Corona

De verspreiding van het Corona virus heeft de wereld de afgelopen weken enorm veranderd. Er worden door veel landen, ook op onze bestemmingen ingrijpende maatregelen genomen welke invloed hebben op alle geboekte reizen en onze klanten welke momenteel nog in het buitenland zijn. We zijn de afgelopen weken enorm druk geweest met het terughalen van gestrande reizigers. De constant wijzigende maatregelen vragen van ons en onze klanten continue aandacht en aanpassingen in de vliegroutes. Ook op dit moment zijn wij hier nog dag en nacht met het hele team mee bezig iedereen z.s.m. veilig terug naar huis te krijgen.

Op dit moment zullen alle reizen met vertrek tot 30 april 2020 i.v.m. reisrestricties en vluchtwijzigingen niet doorgaan en hebben wij inmiddels voor vele reizigers na gezamenlijk overleg hun reis al kunnen omboeken naar een datum later in het jaar of zelfs naar 2021. Heb je bij Dive and Travel een reis geboekt met vertrek tot 30 april 2020 dan nemen wij z.s.m. contact met je op. Wij doen dit op datum van vertrek en vragen dus even om je geduld. Is de vertrekdatum voor jou reis vanaf 01 mei 2020 en heb je vragen, stuur ons dan een mail daar wij telefonisch moeilijker bereikbaar zijn. Ons team is al opgesplitst om zo veilig mogelijk te kunnen werken.

Veel bedrijven maken momenteel moeilijke tijden door en ook voor ons zijn de komende maanden onzeker met de vele reisrestricties. Wij blijven de situatie continue monitoren en hebben hiervoor steeds contact met al onze leveranciers in de diverse landen die wij aanbieden.

Wij werken nu met man en macht om het beleid van luchtvaartmaatschappijen inzichtelijk te krijgen de komende dagen en weken en houden je daarvan op de hoogte.
Stel je vragen gerust per mail. Wij werken door, hoewel even iets slechter bereikbaar vanwege de omboekingen, annuleringen en Corona maatregelingen.

Het Dive and Travel team

E-mail: info@diveandtravel.nl
Telefoon 00 31 (0)33 4571594