Indonesië
U bevindt zich hier: HomeIndonesiëWakatobi

Duikreizen Wakatobi

De wonderen zijn de wereld nog niet uit want heel ver weg van de bewoonde wereld is de Tukan Besi archipel gelegen in de meest zuid oostelijke punt van Sulawesi. De archipel bestaat uit diverse eilanden die volgroeid zijn met palmbomen en die omgeven zijn door rijke riffen en hagelwitte zand stranden.

Op één van de eilanden binnen deze archipel is het Wakatobi Dive Resort gelegen. De naam van het resort is gevormd door de eerste twee letters van de vier belangrijkste eilanden: Wangi-Wangi, Kaledupa, Tomia en Binongko (leuk weetje hé). Wakatobi is gelegen op het kleine eiland Tolandono en kun je alleen met een privé vliegtuig en daarna met boot bereiken.

Een verblijf bij Wakatobi is zeer exclusief en uniek mede door hun eco bewuste omgang met haar omgeving, zowel boven als onderwater.

De onderwaterwereld rondom deze eilanden is fenomenaal en biedt meer dan 50 prachtige duikplekken, een echt duikersparadijs vinden wij. Snorkelaars zitten hier ook goed want er is een huisrif aanwezig die je direct vanaf de kant kunt bereiken en serieus waar alleen al de moeite waard is om hierheen te reizen.

Ben je voor jouw volgende duikvakantie op zoek naar een waar paradijs dan is Wakatobi jouw bestemming.