner village. Het ligt 78 km (1 uur rijden) ten zuiden van Marsa Alam luchthaven. Daarnaast ligt het ook in een prachtige baai en heeft een eigen huisrif. In de Romeinse tijd was hier een haven. De ruïnes daarvan zijn hier nog steeds te zien. In het Marsa Nakari Village kun je kiezen uit 3 verschillende soorten accommodaties: tent, royal tent en deluxe chalet.

Tenten

Marsa Nakari tent
De tenten staan in het centrum van het tentenkamp en hebben elk een binnen afmeting van 3,5 x 3,5 meter. In de tent staan handgemaakte meubels, is verlichting en een stopcontact. Het is wel aan te raden om een zaklantaarn mee te nemen. Buiten de tent staat een bamboe zithoek vanwaar je uitzicht hebt op zee. Tenten zijn beschikbaar met twee eenpersoonsbedden en delen een gemeenschappelijke badkamer. In een apart gebouw zijn douches en toiletten voor gezamenlijk gebruik. De douches hebben warm en koud water en alles wordt goed schoon gehouden. De toiletten legen in septic tanks. Om verstopping te voorkomen wordt verzocht toiletpapier in de afvalemmer te doen en niet door te spoelen. Handdoeken zijn beschikbaar en indien nodig (gratis) bij de receptie te halen. Strandhanddoeken kunnen ter plaatse worden gehuurd voor een vergoeding.
De standaard tenten zijn nog boekbaar voor verblijf t/m 31-12-2024, daarna worden ze vervangen door andere type tenten.

Royal Tenten

Marsa Nakari Royal tent
De Royal Tent is het meest populaire accommodatie type. Ze zijn met een binnen afmeting van 5 x 5 meter ruimer dan de tenten en hebben meer voorzieningen. Bij een verblijf in een Royal Tent beschik je over een goed ingerichte tent met mini/koelkast, ventilator, zitzakken, tafel en buiten staat een zithoek. Royal Tenten zijn beschikbaar met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en delen een gemeenschappelijke badkamer. In een apart gebouw zijn douches en toiletten voor gezamenlijk gebruik. De douches hebben warm en koud water en alles wordt goed schoon gehouden. De toiletten legen in septic tanks. Om verstopping te voorkomen wordt verzocht toiletpapier in de afvalemmer te doen en niet door te spoelen. Handdoeken zijn beschikbaar en indien nodig (gratis) bij de receptie te halen. Strandhanddoeken kunnen ter plaatse worden gehuurd voor een vergoeding.

Wanneer je een camera meeneemt zijn de Tenten en Royal Tenten minder geschikt in verband met het beperkt aantal stopcontacten om je batterijen op te laden.
De Royal Tenten zijn gunstig gelegen in het centrum van het dorp dichtbij alle voorzieningen en het strand. De Royal Tents worden geleidelijk aan geüpgraded naar de nieuwe stijl die ze in Marsa Shagra hebben getest, die sterker en ruimer is.

Nieuw! Superior Tenten - beschikbaar eind 2024
Op de oude plek van de Royal Tents direct aan het strand ontwikkelen ze een nieuw concept Superior Tent dat sterker, groter en van een hoger niveau is dan de bestaande Royal Tent. Ze zullen ook beschikken over individuele en-suite badkamers. We zijn erg enthousiast over de nieuwe tenten en zullen binnenkort meer informatie vrijgeven over de voltooiingsdata, faciliteiten, foto's en prijzen.

Verwijdering van Standaard tenten vanaf 2025
Houd er rekening mee dat de standaardtenten in 2025 uit Marsa Nakari worden verwijderd en niet meer beschikbaar zullen zijn voor aankomsten vanaf 1 januari 2025. We zijn erg trots om in plaats daarvan de nieuwe Superior Tenten en Royal Tenten te introduceren.

