Duiken Filipijnen informatieavond in Apeldoorn
09 januari 19:30 Van der Valk Apeldoorn


Op donderdag 9 januari 2020 kom je alles te weten over het duiken in de Filipijnen tijdens onze bekende duikreis informatie avond.

Desiree en Arie van Magic Resorts op de Filipijnen met twee duikresorts in Moalboal ( Magic Island Dive Resort) op Cebu Island en in Anda op Bohol (Magic Oceans Dive Resort) vertellen je alles over deze twee prachtige resorts en de geweldige duikmogelijkheden die de Filipijnen te bieden heeft. Dit alles met ondersteuning van schitterende foto’s en videomateriaal. Tijdens deze avond worden alle vragen over het duiken op de Filipijnen beantwoord en krijg je een overzicht van de fantastische mogelijkheden.

Deze avond is special geschikt voor iedereen die graag voor het eerst op duikvakantie wil naar de Filipijnen of op zoek is naar een nieuwe locatie voor zijn volgende duikvakantie naar de Filipijnen. Na je bezoek weet je precies wat de Filipijnen qua duiken te bieden heeft en is het kiezen van jouw volgende duikvakantie een stuk makkelijker.


FIL-MAGICPHOTO7
Wanneer: donderdag 9 januari 2020
Locatie: Van der Valk Apeldoorn Cantarel (Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Ugchelen)
Start: 19:30, om 19:15 staat de koffie klaar
De toegang is gratis en er is voldoende parkeer gelegenheid.


Aanmelden:
Aanmelden kan via info@diveandtravel.nl of telefonisch: 033-4571594. Graag bij aanmelding je volledige contactgegevens en het aantal personen doorgeven.


Klik hier voor meer informatie over het Magic Island Dive Resort
Klik hier voor meer informatie over het Magic Oceans Dive Resort
Magic Island Diving - Candy krab

Video Magic Resorts Filipijnen