Offerte aanvragen
background image

Duikvakantie Minahasa Lagoon

Minahasa Lagoon

Het hectische leven in Nederland ben je snel vergeten als je aankomt bij Minahasa Lagoon en hartelijk ontvangen wordt met een drankje. Minahasa Lagoon ligt op zo’n 30 km van Manado in het noorden van Sulawesi. Het resort is in 2004 met veel respect voor de natuur gebouwd. Er is gebruik gemaakt van hout, bamboe, riet en stenen. Een andere manier van verantwoordelijk omgaan met de omgeving is het feit dat bijna de gehele personeelsbezetting locale mensen zijn en Minahasa Lagoon dus zijn waarde heeft voor de werkgelegenheid in de regio.

De bungalows

Het resort bestaat uit 22 bungalows, variërend van 2 tot 4 persoonsbungalows. Er zijn 7 Garden View Rooms, 5 Beach Front Cottages gelegen aan het strand. Er zijn 4 Sea View Cottages gelegen achter de Beach Front kamers en 6 Sea View Cottages rustig gelegen in het groen tegen de heuvel aan en te bereiken via een stijl pad. Alle bungalows zijn ruim van opzet en hebben de volgende faciliteiten: airconditioning, ventilator, mini bar, koffie en thee faciliteiten, mogelijkheden voor internet aansluiting, een kluisje en een föhn.

De cottages met zeezicht zijn iets groter dan de kamers met tuinzicht. In zowel de Beach Front en Sea View Cottages is naast de grote slaapkamer ook een kleinere kamer met stapelbed. In de tuinzicht kamer is maar 1 slaapkamer. Voor de inrichting van de kamers en cottages is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en het resultaat is bijzonder stijlvol. De badkamer is half in de openlucht en benadrukt het tropische gevoel. Een groot pluspunt van de cottages is de grote veranda waar je heerlijk kunt zitten en eventueel ook kunt dineren.

Lekker eten bij Minahasa Lagoon

Minahasa Lagoon heeft 2 restaurants. Het “River Restaurant” en het “Jungle Restaurant”. In het River restaurant worden gerechten uit de internationale keuken geserveerd. Het restaurant ligt achter het zwembad en vanuit het restaurant heb je uitzicht over het zwembad en de zee. Het kleine Jungle restaurant serveert regionale gerechten. Je verblijft in Minahasa Lagoon op basis van volpension en voor de maaltijden kun je kiezen uit de twee restaurants. Van duiken krijg je trek, daarom zijn er diverse warme en koude snacks de hele dag door verkrijgbaar. Voor een lekker drankje ga je naar de gezellige en goed gevulde bar.

Ontspannen duikvakantie

Vakantie is ontspannen. Een duikvakantie is een inspannende ontspannenheid. Toch is het ook erg lekker om tijdens een duikvakantie een momentje te zoeken voor ontspanning in een spa. In de spa van Minahasa Lagoon kun je terecht voor heerlijke massages en behandelingen. Zeker de moeite waard!

Heb je na al het duiken nog niet genoeg van water, relax dan nog even in en rond het zwembad. Vanuit het zwembad heb je een geweldig uitzicht over zee. Je kunt natuurlijk ook nog even op het strand in de zon gaan liggen.

Het Minahasa Lagoon resort organiseert ook excursies in de omgeving van Manado. Zo kun je bijvoorbeeld gaan winkelen in Manado, een autotour door de bergen maken, een wandeltocht door de jungle of wild water raften op een rivier.

Een combinatie met één of meerdere accommodaties in de regio is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een reisvoorstel.
Telefoon:
033 45 71 594