Deluxe Chalets

Marsa Nakari deluxe chalet
De Deluxe Chalets hebben uitzicht op de spectaculaire bergen aan de ene kant en de Rode Zee aan de andere. Je kunt ze vergelijken met een standaard hotelkamer. Er zijn terrassen aan beide zijden met een adembenemend uitzicht en elke kamer heeft een onbelemmerd uitzicht op zee. De Deluxe Chalets zijn 4 x 6 meter en beschikken over een tweepersoonsbed of een eenpersoonsbed en beschikken over een ventilator, airconditioning, een digitale kluis, mini-koelkast, waterkoker, koffie & thee faciliteiten. De Deluxe Chalets beschikken over een eigen badkamer en handdoeken voor het douchen. Strandhanddoeken zijn beschikbaar tegen een vergoeding.Verzorging bij Marsa Nakari Village

Marsa Nakari - Restaurant
Het verblijf in Marsa Nakari Village is op basis van soft all inclusive. Daarbij zijn inbegrepen drie maaltijden per dag en een snack in de namiddag, reguliere frisdranken (zoals Coca Cola, Pepsi, 7up, Fanta, Sprite), mineraalwater, thee en gewone koffie. Het restaurant ligt op een heuvel en heb je een prachtig uitzicht over de baai. De maaltijden zijn eenvoudig, maar erg lekker. Met een speciaal dieet of vegetarisch eten wordt rekening gehouden, maar dient wel vooraf doorgegeven te worden. De drankjes kunnen bij de cafetaria gehaald worden. Er worden extra kosten gerekend voor bier, ijs, espresso, verse vruchtensappen, chocola, chips en souvenirs.Kraanwater niet drinkbaar in Egypte

Omdat het water uit de kraan in Egypte voor ons niet drinkbaar is, worden er veel flessen mineraal water verbruikt. Red Sea Diving Safari probeert de enorme afvalberg van deze plastic flessen tegen te gaan door de gasten te stimuleren een koelfles aan te schaffen voor Euro 5,- die door de gasten gratis bijgevuld kan worden op verschillende punten in het Red Sea Diving Safari Village. Wil je dit niet dan krijg je 1 gratis plastic fles mineraal water die je ook gratis kunt bijvullen. Wil je extra plastic flessen, dan zal je die moeten kopen.

Lees meer over deze reis
Beoordelingen
8,8
Niels , Veenendaal
14-12-2023
Top
Thijs, Klazienaveen
18-11-2023
'Heerlijk klein resort, perfect voor een weekje duiken. Resort en onderkomen ziet er allemaal perfect uit. Het is er niet zo massaal zoals andere resorts kunnen zijn en het is le...
Chandra Rowe , Peer
13-11-2022
'Zalige accommodatie. Kan niet wachten om terug te gaan '

Fotoalbum

Duikcentrum

Huisrif Nakari Village
De baai van Marsa Nakari heeft een geweldig huisrif met diverse harde en zachte koralen en een grote verscheidenheid aan vissen. De koraalblokken en wanden zijn ideaal voor kantduiken en natuurlijk voor nachtduiken. De baai is gemiddeld 10 meter diep en loopt geleidelijk af naar een aantal drop-offs welke doorlopen tot 50 meter diepte.

De omstandigheden in de baai zijn ook zeer geschikt om te leren duiken. Op de eerste dag zijn er twee oriëntatieduiken op het huisrif met een gids. Verder is dagelijks onbegeleid huisrifduiken inbegrepen.
Marsa Nakari Diveshet
Duiken in de omgeving van Marsa Nakari
Naast ongelimiteerde duiken op het huisrif worden er ook duiken aangeboden waarbij je met de safari trucks naar de mooiste duiklocaties in de omgeving van het Ecolodge gaat. Deze duiken zijn onder begeleiding van een gids. Je duikt dan vanaf de kant in de verschillende ongerepte baaien waar ontmoetingen met schildpadden, wit punt rifhaaien en zelfs zeekoeien (dugongs) geen uitzondering zijn. Neem voor de terugreis met de truck na het duiken een muts en windjack mee om kou op je oren te voorkomen.
Red Sea Diving Safari Zones
De Red Sea Diving Safari heeft de bovenstaande duikmogelijkheden onderverdeeld in zones:
Let op: Zone A bestaat uit: ongelimiteerd duiken op het huisrif + 2 begeleide duiken op de eerste dag op het huisrif (ter orientatie). Wil je meer begeleide duiken maken in Zone A dan betaal je per duik een toeslag van € 15,00 per duik of 1 credit wanneer je het begeleide duiken pakket hebt geboekt. (min. 6 personen).

