Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie All West Apartments

Ligging

All West Apartments ligt op de rand van een klif in het kleine vissersplaatsje Westpunt. Westpunt ligt, zoals de naam al doet vermoeden, op het uiterste westelijke punt van het eiland. Hier ben je weg van de drukte rondom Willemstad. Het appartementencomplex is rustig gelegen aan zee en midden in de natuur. Het strand onder de appartementen, waar je met een trap naar toe gaat, is perfect voor zwemmen, snorkelen en natuurlijk duiken.

Kamertypes All West Apartments

All West Apartments heeft verschillende appartementen: De studio’s (ongeveer 36m²) zijn geschikt voor maximaal 2 personen. De woon/slaapkamer heeft twee bedden, een badkamer met douche, een zit gedeelte, een keuken met koffiezetmachine, fornuis, koelkast en broodrooster. Een terras of balkon met zitje, ligbedden en uitzicht op zee. Handdoeken en lakens worden 1 x per week verschoond. De junior appartementen (ongeveer 48m²) zijn geschikt voor maximaal 3 personen. Er is een slaapkamer met twee bedden, een woonkamer met een slaapbank voor 1 persoon, een badkamer met douche, een keuken met koffiezetmachine, fornuis, koelkast en broodrooster. Een terras of balkon met zitje, ligbedden en uitzicht op zee. Handdoeken en lakens worden 1 x per week verschoond.

De appartementen (ongeveer 70m²) zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Ook deze appartementen hebben 1 slaapkamer. In de slaapkamer staat een groot tweepersoonsbed. In de woonkamer staat een tweepersoonsslaapbank. De badkamer heeft een douche en er is een keuken met koffiezetmachine, fornuis, koelkast en broodrooster. Een terras of balkon met zitje, ligbedden en uitzicht op zee. Handdoeken en lakens worden 1 x per week verschoond.

Faciliteiten

Alle appartementen hebben airconditioning, een kluis, telefoon en Wi-Fi. Elk appartement heeft een eigen terras of balkon met uitzicht op zee. Bij het appartementencomplex zijn lockers waar je je duikspullen kunt opbergen en er is een vulstation, spoel- en droogmogelijkheden. Wil je een dagje niet duiken, geniet dan van de natuur in het Christoffel National Park en het Shete Boka National Park.
Telefoon:
033 45 71 594