Filipijnen

Duikreizen Cebu Island - Moalboal

Cebu Island behoort tot de Central Visayas en biedt duikers en snorkelaars prachtig onderwaterleven.

De Filippijnen staat bekend om haar kleine onderwaterleven en ook rond Cebu Island is dit een waar macro paradijs. Ga op zoek naar slakken zo groot als een nagel, raak gefascineerd door de verschillende frogfishes, porcelein krabben, steenvissen en ga zo maar door. Ooit al eens een paringsritueel van de mandarin fish gezien? Dat kan hier ook! Naast Macro vind je hier ook ongelofelijk veel variatie aan koraalwanden en tuinen. Onderwaterfotografen kunnen hier dan ook hun hart ophalen.

Een duikvakantie naar deze bestemming is zeer geschikt voor de beginnende en ervaren duiker, maar biedt meer dan alleen duiklocaties. Wil je een dag wat anders? Breng dan zeker een bezoek aan de kristalheldere en paradijselijke Kawasan watervallen omringd door weelderige tropische planten en bomen. Neem een duik in het heldere koele water en maak een tocht op een bamboe vlot die je brengt naar de vallende wateren.

Wil je een unieke ervaring beleven, maak dan een dagexcursie naar Oslob (gelegen in het zuiden van Cebu Island) waar je kunt snorkelen en/ of duiken met de imposante walvishaaien.

Een duikvakantie naar Cebu Island is onvergetelijk!