Zone B zijn de duiklocaties die niet te ver weg zijn, maar alleen per speedboot bereikbaar zijn (min. 6 personen). de toeslag is € 20,00 per duik of 2 credits wanneer je het begeleide duiken pakket hebt geboekt.

Zone C zijn de duiklocaties die verder weg gelegen zijn en alleen per speedboot bereikbaar zijn (min. 4 personen). De toeslag is € 30,- per duik of 3 credits wanneer je het begeleide duiken pakket hebt geboekt.

Er worden ook speciale dagtrips aangeboden zoals Dolphin House, de toeslag is € 55,- per persoon per dag (incl. Marine park fee) of 4 credits (excl. Marine park fee á € 15,-) wanneer je het begeleide duiken pakket hebt geboekt.

Het standaard duikpakket dat je vooraf bij ons kunt boeken is Zone A. De duiklocaties uit Zone B en C en de speciale dagtrips naar onder andere Dolphin House of Wadi Lahami, zijn ter plaatse tegen extra kosten en bij voldoende deelname bij te boeken. Daarnaast kan je naast het basis pakket ook een begeleid duiken pakket bijboeken inclusief 8 credits. Je kunt deze credits inwisselen voor een begeleide duik in Zone A, B, C en de speciale dagtrips.
Marsa Nakari - Duikstekken
Zone A
De duiklocaties die horen bij Zone A zijn:

Marsa Shagra housereef
Marsa Nakari housereef
Marsa Abu Dabab
Marsa Egla
Marsa Samadai
Ras Samadai
Marsa El Foukery
Marsa Assalai

Deze duiken zijn bij te boeken tegen bijbetaling van € 15,00 per duik, of wanneer het begeleide duiken pakket geboekt is, is één duik 1 credit.
Zone B
De duiklocaties die horen bij Zone B zijn:

Ras Tondoba
Shaab Nakari
Habili Nakari
Habili Dori

Deze duiken zijn bij te boeken tegen bijbetaling van € 20,00 per duik, of wanneer het begeleide duiken pakket geboekt is, is één duik 2 credits. Minimaal aantal deelnemers is 6 duikers.
Zone C
De duiklocaties die horen bij Zone C zijn:

Elphinstone
Habili el Ghadeer
Wadi el Gemal
Shallaneat
Deze duiken zijn bij te boeken tegen bijbetaling van € 30,00 per persoon per duik, of wanneer het begeleide duiken pakket geboekt is, is één duik 3 credits. Minimaal aantal deelnemers is 4 duikers. Vanwege de diepte en stroming is deze duiklocatie alleen voor duikers die minimaal Advanced Open Water Diver of 2 sterren CMAS zijn en 50 gelogde duiken hebben.
Speciale dagtrips
-Dolphin House - 2 duiken plus lunch (tegen bijbetaling van € 55,00)
-Abo Ghusoon (wrakduik, minimaal 8 duikers) - 2 duiken plus lunch op locatie (tegen bijbetaling van € 35,00)
Wanneer het begeleide duiken pakket geboekt is, is één duik 4 credits (exclusief eventuele Marine park fees ca. € 15 per persoon).
Marsa Nakari - Bootbriefing
Faciliteiten Marsa Nakari Village
In de Diveshack zijn verschillende spoelbakken voor het spoelen van ademautomaten, camera’s, computers, enz. Er is ook een gedeelte met hangers waar je je wetsuit en BCD kunt ophangen om te laten drogen. In het duikcentrum kan je ook batterijen opladen, het is aan te raden om snelladers mee te nemen.
Red Sea Diving Safari biedt diverse cursussen aan volgens het PADI systeem. Het is ook mogelijk om tegen betaling met Nitrox te duiken of hiervoor een cursus te volgen. Verder is het mogelijk om de duikuitrusting te huren, het is wel belangrijk dat dit van te voren doorgegeven wordt.
Er zijn 12 ltr. tanks met DIN en INT aansluiting, 15 ltr. tanks zijn tegen een kleine meerprijs vooraf bij te boeken.

