background image

Duikvakanties Manado

Nederland heeft altijd al een band met Indonesië gehad. Toch kennen de meeste mensen alleen Bali en Java. Maar Indonesië is met z’n 17000 eilanden veel meer dan dat. Er zijn diverse interessante duikgebieden in Indonesië. We hebben ervoor gekozen om op dit moment alleen het noordelijke gebied van Sulawesi, De Gili eilanden bij Lombok en een gedeelte van Borneo in ons programma op te nemen.

Natuurlijk blijven wij ook in Indonesië rondkijken om voor jou de leukste en mooiste duikgebieden te vinden. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van nieuwe bestemmingen.


Manado bestemmingen

Thalassa Dive Resort

Het bekende Thalassa Dive resort o.l.v. Simone Gerritsen beschikt nu over een eigen duikresort. Duik op de befaamde riffen van het Bunaken Nationaal park. Thalassa staat bekend om zijn super service en persoonlijke aandacht.
Vanaf:€ 1172 p.p.

Murex Dive Resort

De bungalows in het Murex Dive Resort zijn in lokale stijl gebouwd en zijn direct aan zee gelegen. Alle bungalows en kamers hebben een balkon of terras. Het resort beschikt over een huisrif.
Vanaf:€ 1228 p.p.

Bangka Island Resort

Het Bangka Island Resort ligt op Bangka Island net ten noorden van noord Sulawesi. De bungalows liggen direct aan het strand en zijn eenvoudig ingericht met een Balinese badkamer en een terras met uitzicht op zee. Voor duiken een top lokatie.
Vanaf:€ 1286 p.p.

Minahasa Lagoon

Het hectische leven in Nederland ben je snel vergeten als je aankomt bij Minahasa Lagoon en hartelijk ontvangen wordt met een drankje. Het is een kleinschalige resort welke direct aan zee is gelegen en korte afstanden heeft tot Bunaken National Park.

Mapia Resort

De 11 houten cottages bij het Mapia Resort zijn in de traditionele Minahasa stijl gebouwd en staan in een prachtige tuin met uitzicht op het Bunaken National Park.
Vanaf:€ 1111 p.p.

Murex Resorts Photo Experience 2017

In oktober 2017 organiseren we een nieuwe Photo Experience reis, ditmaal naar het Murex Manado en Murex Bangka Resort in Noord-Sulawesi. De reis wordt begeleid door onderwater- fotograaf Edwin van der Sande. Geef je snel op want vol=vol.
Vanaf:€ 2049 p.p.

Combinatiereis: Murex Dive Resort & Bangka Island Resort

Twee prachtige duikgebieden in één duikvakantie. Een complete 13-daagse reis met het beste van 2 duikgebieden en verblijf bij Murex Dive Resort en Bangka Island Resort. Het beste duiken van Bunaken en Bangka Island.
Vanaf:€ 2025 p.p.

MY Liburan Paradise Dive Cruise

De onderwaterwereld van de Noord Molukken en het sultanaat Zuid-Halmahera ontdek je nu met de MY Liburan Paradise Dive Cruise! Een uniek gebied met exclusiviteit voor de MY Liburan Paradise.

Onong Resort

Het kleine maar zeer fijne Onong Resort ligt op Siladen Island, een van de kleinste en mooiste eilanden midden in het Bunaken National Park. De cottages zijn in de traditionele Minahasa stijl gebouwd.
Vanaf:€ 1192 p.p.

Passport to Paradise

De Passport to Paradise duikreis bied je het beste van de 3 verschillende duiklocaties (Bunaken, Bangka en Lembeh). Reis in één duikvakantie zonder verlies van duikdagen door boottransfers van het ene resort naar het andere resort.
Vanaf:€ 2827 p.p.
Telefoon:
033 45 71 594