Egypte
U bevindt zich hier: HomeEgypteEgypte Liveaboards

Duikreizen Egypte Liveaboards

Liveaboards

De meeste van jullie weten vast al dat Egypte ontzettend veel te bieden heeft op het gebied van duiken. Ben je benieuwd naar de wat meer afgelegen duikstekken? Denk dan eens aan een liveaboard Egypte.
Tijdens een liveaboard verblijf je de gehele duikvakantie aan boord van een schip welke van alle gemakken is voorzien. Afhankelijk van de start dag van de liveaboard, verblijf je in sommige gevallen de eerste of laatste nacht in een hotel op het vaste land.

De schitterende schepen brengen je naar de mooiste en meest afgelegen duikplaatsen in de Rode Zee. De boten vertrekken vanuit de havens van Sharm el Sheik, Hurghada, Marsa Alam of Hamata.

Altijd al gedroomd over duiken bij het Thistlegorm wrak of de Rosalie Moller? Of ga je toch voor duiken met haaien tijdens een liveaboard naar Brothers, Daedalus en Elphinstone? Egypte biedt het allemaal en het ligt voor jou binnen handbereik.

Wij snappen dat je nu het liefst wilt weten wat de mogelijkheden voor jou zijn. Vraag via de mail of de telefoon naar onze ervaringen om inspiratie op te doen of lees verder en meer via onderstaande liveaboard pagina's.