Je gaat natuurlijk naar de Red Sea Diving Safari om te duiken, maar je kunt in Marsa Nakari ook andere activiteiten doen zoals snorkelen, kajakken, beachvolleyballen en basketballen.

Je kunt in Marsa Nakari ook pinnen en er is Internet (tegen betaling).

Vanwege veiligheidsoverwegingen is het volgende verplicht bij de Red Sea Diving Safari:
- een oriëntatie/check duik bij aanvang van de duikvakantie
- een octopus
- duikcomputer
- oppervlakte boei (SMB).
Meer info

Data & prijzen

Vanaf 717 euro
Summer special 2024: 15% korting op je transfer, accommodatie en duikpakket en geselecteerde cursussen
** ONDERSTAANDE SPECIAL IS VERWERKT IN DE GEPUBLICEERDE PRIJZEN **

Summer special 2024: 15% korting:
Je ontvangt 15% korting op je transfer, accommodatie en duikpakket en geselecteerde cursussen bij Marsa Nakari

Voorwaarden:
- Te boeken vanaf 14/06/2024.
- Geldig bij een verblijf in de periode 14/06/2024 t/m 31/08/2024.
- Geldig bij een verblijf van minimaal 3 nachten.
- Niet te combineren met andere specials.
- Alleen geldig bij nieuwe boekingen gemaakt vanaf 14/06/2024.
- Niet geldig bij een duikpakket met credits.
- Eventuele duik extra's dien je ter plaatse te boeken en te betalen.
- Geen refund voor niet gemaakte duiken.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Standaard Tenten
Deze worden per 01-01-2025 vervangen en zijn daarom alleen nog boekbaar voor verblijf t/m 31-12-2024.
Selecteer jouw vlucht 
 

