Egypte
U bevindt zich hier: HomeEgyptePort Ghalib

Duikreizen Port Ghalib

Port Ghalib, gebouwd voor toeristen, is één van de meest luxueuze badplaatsen aan de Rode Zee en is gelegen op korte afstand vanaf de populaire badplaats Marsa Alam. Deze plaats kenmerkt zich als kleine havenstad met diverse restaurants, cafés en winkels, maar vooral met exclusieve resorts die grenzen aan de schilderachtige zoutwater lagunes omringd door stranden, botanische tuinen en palmbomen.
Vanuit Port Ghalib kun je prachtig duiken én snorkelen op de vele riffen met honderden vissoorten en zeeschatten. Ga met de boot naar de beroemde duiklocaties Elphinstone en Dolphin House waar je groot onderwaterleven zoals haaien en dolfijnen ziet, een ervaring die je nooit meer vergeet! Wil je vanaf de kant het onderwaterleven bewonderen dan is dat ook mogelijk.

Naast duiken zijn er nog vele andere activiteiten die je kunt ondernemen, maak een dag excursie naar Luxor, Aswan, of de Vallei der Koningen. Wil je iets meer spanning dan kun je met een 4 x 4 of op de rug van een kameel een woestijn tocht gaan maken. Andere watersporten zoals windsurfen en waterskiën behoort ook tot de mogelijkheden.