Liever vertrek vanaf een Belgische luchthaven? Dat kan!

Je zit op onze website en je bent bezig met plannen maken voor jouw volgende duikvakantie. Maar je vind vertrek vanaf Schiphol een obstakel vanwege het feit dat je in België woont of in een provincie grenzend aan België. Wist je dat je bij enkele van onze aangeboden bestemmingen kan vliegen vanaf België? Begin je duikvakantie naar Egypte, Malta-Gozo, Oman of de Malediven met vliegen vanaf Brussel, luchthaven Zaventem of voor Egypte ook vanaf Oostende.

Op vakantie naar Malta/Gozo vanaf Brussel.
Op vakantie naar Oman vanaf Brussel.
Op vakantie naar de Malediven vanaf Brussel
Op vakantie naar Egypte vanaf Brussel

Niet alle mogelijkheden voor vertrek vanaf België worden weergegeven op onze website, aarzel daarom niet om ons te bellen. Spreken we direct al de wensen door voor je duikvakantie zodat wij een op maat gemaakte offerte kunnen samenstellen. Want heldere communicatie, daar houden we van! Daarnaast kan je rekenen op financiële zekerheid vanwege ons lidmaatschap bij het SGR. Dit houdt in dat jij er van verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgelden terug krijgt indien het reisbureau, resort of duikschool door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. We schreven eerder een blog over wat de voordelen zijn over boeken bij een reisbureau, hierbij de link naar dit blog om het geheugen even op te frissen: 5-redenen-om-jouw-vakantie-te-boeken-bij-een-reisbureau

Boek zonder zorgen je duikvakantie bij Dive and Travel.

Naast de financiële zekerheid bieden wij ook de boeken zonder zorgen garantie. Belangrijkste voor jou als klant: Annuleert Dive and Travel jouw boeking in verband met een aangepast reisadvies naar oranje of rood door bijvoorbeeld COVID-19 dan bieden wij je de zekerheid van kosteloos omboeken (op basis van beschikbaarheid) of je ontvangt een terugbetaling van je reeds betaalde reissom, ook indien je met een Corona voucher hebt betaald.

Het blijft zo dat vliegen vanaf Schiphol meer mogelijkheden biedt. Al onze bestemmingen die worden aangeboden op onze website kunnen vanaf Schiphol worden bereikt. Naast de vele bestemmingsmogelijkheden biedt Schiphol veel parkeergelegenheid, hotels indien voor of na je reis een nachtje kan verblijven en vele shop- en horecamogelijkheden om de wachttijd aantrekkelijker te maken. Vanaf Eindhoven Airport vlieg je met TUIFly naar Egypte, deze luchthaven is voor inwoners van België en de zuidelijke provincies in Nederland ook zeer goed te bereiken.
Boeken zonder zorgen Dive and Travel

Pak je duiktas maar vast in.

Zo en nu is alles geboekt! Mocht je totdat je duikvakantie begint nog vragen hebben aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. 1,5 tot 2 weken voor vertrek ontvang je van ons de reisbescheiden met de vouchers die je kan afgeven bij de chauffeur van de transfer, accommodatie en de duikschool en de meest up to date reisinformatie van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is je koffers pakken, dit moet je toch echt zelf doen. De rest organiseren wij voor je!