Inclusief in de reissom:
- Retourvlucht Amsterdam/Brussel/Dusseldorf - Marsa Alam.
- Ontvangst op de luchthaven door onze lokale agent.
- Transfer luchthaven Marsa Alam - Red Sea Diving Safari (Marsa Nakari) v.v.
- Verblijf in de Red Sea Diving Safari (Marsa Nakari) o.b.v. soft all-inclusive, ontbijt, lunch, diner, softdrinks, water, koffie en thee.
- Luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen onder voorbehoud van wijzigingen.
- SGR bijdrage en garantiedekking á € 5,- per persoon.
- Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (maximaal 9 personen).
- Administratiekosten € 18,- per boeking.
Exclusief in de reissom:
- Alcoholische dranken.
- Solar Energy Environmental Fee van € 5,- per persoon per verblijf. Lokaal te voldoen.
- Bij vooraf geboekte opleidingen zijn de kosten voor lesmateriaal nog exclusief
Exclusief in de reissom:
- Visum Egypte USD 25 p.p. (lokaal bij aankomst te voldoen, in Euro's of USD).
- Ruimbagage, zie bagage regels per luchtvaartmaatschappij.
- Tijdens de duikdagen dien je je duikbrevet (pasje of digitaal) bij je te hebben. Controles kunnen uitgevoerd worden door de autoriteiten.
- Eventueel af te sluiten reis-, duik- en/of annuleringsverzekering.
Extra informatie !!
Klik op het tarief van de gewenste vertrekdatum en reisduur voor uitgebreide prijsinformatie.
Onze gepubliceerde prijzen zijn gebaseerd op de goedkoopste vluchttarieven van dit moment. Deze vluchtprijzen zijn dagprijzen en zijn onderhevig aan prijswijzigingen. Indien de goedkoopste vluchttarieven niet meer voorhanden zijn, kopen we onze vluchten tegen een hoger tarief in. Dit is zeker van toepassing gedurende de drukkere vakantieweken en in periodes wanneer de vraag naar vliegtickets hoog is. Eventuele vluchttoeslagen moeten we doorberekenen. Natuurlijk informeren we je hierover en vragen wij jullie toestemming voordat we een boeking definitief maken. Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon.
Klik hier voor de bagageregels per luchtvaartmaatschappij
Activiteiten
5 dagen nonlimit huisrifduiken + 2 oriëntatieduiken met gids op dag 1 incl. fles/lucht/lood
22-06-2024 t/m 31-10-2024
€ 251
01-11-2024 t/m 31-12-2025
€ 251
5 dagen nonlimit huisrifduiken + 2 oriëntatieduiken met gids op dag 1 + 8 credits voor begeleide duiken
22-06-2024 t/m 31-10-2024
€ 354
01-11-2024 t/m 31-12-2025
€ 354
Beginners cursus, Openwater opleiding PADI
22-06-2024 t/m 31-10-2024
€ 288
01-11-2024 t/m 31-12-2025
€ 288
Inclusief in het duikpakket:
- Fles, lucht, lood.
Exclusief in het duikpakket:
- Duiken en vervoer naar de duikstekken in Zone B en C. Dit kan alleen ter plaatse geboekt worden.
- Marine Park Fee USD 5 per dag.
- Nitrox: € 2,- per tank, lokaal bij te boeken en te betalen.
- 15 liter tank: € 3,- per duik. In verband met de beperkte beschikbaarheid vooraf reserveren. Lokaal te betalen.
- Duikers die langer dan een jaar niet gedoken hebben, of tijdens de oriëntatie onvoldoende ervaring tonen dienen een verplichte Scuba review/PADI Reactivate te volgen. Kosten bedrag Euro 91,- en dient ter plaatse te worden voldaan. Eventuele uitzondering voor zeer ervaren en hoog gebrevetteerde duikers, dit ter beoordeling van het duikcentrum.
- Decokamer € 7,- per persoon, lokaal te voldoen.
- Materiaalhuur: volledige set voor 5 dagen € 140,- excl. duikcomputer of € 165,- incl. duikcomputer.
- Oriëntatie duiken vinden plaats de dag na aankomst.
- Open water cursus is exclusief E-code voor de theorie en certificering, totaal € 85,- per cursus. Dit dien je ter plaatse te voldoen.

