Informatie avond Walvis en Orka Adventure Noorwegen

Informatie avond Walvis en Orka Adventure Noorwegen

“Groots en Intens”
Woensdag 23 april 2014

Naast bultruggen zwemmen en deelnemer mogen zijn in het water bij deze majestueuze dieren.
Lijkt dat je een fascinerende belevenis?

Grijp dan nu je kans en kom naar de informatieavond en laat je informeren over deze bijzondere reis in Noorwegen.

Op woensdagavond 23 april organiseert duikreisorganisatie Dive and Travel in samenwerking met Sea Safari Noorwegen en Nature2experience een informatieavond over de geweldige Walvis en Orka Adventure reis welke in januari 2015 plaats zal vinden.

Het is een overweldigende ervaring om te snorkelen met deze enorme zeezoogdieren.
Tijdens deze reis wordt er voor de fotografen onder ons ook aandacht besteed aan het fotograferen van zgn. startrails en het bijzondere noorderlicht.

Op 23 april zal de eigenaar en kapitein Marten Bril van Sea Safari Noorwegen aanwezig zijn. Marten zal op deze avonden veel informatie geven over de bijzondere reis in Noorwegen en natuurlijk ook foto’s en films laten zien.

Natuur- en onderwaterfotograaf Casper Douma was afgelopen januari in Noorwegen en zal tijdens deze avond alle ins en outs vertellen over deze bijzondere ervaring. Lees zijn artikel in de april uitgave van Duiken Magazine.

De informatieavond van woensdag 23 april zal plaatsvinden om 20:15 uur in de winkel van Pacific Diving in Reeuwijk. De exacte gegevens worden na je aanmelding toegezonden. De entree is gratis. Je kunt je voor deze informatieavond via e-mail info@diveandtravel.nl of telefoon 033 – 4571594 aanmelden. Graag bij aanmelding je volledige contactgegevens en het aantal personen doorgeven.