Beoordelingen

Red Sea Diving Safari - Marsa Nakari Village
Marsa Alam, Egypte
8,8
Niels , Veenendaal
14-12-2023
Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
Top
Thijs, Klazienaveen
18-11-2023
Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
'Heerlijk klein resort, perfect voor een weekje duiken.
Resort en onderkomen ziet er allemaal perfect uit. Het is er niet zo massaal zoals andere resorts kunnen zijn en het is lekker ruim opgezet.
Vriendelijk personeel en zeer smakelijk eten!'
Chandra Rowe , Peer
13-11-2022
Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
'Zalige accommodatie. Kan niet wachten om terug te gaan '
Linda, Amsterdam
19-05-2022
Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
Heerlijke plek! Accommodatie is goed, eten is goed, mensen zijn gastvrij en aardig. Chefkok gaf ons na de lunch op de vertrekdag nog een pakket eten mee voor onderweg.
Huisrif bleef boeien. Buiten de baai (om de hoek) wel veel kapot koraal gezien. Duikstekken als Samadai, Shaab Nakari en Abu Dabab - mooi! Lekker in de relaxmodus en genieten. Boek vooral ook een paar bootduiken.
Bert, Hapert
01-10-2019
Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
Prima organisatie, niet op de Egyptische manier !! Structuur geweldig Prima mensen op de belangrijke punten.Receptie , terras/bar, Duikcenter, keuken . Alles top
Niels , Veenendaal
15-12-2023
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
Top, Erg goed! Ik ben verwend met duiken op de Great Barrier Reef, alleen dit is ook top en zeer toegankelijk door duiken vanaf de HouseReef en redelijk reisafstand
Thijs, Klazienaveen
19-11-2023
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
'Prachtig huisrif waar onbeperkt duiken goed bij past.'
Chandra Rowe , Peer
14-11-2022
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
'Was beetje chaotisch. Maar lag aan mijn instructeur, andere instructeurs en dive masters waren top'
Bert, Hapert
02-10-2019
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
Arrangement is prima, betaalbaar . Op de niet duik dag zouden ze misschien snorkel spullen ter beschikking kunnen stellen .
Kees, capelle a/d ijssel
28-06-2019
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
'het meest populaire is dolphinhouse maar dus vaak erg druk en daar houden de dolfijnen niet van dus dolfijnen niet gegarandeerd.
de overige excursies vooral veel zachtkoraal en soms een dugong(zeekoe)'
Kees, capelle a/d ijssel
27-06-2019
Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
Weinig variatie in het onderwaterleven. Aan te bevelen zijn de nachtduiken en schemerduiken en de vroege ochtend duiken, het duikcentrum is bezet vanaf 06.30.
Arnold Schultink, Tynaarlo
30-03-2019
Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
Was ons 2e bezoek. Erg vriendelijke en behulpzame mensen ook de accommodaties waren netjes en goed onderhouden. het eten was ook prima en voldoende gevarieerd.
Kirsten, Woudenberg
06-10-2018
Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
Goed geregeld. Nette service, vriendelijk en behulpzaam personeel.
William, Eindhoven
11-09-2018
Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
Mooie locatie met voor de duiker alles wat je wenst. Heerlijk eten 3x daags, frisdrank, water, thee en koffie is inclusief. Bier en snoep is tegen betaling te verkrijgen.
Buiten het duiken is er niets te doen, geen stad of dorp waar je even heel kan lopen. Verblijf in tent of chalet is prima verzorgd. Wil je wat luxe, eigen douche en wc, airco kies dan voor een luxe chalet. Tent heeft ook zijn charme maar is net even iets spartaanser. leesboek, kaarten enz. meenemen.
Adriaanse, Oostvoorne
08-09-2018
Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
Het is na ruim 26 jaar nog steeds goed georganiseerd.
De hutten en tenten geven een aparte ervaring om aan de rand van de Rode Zee te verblijven. Service en restaurant zijn erg goed. Het is wel een plek voor duikers. Snorkelen kan minder zijn omdat de baai gevoelig is voor wind / golven.
Arnold Schultink, Tynaarlo
31-03-2019
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
Duikarrangement was ook prima, we hebben een dag extra gedoken en deze kosten werden niet eens volledig doorberekend. Duikexcursies waren goed geregeld met relatief lage kosten. De veiligheid was ook erg goed geregeld. We hadden een keer problemen met een duikvest aan de oppervlakte. Binnen 2 minuten was er al een zodiac terwijl we daar niet om gevraagd hadden. Ook bij het oplaten van een boei op grote afstand was de boot er sneller dan dat wij onze veiligheidsstop hadden afgemaakt.
Anoniem, Nijmegen
11-10-2018
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
Prachtig huisrif, zeer mooie duikplekken op korte afstand varen. Goed georganiseerde duikbasis. Schoon en rustig.
Kirsten, Woudenberg
07-10-2018
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
Prima duikcentrum
William, Eindhoven
12-09-2018
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
Mooi huisrif waar je heel de week op kan duiken en iedere duik weer wat nieuws ziet. Je kan met de boot of truck ook naar andere locaties worden gebracht. Non limit duiken wanneer jij het wil van 06.00 tot 20.00 incl. nachtduiken vanaf 18.30 uur, dan is het donker in september. Op het huisirf kun je kiezen om van de kant te duiken of met de zodiac een stuk buiten het huisrif te worden gedropt. Credits (voor duiken buiten het huisrif) zou ik niet meer vooraf bijboeken. Ter plaatse is het dezelfde prijs.
Adriaanse, Oostvoorne
09-09-2018
Duikarrangement Red Sea Diving Safari Marsa Nakari Village
We komen al 26 jaar bij RSDS en het duiken is nog steeds goed georganiseerd. Briefings zijn duidelijk en veiligheid staat voorop. Helaas is het rif en onderwaterleven behoorlijk afgenomen. Ondanks dat zagen we na ruim 20 jaar weer eens zwartpuntrifhaai.
Meer laden

Locatie